goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle, stipte levering, keurig verpakt, prima communicatie

Ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima producten waar je blij van wordt. Alles wordt keurig op tijd afgeleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering, goede producten, goede smaak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Werkt allemaal mooi het bestellen. Ik denk dat gezondheid en kwaliteit echt THE core is

Misschien als ze dat biet hebben bijv. Mensen en jaarlijks iets aanbieden dus bijv elke maand een vast bestelling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

geweldige service! heerlijke sapjes!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering zoals afgesproken Slowe juices zijn lekker Nieuw uiterlijk, ziet er mooi maar eenvoudig uit.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Nette levering, tijdige levering, prettig contact met klantenservice.

Ook grotere sapjes in assortiment opnemen. Kortingen/ spaartkaarten (bijv) maken voor groot gebruikers (iets aantrekkelijks ter compensatie van de hoge kosten).

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Thuisbezorgen is fijn. Gelijk in de diepvries gedaan. Lekkere sappen

De SAP met zuurkool vond ik niet lekker maar dat is persoonlijk. Verder echt top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goede smaak

Betere begeleiding voor de detox voor mensen die dit een dag of twee willen doen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede producten, goede smaak

Mag meer keuze komen qua sappen etc. En meer leverdagen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke communicatie, nette levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

professioneel, Klantvriendelijk

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

helder duidelijke communicatie Absoluut netjes hoe de bezorging is verlopen. Met een appje voor de uitloop van de bezorging. TOP

Flesjes met meer inhoud

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijke juices. Makkelijk te gebruiken. Keurige bezorging, op tijd binnen aangegeven marge.

zou het niet weten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel en makkelijk bestellen geven de juiste tijd aan van de levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijke sapjes!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vers, gezond, origineel, lekker, steeds meer variatie

Schaalvergroting zodat de prijs nog iets verder kan zakken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

verse en biologische producten. De sapjes zijn erg lekker.

tot nu toe nog geen tips en/of verbeterpunten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service. Ik was iets te laat met bestellen maar door een telefoontje kreeg ik de sappen toch nog de volgende dag thuis bezorgd, heel fijn!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi vormgegeven website, veel informatie, je krijgt zin om te starten. Snelle levering, goed verpakt. Leuk dat er een extraatje in zit, en kortingsbon. Leuke flesjes, ook belangrijk. Toegangelijk, ik heb telefonisch goed advies gekregen, fijne service. Mooi dat dat mogelijk is. Inspirerende motivatie mailtjes gekregen

Mijn doel is een gezond lichaam, meer energie en afvallen. Ik ben begonnen met de detox, ik heb dus nog niet alle smaken gehad. Wat ik leuk zou vinden is advies op de site, wat ik bijvoorbeeld het beste zou kunnen bestellen met mijn doel. Ik weet zelf wel veel van goede voeding maar een paar voorbeelden zou nog inspirerender zijn, wat zijn de mogelijkheden en opties. Een voorbeeld week met Frecious voor een sporter of een voorbeeld week voor een afvaller zoals ik. Dus hoe kan een week eruit zien met Frecious. Wat ik eigenlijk wil zeggen :) is dat het leuk is om over gezonde voeding te lezen als je er mee bezig bent. Dat je dus niet alleen voor de bestelling naar de site gaat maar dat je er dagelijks even kunt kijken om gemotiveerd te blijven om gezond te leven. Leuke blogs of onderzoekjes, weetjes.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, natuurlijke producten, echt gezond, goede hoeveelheid, duidelijke uitleg

de smaak van sommige sapjes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede info op site, prima levering en kwalitatief goede producten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering is op een uur nauwkeurig. Je hoeft slechts gedurende een kort tijdsbestek thuis te wachten. De begeleidende brief met dagmenu's waren heel lekker en fijne houvast gedurende de detox.

De bars vind ik echt smerig. Te melig.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede afspraken levering, kwaliteit drankjes, duidelijk over ingrediënten en voedingsstoffen

Prijs is wat hoog voor drankjes en bezorging en drankjes hebben vaak een sterke gember of citroen smaak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekker, voelt erg gezond, top service en handige maat voor in vriezer (de kleine flesjes passen overal tussen)

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen