goede service, goed behandeld

Pluspunten

flexibel, er kon op verzoek op de dag geleverd worden bij uitzondering ivm woonplaats dichtbij. telefonisch contact/consult over de 3 daagse sappenkuur. alle sappen zijn goed van smaak, echter soms zit er meer subingredient (appel) in dan het hoofdingrediënt van de sap.

de kuur gesorteerd aanleveren, per dag. nu gingen alle flesjes in de vriezer en moet je zoeken naar de juiste flesjes die je er per dag uit moet halen. handig met print erbij, die heb je toch nodig. de cupjes waar de shots in zitten (gember en tarwegras) niet heel handig te openen. beter n flesje oid.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede bezorging en site

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, goede en snelle communicatie, prima aflevering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Werkt echt en de smaken zijn goed te doen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk in communicatie over bezorging

als ik jullie was dan zou ik heel duidelijk inzichtelijk maken HOE de drankjes gemaakt worden. Het gehelen proces tonen in een filmpje...zou mij nog meer overtuigen HOE en wat er precies in het flesje zit.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede service. En een heel goed idee om pure sappen te verkopen. Hier is nog weinig van

Ook wat zoetere sappen maken. Ik heb het idee dat er maar een minimaal aantal groenten en fruit in de flesje zit. Als ik ze zelf maak heb ik veel meer sap en de sap is minder waterig. De melonade Juice smaakt niet naar meloen maar de grapefruit neemt de overhand. Ik heb nog niet alles op, dus kan niet alles beoordelen. Ik vind mijn eigen sappen die ik met de slowjuicer maak lekkerder maar dit is wel handig om soms af te wisselen. Scheelt voor mij een hoop tijd. Ik hoop dat jullie nog uit gaan breiden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd, alles ziet er fris en aantrekkelijk uit. Sappen zijn erg lekker. Duidelijk menu!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eerlijke info en een mooi product. Het klopt tot aan de levering en de verpakking aan toe. Houden zo!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk te bestellen en heel erg fijn dat je een sms krijgt voor de levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede bevroren levering. Interessante, lekkere smaken voor volwassenen.

Er kunnen vast wel meer smaken dan alleen toversap gemaakt worden die kinderen lekker vinden. Bijvoorbeeld gember en ananas zijn voor kinderen al snel te scherp, maar het zit bijna overal in.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eenvoudig bestellen, goed verzorgde levering, prima producten, goede kwaliteit.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dat er van te voren werd aangegeven wanneer de producten worden geleverd. Hoe de 3 dagen in te vullen, wanneer welke flesje je moet nemen.

De excellent red, is echt (sorry dat ik het zeg) niet te drinken. Het smaakt verzeept. Ik was bij mijn familie toen ik dit dronk en heb het hun ook laten proeven. Zij vonden het echt vies.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte kwaliteit

Meer keuzemogelijkheden bezorging

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

-Uitgebalanceerde ingredienten voor een gevarieerd spectrum aan voedingsstoffen -slowjuice -BPA vrij -goede begeleidende informatie

De flesjes bestaan uit plastic. Behalve BPA zijn er nog meer xeno oestrogenen en deze kunnen mogelijk ook uit de flesjes worden gefilterd?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Flexibel, goed product, prima levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit juices

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle nette levering conform afspraak

Ik had het iets steviger als B.v. Een smoothie verwacht

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super georganiseerd en super producten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle communicatie, vriendelijk. Goede producten!!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

communicatie, snelheid, betrouwbaarheid tijd van levering, heerlijke sapjes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het gemak van het product is super!

De prijs van de producten is dusdanig dat ik goed overweeg wanneer ik wat bestel.

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen