goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het product 'klopt', net als het verhaal erbij. Ik kan niet alles checken maar weet dat een slowjuicer duur is maar wel het pure spul oplevert. En qua pr: de website is helder, jullie staan op de goeie events en gebruiken de FBpagina goed

Hoop dat jullie snel groter worden zodat er wat meer leveringsdagen zijn om uit te kiezen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

diversiteit aan juices, bezorging duidelijk en volgens afspraak.

kleine cupjes/ shotjes: openmaken moeilijk, ik maak ze open als ze bevroren zijn, minder morsen !

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne sappen. Zijn lekker. Duidelijk wat er in zit. Mooi ingevroren.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel antwoord op je vragen. Duidelijke afspraak met levering. Lekkere gezonde koeken Om de twee uur een sap is goed afgestemd. Sappen zijn lekker op één na. (Extreme Green) Duidelijk en helder website.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekkere sapjes, goede service, snelle levering!

Als je een kennismakingsbox besteld kun je er niks anders bij bestellen,dat is zo de!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel reagerrb

Meer levermogelijkheden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heerlijk sap, biologische producten, goede verpakking, snelle service

Graag meer sappen zonder gember

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Wauw, dat zo'n gezond sapje ook zo heerlijk kan zijn! Super blij dat ik jullie heb ontdekt!

Tjah, weet dat er weinig aan te doen is, maar het is toch behoorlijk prijzig. Is daar iets aan te doen?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Biologisch, levering bevroren, lekker,

Boodschappenlijst te uitgebreid (duur) en voor 1 persoon teveel. Je houdt van alles over.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk weekmenu met gangbare producten Erg lekkere recepten die eenvoudig te maken waren. Leuk dat er afentoe een mailtje kwam met nog wat tips etc (fijn dat het er ook niet te veel waren, zo behouden ze hun waarde en lees je ze ook). Leuk dat er een kortingsbon bij zit voor de volgende bestelling. Duidelijke website

De bezorger kwam 3 uur te laat ( 21.30 ipv 18.30 uur) daar werd door de bezorgdienst niets over gemeld. Pas toen ik zelf belde kreeg ik te horen dat hij een " uurtje " later zou zijn. In het menu werden andere flesjes benoemd dan die werkelijk in het pakket zaten. Ik had geen wonderweeds ontvangen maar er stond wel dat ik die moest nemen. Maakt mij verder niet zoveel uit maar misschien wel handig om dat dan aan te passen?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle en nette levering van de juices

Nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, meedenken over alternatief voor bezorging

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De sapjes waren diep bevroren toen ze aan kwamen.

jammer dat er geen kinder sapje bij zat.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekkere drankjes! Tips over dieet/lifestyle een welkome aanvulling

Graag had ik bij de detoxkuur meer informatie gehad achter het waarom van keuzes en aanbevelingen. Waarom wel/geen yoghurt tov andere koemelkproducten? Waarom geen gluten? Wat gebeurt er in mijn lichaam tijdens de kuur? Enz.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle nette levering, heerlijke sapjes!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, als erg prettig heb ik de berichtjes wanneer de levering bezorgt word ervaren. Duidelijke website.

Nog geen verbeter punten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlekkeloze organisatie. Heldere website. Mooie vormgeving. Adequate voorlichting. Biologische supergezonde producten die helpen om iedereen optimaal gezond te maken/houden.

Uitbreiding van reclame/bekendheid van hip, slank en jong t/m zeer oud en vitaal.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Eenvoudig bestellen. Komen afspraken netjes na. De juices smaken over het algemeen prima.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service en levering Lekkere sapjes

prijs mag naar beneden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Communicatie, levering: super!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- duidelijke info - lekkere sappen - goede service -

- bezorgingsmogelijkheden (elke dag ipv woensdag en zaterdag) - maaltijden optioneel erbij leveren - gembershot = niet te doen zonder kokhalsneigingen. Wellicht hier een alternatief voor bedenken

voldoende, een redelijke ervaring

Visseringweg 23-F