goede service, goed behandeld
Pluspunten
De levering goed georganiseerd en goed op tijd geleverd.
Persoonlijk kontakt als er iets niet geregeld kon worden of niet duidelijk was. Voelt voor mij heel betrokken.
Programma heel duidelijk en goed te volgen.
Geen honger momenten gehad. Wel nog drang naar suiker. Maar goed kunnen weerstaan. Ik moet nog twee dagen maar dat gaat zeker lukken. Gembershot was ondanks het verdunnen en het rietje behoorlijk heftig. Terwijl ik regelmatig gember eet en ook gemberthee drink is de smaak bekend. Zo'n brandend en bijtend gevoel dat ik dacht dat dat niet goed voor mijn maag zou zijn, maar toch geen last van mijn maag gehad. Denk zeker dat het heel zuiverend heeft gewerkt, voel me er heel goed bij. Had alleen gehoop dat ik wat meer zou afvallen. Dat is helaas niet gebeurt, waarschijnlijk omdat op deze manier eten voor mij al heel bekend was en ik al vaak doe.
De drankjes vind ik heel lekker, ook waarschijnlijk omdat ik zelf ook regelmatig fruit en groentesapjes maak. Alleen dan met pulp omdat ik alleen een blender heb en mijn sapmachine weg heb gedaan omdat ik het zo zonde vind al die gezonde pulp weg te gooien. Dus vind ik dat jullie heel goed bezig zijn. Ik ben zeer tevreden.
VerbeterpuntenDe allereerst dag had ik de avond tevoren de drie shots en de drie flesjes voor de volgende dag uit de diepvries gehaald en ze in de dure van de koelkast gezet. Daar was nog net een plekje over. De shots had ik op zijn kant gezet omdat dat nog net zo paste. De volgende ochtend waren twee shots zo goed als leeg gelopen, dus op een of andere manier waren ze niet goed afgesloten. De shot met gember niet?? Later heb ik het bakje gevuld met water en mee geschud en gedraaid maar lekte niet. Dus theoretisch zou het dus niet kunnen, maar het was toch gebeurd, dus misschien toch ergens even vermelden dat ze wel rechtop ontdooit moeten worden I.v.m.eventueel lekken. De rest van de week is alles goed gegaan. Ik heb de eerste dag gewoon in de ochtend een citroen uitgeperst en dat als shot gebruikt.