goede service, goed behandeld

Pluspunten

Doet wat het belooft. Bij vertraging in levering ontvang je een mail en een sms. Heel goed. Doen erg hun best je te bereiken. Heerlijke sapjes

Niets

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

lekker sap, makkelijk thuisbezorgd

seizoensap en wortelsap lijken teveel op elkaar op flesje staat 1kg groente en fruit. is misleidend, zit nooit zoveel in.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie producten en prima dienstverlening! Frisse, inspirerende uitstraling. Enthousiaste en deskundige mensen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Klantenservice, overzichtelijke site, top levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede adviezen/snelle reacties op gestelde vragen. Snelle levering van het product en ook nog eens op het uur nauwkeurig. Super goed product met duidelijke beschrijving van de spullen die geleverd zijn. Ook de werking die de drankjes nastreven worden goed uitgelegd. Een super plan om goed te volgen. Tussentijds ook opvolgende mailings met uitleg over waar je tegen aan kunt lopen tijdens de kuur.

Persoonlijk zou ik het wel fijner hebben gevonden als de recepten qua hoeveelheden voor 1 persoon verder waren uitgewerkt. Ik snap de gedachte dat niet iedereen gelijk is, maar er zijn vast wel gemiddelden uit te rekenen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Aardige medewerker aan telefoon Snelle bezorging

Ik vond persoonlijk de sapjes erg waterig.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke website, heldere communicatie, prettige benadering bij probleempjes

smaak van de juiches is er niet op vooruit gegaan, maar dat komt wellicht door toevoeging van nog meer gezonde ingrediënten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Puur,oprecht,duidelijk

Ook 500ml inhoud

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Belde zaterdag na 17.00u en werd goed geholpen

Korting kunnen bieden aan goede klanten. Variatie in smaken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

nakomen van afspraken; daarnaast is het een goed product

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat er duidelijk gecommuniceerd wordt over de levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede levering. Goede maat van de flesjes. Veel soorten smaken Biologisch

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

factuur kwijt na een kapotte vriezer....geen probleem krijg je een kopie geen account......krijg je een mailtje over de voordelen en een leuk extraatje hoe dan ook altijd meedenken en gewoon een top bedrijf met heerlijke producten

eerst meer bezorgmomenten maar dat is al aangepast voor ik deze in kon vullen. dus helemaal niets meer behalve dan zo door te gaan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede advies afspraken na komen geweldig produckt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede planning, goede sappen

waarom de flesje niet in het bijgelverde papaier gewikkeld?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De website is duidelijk en overzichtelijk. Het is fijn dat de levermogelijkheid van 2 dagen naar 4 dagen is gegaan! De levering word netjes geleverd binnen het tijdsblok dat je kan uitkiezen. De juices zijn heel goed! Ik heb er veel plezier van :-)

Eigenlijk weet ik er geen een te benoemen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Perfecte levering. fijn dat je een lever datum kan uitzoeken Leuk dat er voor een vaste klant verrassingsjuices bij geleverd worden. Dan voel je je waardevol als klant.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Sappen zijn heerlijk en detoxplan werkt erg goed. Ik zou dit iig iedere 6 maanden doen. Echt super tevreden.

Bij een aantal recepten in het mealplan vond ik het niet duidelijk voor hoeveel personen het was, enkele keer stond het er wel bij en dan weer niet. Recept van dag 6 (diner) staat niet helemaal goed uitgelegd en ingrediënten lijst klopt niet helemaal met recept.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Duidelijke website.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijke verse SAP zonder extra toevoegingen.

niets

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie presentatie, net professioneler dan de oude, waarme is gestart indertijd!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

foutloze facturatie en punctuele levering heldere website

inname-adviezen voor verschillende juices

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Komen afspraken na. Goede sappen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke product omschrijving

geen

Visseringweg 23-F