goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel goed verzorgd en goede feedback.

Op shots zetten wat de inhoud is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Sappen zijn goed diepgevroren aangekomen en precies volgens de aangegeven tijd. Sapjes zijn lekker en gezond. Ik had een paar gratis extra sappen ontvangen vanwege een klacht over de niet zo verse Frecious sapjes die ik laatst aan de A6 had gekocht. Super netjes opgelost door Frecious, complimenten. De noten pucks zijn helaas wel erg klein voor wat je ervoor betaalt, maar smaken goed en vullen ook goed. Zou hier zeker weer bestellen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk site, bij levering sms over tijdspad. Heerlijke en gezonde juices.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, voldoende informatie over de producten, correcte levering.

Meer smaken!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

eerlijke juices, heerlijk van smaak, snelle levering,

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles op tijd geleverd zoals vermeld, lekkere recepten

ik krijg de gember shot echt niet weg, inderdaad heel erg scherp, is daar niet iets anders op te vinden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De groentesappen zijn heerlijk, geven je een echte opkikker. In de auto bijvoorbeeld tijdens een lange rit of tijdens het werken achter de computer. Lekker en gezond, geeft je een goed gevoel. De logistiek (bestellen, bezorgen) gaat prima; de flesjes worden goed verpakt op de afgesproken datum en tijd bezorgd.

Eigenlijk heb ik geen verbeterpunten. Ik ben inmiddels fan en heb al vaker een doos vol flesjes besteld. Elke keer weer benieuwd naar de nieuwe smaakjes!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima levering lekker en makkelijk foodplan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bezorgtijden in de avond binnen een tijdsblok van twee uur, altijd op tijd en vriendelijke bezorgers Juices smaken goed en zijn gezond

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelheid en de smaak van de producten

De bezorging... Te laat; niet op afgesproken "time frame"... Adres onjuist overgenomen. Staat wel juist op de factuur.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prettige telefoon gesprekken. Keurig verpakt en afgeleverd

Jammer dat er maar drie smaken in de kleine flesjes, maar dat wordt nog wel anders

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering op zaterdag en precies volgens vooraf aangegeven tijd! Producten zijn compleet geleverd en voldoen aan de verwachtingen. Binnen mijn dieetschema werken de "flesjes" erg goed.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk bestellen, goede service, en lekkere sapjes

Die kan ik op dit moment niet bedenken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel lekkere sapjes en goede levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima verzorgd. Snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede service mooie verse producten smaken zijn fantastis en is heel makkelijk

die kleine tonnetjes misschien in makkelijker verpakking maar ik kan dat komt waarschijnlijk omdat ik het per glas meng kan het beter per kan doen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg lekkere juices!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles wat beloofd wordt komen ze prima na.

Ik kan er op dit maar 1 bedenken, recycle de plastic verpakking.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

smakelijke slow juices informatief leuke / duidelijke website

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle service en goede "koude" kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekker sapjes, snelle service

De homemade 'koekjes' zijn wat droog en lastig te eten, ze vallen in stukjes waardoor je alles onderknoeit. Ik vind het daarom niet fijn om ze mee te nemen als tussendoortje en dat is jammer.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en persoonlijk contact, meedenken, nette levering.. Ik ga zeker weer bestellen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bezorging is zeer correct en precies.

Veel meer reclame maken, bv flyers toevoegen bij bestellingen die je aan vrienden kan aanbieden evt. Met een leuke actie of korting. Voeg ook eens kleine " probeersels" toe in de bezorgdozen zodat nieuwe smaken geprobeerd kunnen worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijke sapjes van super kwaliteit!

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen