Pluspunten
Heel goed verzorgd en goede feedback.
VerbeterpuntenOp shots zetten wat de inhoud is.
Dag Ineke, Dank voor je feedback, we nemen jouw punt mee! Groetjes Roos
Pluspunten
Sappen zijn goed diepgevroren aangekomen en precies volgens de aangegeven tijd. Sapjes zijn lekker en gezond. Ik had een paar gratis extra sappen ontvangen vanwege een klacht over de niet zo verse Frecious sapjes die ik laatst aan de A6 had gekocht. Super netjes opgelost door Frecious, complimenten. De noten pucks zijn helaas wel erg klein voor wat je ervoor betaalt, maar smaken goed en vullen ook goed. Zou hier zeker weer bestellen.
Dag Rianne, Dank voor je feedback! Leuk. Als reactie op onze prijzen: Wist je dat we een prijzenstaffel toepassen? Vanaf 75 flesjes betaal je 50cent minder/flesjes. Dat past in een standaardvrieslade. Frecious is inderdaad kostbaar. We doen in tegenstelling tot de meeste andere merken dan ook NUL concessies, gebruiken biologische ingrediënten en zijn officieel biologisch gecertificeerd. Bovendien gebruikt Frecious 6 tot 10 verschillende ingrediënten per juice. Hetgeen de werkzaamheid zo groot maakt. We kiezen voor de meest langzame en moeilijkst te maken slowjuicers. De kostprijs is dus ook erg hoog. Ik hoop dat je wat voordeliger in kan kopen, maar voor kwaliteit liggen de prijzen inderdaad wat hoger. Dat klopt. Groet Roos
Pluspunten
Duidelijk site, bij levering sms over tijdspad. Heerlijke en gezonde juices.
Pluspunten
Makkelijk te bestellen, voldoende informatie over de producten, correcte levering.
VerbeterpuntenMeer smaken!
Pluspunten
eerlijke juices, heerlijk van smaak, snelle levering,
Pluspunten
Alles op tijd geleverd zoals vermeld, lekkere recepten
Verbeterpuntenik krijg de gember shot echt niet weg, inderdaad heel erg scherp, is daar niet iets anders op te vinden
PS: overigens is wisselen per jucie per dag geen probleem hoor, we hebben het meest ideale aangegeven, maar je mag naar eigen inzicht indelen! Dank voor de tip! groet Roos
Pluspunten
De groentesappen zijn heerlijk, geven je een echte opkikker. In de auto bijvoorbeeld tijdens een lange rit of tijdens het werken achter de computer. Lekker en gezond, geeft je een goed gevoel. De logistiek (bestellen, bezorgen) gaat prima; de flesjes worden goed verpakt op de afgesproken datum en tijd bezorgd.
VerbeterpuntenEigenlijk heb ik geen verbeterpunten. Ik ben inmiddels fan en heb al vaker een doos vol flesjes besteld. Elke keer weer benieuwd naar de nieuwe smaakjes!
Dag Peter, Dank voor je feedback! Fijn om te horen :-) Leuk dat je zo'n fan bent. Ons motto is; geen consessies doen. We krijgen straks wel een heel nieuwe uitstraling en een nieuw logo, maar voor de rest blijft alles hetzelfde! Deze opmerking over de Treats horen we inderdaad vaker. Madelon is daarmee aan de slag. Ze kan helaas geen bindmiddel gebruiken omdat ze het verantwoordwoord wil houden. Dus hier ligt wel een kleine uitdaging. Voordeel is wel: na zo'n unit te hebben gegeten, heb je ook echt een tijdje geen trek meer :-) Nogmaals dank en fijne dag! Groet Roos
Pluspunten
prima levering lekker en makkelijk foodplan
Pluspunten
Bezorgtijden in de avond binnen een tijdsblok van twee uur, altijd op tijd en vriendelijke bezorgers Juices smaken goed en zijn gezond
Pluspunten
Snelheid en de smaak van de producten
VerbeterpuntenDe bezorging... Te laat; niet op afgesproken "time frame"... Adres onjuist overgenomen. Staat wel juist op de factuur.
Dag Jeff, Dank voor je feedback. De bezorging verloopt inderdaad niet altijd goed. In de meeste gevallen gaat het goed, maar elke misser is er één teveel. Op deze review site zijn er ook meer klachten te vinden. Gelukkig ook positieve verhalen. We doen er alles aan om dit te verbeteren, want wij kunnen natuurlijk nog zo'n mooi product op de markt zetten, maar het plezier kan je al bij het begin ontnomen worden, als de bezorging niet goed verloopt. We nemen jouw punten mee. En zou je bij je volgende bestelling in het opmerkingenveld kunnen aangeven dat je problemen hebt gehad met de bezorging? Je merkt wel waarom :-) Fijne dag! Gr Murk
Pluspunten
prettige telefoon gesprekken. Keurig verpakt en afgeleverd
VerbeterpuntenJammer dat er maar drie smaken in de kleine flesjes, maar dat wordt nog wel anders
Pluspunten
Levering op zaterdag en precies volgens vooraf aangegeven tijd! Producten zijn compleet geleverd en voldoen aan de verwachtingen. Binnen mijn dieetschema werken de "flesjes" erg goed.
Pluspunten
Makkelijk bestellen, goede service, en lekkere sapjes
VerbeterpuntenDie kan ik op dit moment niet bedenken
Dag Sofie, heel erg bedankt voor je feedback! Waarderen we zeer. Wat een tip kan zijn is om > 40 of >75 flesjes te bestellen. We hebben dan een prijzenstaffen (kwantumkorting). Vanaf 40 flesjes betaal je € 3,75 en vanaf 75 flesjes € 3,50. De juices blijven in de vriezer minimaal 6 maanden goed. Voorwaarde is dan wel dat je het kwijt kunt in je vriezer. Je moet je bedenken dat je voor 75 flesjes één standaard vrieslade nodig hebt. Hoop dat je hier iets mee kunt. Groet Murk
Pluspunten
Heel lekkere sapjes en goede levering.
Dag Nanja, heel erg dank voor je commentaar. We snappen het. We groeien gelukkig door en hopen dan ook later dit jaar meer bezorgdagen te kunnen invoeren. We houden je op de hoogte! Groet, Murk
Pluspunten
Prima verzorgd. Snelle levering.
Pluspunten
goede service mooie verse producten smaken zijn fantastis en is heel makkelijk
Verbeterpuntendie kleine tonnetjes misschien in makkelijker verpakking maar ik kan dat komt waarschijnlijk omdat ik het per glas meng kan het beter per kan doen
Dag Diada, Dank voor je feedback! We proberen zo weinig mogelijk voedingswaarden te verliezen. De flesjes zijn klein omdat ze voor directe consumptie zijn. Zodra de dop open gaat, komt er zuurstof bij. En dan treedt verlies op. Dus als je een flesje niet direct opdrinkt, dan bederft het niet snel, maar gaat er wel voedingskracht verloren. Bovendien zijn grotere flessen ook lastiger te ontdooien. Wel gaan we kijken of we in de toekomst grotere flessen kunnen introduceren, maar zoals gezegd, daar kleven nadelen aan. Fijne dag, groet Murk
Pluspunten
Erg lekkere juices!
Dag Heleen, Dat zou idd handig zijn ja :-) We hebben nog weinig middelen om zoiets te bekostigen, maar zeker iets om in de toekomst te overwegen. Heel erg dank voor je tip! Groet Murk
Pluspunten
Alles wat beloofd wordt komen ze prima na.
VerbeterpuntenIk kan er op dit maar 1 bedenken, recycle de plastic verpakking.
Dag Willem, dank voor je feedback! Fijn :-) Je kunt de flesjes overigens in de doos terugsturen naar ons, kosteloos. Hierbij meer uitleg: http://frecious.nl/over-ons/groen-duurzaam/ Groet Murk
Pluspunten
smakelijke slow juices informatief leuke / duidelijke website
Dag Monique, Dank voor je feedback, erg fijn! Frecious is inderdaad kostbaar. Dat komt omdat we geen enkele consessie doen, bio ingredienten gebruiken en niet zomaar cold-pressen (zoals andere aanbieders) maar met een slowjuicer werken; hetgeen de grootste werkzaamheid biedt. Overigens werken we wel met een staffel; als je een hele vrieslade bestelt (75 flesjes) betaal je een halve euro per flesjes minder; € 3,56 Lees hier meer: http://frecious.nl/index.php/blijft-ingevroren-juice-wel-vers (onderaan) groetjes Murk
Pluspunten
Snelle service en goede "koude" kwaliteit
Pluspunten
Lekker sapjes, snelle service
VerbeterpuntenDe homemade 'koekjes' zijn wat droog en lastig te eten, ze vallen in stukjes waardoor je alles onderknoeit. Ik vind het daarom niet fijn om ze mee te nemen als tussendoortje en dat is jammer.
Pluspunten
Snel en persoonlijk contact, meedenken, nette levering.. Ik ga zeker weer bestellen!
Pluspunten
Bezorging is zeer correct en precies.
VerbeterpuntenVeel meer reclame maken, bv flyers toevoegen bij bestellingen die je aan vrienden kan aanbieden evt. Met een leuke actie of korting. Voeg ook eens kleine " probeersels" toe in de bezorgdozen zodat nieuwe smaken geprobeerd kunnen worden.
Dankjewel Conny! We nemen je suggesties mee. Groet Team Frecious
Pluspunten
Heerlijke sapjes van super kwaliteit!
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen