voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede service persoonlijke aandacht zeer gezonde sapjes!

er mag wel wat minder gember in de sapjes, voor mensen die niet van gember houden was dat een wel erg overheersende smaak in bijna alle sapjes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ze zijn heerlijk en makkelijk !!

Misschien ideaal om op de voorraadlijsten de gebruikt aanwijzing te zetten op de achterkant ? Ik heb namelijk iemand dit kado gegeven en ik krijg de e-mails en moet ze doorgeven aan haar !,

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Puur, lekker, duidelijke site, ingevroren geleverd aan huis. Goede begeleiding. Heel goed vol te houden de 7 daagse

Een 5-daagse detox kuur in jullie assortiment

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Keurig een sms hoe laat het afgeleverd zou worden. Ze waren netjes op tijd en keurig verpakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Frisse uitstraling, no nonsense, vertrouwen in puur sap, zeer goede smaaksamenstelling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede overzichtelijke website, snelle levering, fijn dat er keus is in tijdstippen van levering. Heerlijke smoothies!

geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Overzichtelijke website met handige tips welke juices voor welk doel geschikt zijn.

De datumplanner ging bij mij niet helemaal goed. Ingevulde datum kwam niet overeen met bevestigde datum. Maar na online contact werd dit snel en netjes opgelost.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heeeeerlijke sapjes! Goede informatie over het aflevertijdstip.

De prijs... Ik vind de sapjes erg duur. Meer afleverdagen en dan vooral 's avonds na 18:00. Ik kan nu alleen een avond-bezorgblok kiezen vanaf 17:30 en dan is er nog niemand thuis. Ik wil mijn buren niet belasten met mijn internetbestellingen dus ik wil zelf graag thuis zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

1/ Maaltijdplan was super: simpel om te volgen en te koken, goede recepten, inspirerend 2/ e-mails waren relevant 3/ snel geholpen per mail na dat ik vraag naar kookboeken die ik kon kopen om gezond en natuurlijk te blijven eten. Dank! 4/ een heel nieuw wereld is voor mij open gegaan door de detox

1/ Ik vond het duur (€125 voor 7 dagen detox) 2/ De boodschappenlijst zou opgesplitst kunnen worden tussen "must have" en "nice to have". Ik had alles gekocht maar heb bijvoorbeeld geen snack gedaan. Ik had de notenpasta bijv. niet hoeven kopen. 3/ de gember shots zijn echt te heftig 4/ ik had graag meer uitleg willen hebben over de nut en werking van de shots en shakes 5/ ik kreeg mails direct na de bezorging maar ben pas 2 dagen later begonnen. De timing van de mails was daardoor niet goed (2 dagen te vroeg)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en correcte levering maar ook correct aan de telefoon!

Iets meer duidelijkheid in de keuze van de " sapjes" , wanneer kies ik nu waarvoor?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

* Snelle levering en snelle reactie bij vragen (via e-mail). * Wij hebben gekozen voor het sportpakket en dat bevalt goed qua maaltijden. Deze zijn makkelijk te bereiden en smaken prima. Ook de bijgeleverde boodschappenlijst is handig (al missen hier wel een aantal boodschappen op). * Juices smaken over het algemeen goed, net als de healty treat. Over de tarwegrasshots zijn wij iets minder enthousiast.

* De modelworkout werkt helaas niet bij ons (verschillende internet browers geprobeerd), dus hier hebben wij helemaal niets aan. Vraag gesteld via de mail, maar geen enkele reactie mogen ontvangen. Jammer, want het heet toch sportpakket, maar nu doen wij maar zelf onze oefeningen. Site is ook erg onoverzichtelijk. Hier kan echt nog een verbeterslag op plaatsvinden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Heerlijke producten.

Op de website staat nog dat de seizoenssmaak pumpkin power is. Volgens mij is dit inmiddels boerencool geworden. Heerlijke smaak, maar de website up to date houden is mijn tip.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede levering De meeste sappen uit het lifestyle pakket waren heerlijk!

Healthy treats super lekker qua smaak maar vielen uit elkaar na het openen van de verpakking terwijl ze volgens aanwijzing een kwartier uit de vriezer waren.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed initiatief, goede servive en snel, fijn dat je de leverdag kan kiezen

Bestelpagina overzichtelijker

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede bezorging en service. Sapjes zijn lekker!

Alleen de variant met biet vond ik echt niet lekker, kan natuurlijk smaak zijn...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bezorg service is uitstekend en de juices zijn heerlijk! Ga zeker de detox programma een keer proberen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- goede informatie/ begeleiding - what you see is what you get. - aan alles is gedacht

- kan ik niet direct bedenken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Doet hetgeen wat wordt beloofd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fris, duidelijke informatie met humor! Doen wat ze beloven!

Wellicht ook grote verpakkingen slowjuices? Scheelt plastic flesjes.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

de bezorgtijd was perfect geregeld en terug te vinden

meer reclame maken via bv Facebook

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige service en advies over wat het beste bij je past! En een fantastische boost voor je lijf! De allerbeste ingrediënten puur en smaakvol!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima levering, mooie en makkelijke verpakking en lekker product.

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen