perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Superspul!! Ik maak zelf al n paar jaar groentensappen,maar nu ik voor 1 of 2 personen sapjes maak,vind ik frecious ideaal! Jullie advertentie pakte me meteen,ik vind dat alles goed overkomt:vormgeving,smaak,uitleg,zeer duidelijk allemaal!

_

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle zorgvuldige levering. Duidelijke uitleg over product op de site.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede website, programma's en voelt alsof ze weten wat ze doen

?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Producten goed gekoeld/bevroren. Goede ingredienten.

Ik zou persoonlijk meer mails willen ontvangen, ook om te stimuleren aangezien het vrij pittig voor mij was. Daarnaast ook met handige tips etc. Ik heb geen meerwaarde gehad aan de mails.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi product. Levering op de aangekondigde tijd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeker behulpzaam aan de telefoon bij vragen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede bestelprocedure, goede levering op een aangenaam tijdstip en vantevoren bericht

Meer informatie over de juices op de website, wat zit er in en waar is het goed voor?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heldere duidelijke communicatie over bestelling en levering. Duidelijke handleiding en tips voor detoxperiode Verrassende combinaties, nog geen kunnen ontdekken die ik niet lekker vond

Meer leverdagen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijke recepten. Fijn advies aan de telefoon Duidelijke dag begeleiding tijdens de detox

recepten in de week voor de start. En recepten na de detox

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Persoonlijk contact, ik had een foutje gemaakt bij de bestelling en dat werd telefonisch door hen opgemerkt en rechtgezet, erg attent.

1e en tot nu toe enige x was eigenlijk alles positief dus sorry, geen tips

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede levering en communicatie over de levering, overzichtelijke en zeer toegankelijke website, goede kwaliteit-prijs verhouding en erg lekkere sapjes.

Kan ik niet echt bedenken. Misschien alleen dat sommige groenkleurige sapjes ietswat hetzelfde smaakte.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leveren inderdaad de kwaliteit die ze beloven

Bij proef pakket ook wAt andere produkten zoals de gember cup of zoiets - ben namelijk wel nieuwsgierig maar ga niet zonder proberen 7 stuks bestellen . Probeer pakket had wat uitgebreider mogen zijn maar verder was het prima!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geweldige service, precies wat ik nodig had

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en snelle service, heerlijke sappen en nette klantenservice.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heerlijke smaken, goede levering, alles prima geregeld

niet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede en stipte levering, heerlijke sapjes

Iets meer opties qua levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Puur en eerlijk product. Goed van smaak. Super dat het biologisch is! Flesjes zien er mooi uit! Fijn dat er een exacte tijd wordt aangegeven en dat vertraging per sms vermeld wordt.

in de doos gelijk info doen over hoe je de flesjes en cupjes kunt recyclen/retour sturen. Bijvoorbeeld met een klein foldertje/A4tje. Ik weet dat ik er iets over gelezen heb op de site, maar moet dat nu zelf weer op gaan zoeken. Mensen die deze flesjes bestellen gaan voor gezond en ook voor duurzaam (recyclen) en gemak (niet zelf hoeven bedenken waar ik die info vind). De snacks moet ik nog aan wennen. Kies toch nog liever voor een ambachtelijk taartje...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijke en gezonde sapjes voor een goede prijs. Goede service. Overzichtelijke website.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze doen wat ze beloven.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keuze in sapjes en een zeer goede indicatie van bezorgtijd zodat je weet wanneer het komt.

Niks ga zo door.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijn persoonlijk contact via de mail. Snelle reacties met veel aandacht.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Voel me sinds ik frecious gebruik echt stukken fitter. Lekker makkelijk, voor mij geen gedoe met zelf smoothies maken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering, goede producten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede producten. Flesjes zien er steeds beter uit. Assortiment is aardig gegroeid de laatste tijd.

Kan niets bedenken.

Visseringweg 23-F