Pluspunten
levering met sms bericht vooraf
Verbeterpuntengeen, smaak van gembershots is erg heftig, maar dat wordt ook vermeld
Pluspunten
kwaliteitsproduct snel en eenvoudig te consumeren eenvoud van bestellen en brengen aangegeven hoe laat de bestelling gebracht wordt ontwikkeling nieuwe producten bv de shots
Verbeterpunteneerste levering kwam niet op tijd en die eerste levering is juist zo belangrijk omdat je eerste echte contactmoment is.
Pluspunten
Redelijke prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenLevering kwam niet overeen met aangegeven tijden.
Pluspunten
Superleuke namen voor de sapjes, ze zijn ook nog eens heel lekker. Bezorging is prima geregeld! Dit wordt een herhaalrecept ;) !
Pluspunten
Lekkere smaak Veel groente in 1x binnen
VerbeterpuntenBlijf innoveren. Op dit moment wordt er veel over zeewier gesproken. Zou ook in de juices verwerkt kunnen worden.
Bedankt voor je review Marlon!
Pluspunten
perfecte levering, er werd contact met mij opgenomen voor het leveren van de bestelling wat ik heel fijn vond.
VerbeterpuntenHet toversap voor de kinderen vinden mijn kinderen helaas niet lekker, misschien deze wat lekkerder maken ?
Bedankt voor je review Simone! Fijn om te horen over de goede levering. We zijn heel druk bezig met nieuwe sapjes. We willen en zijn ook bezig met het ontwikkelen van nieuwe kindersapjes, maar aangezien Roos alle sapjes zelf samenstelt duurt het nog eventjes.. We houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief en social media hierover. Groetjes, Team Frecious
Bedankt voor je Review Corinne. Leuk dat je ons via Ekoplaza hebt leren kennen en nu ook online bestelt!
Pluspunten
Geheel uitstekend
VerbeterpuntenProbleem met afleveren,kan dat niet in een kleine koel box. Ben nooit thuis als er geleverd wordt dan gaan ze naar mijn buren Wil ik niet.
Bedankt voor de review! Leuk dat u ons via BNR gevonden hebt. We hebben in het verleden met post NL met koelboxen gewerkt, dit ging niet goed en was te onbetrouwbaar voor ons kostbare product. We hebben nu een vervoerder die met koelwagens door het land rijdt. Hierdoor komt het bevroren bij u aan en hebben we de mogelijkheid een tijdsindicatie voor levering te sturen naar de klant (uur nauwkeurig). We leveren doordeweeks en weekends op een ochtend en avond, zodat er zo veel mogelijk mensen thuis (kunnen) zijn. We zouden heel graag bij de Ekoplaza in Soest leveren en zijn hier ook mee bezig. Dit hangt van het hoofdkantoor van Ekoplaza af en niet van ons. Het staat wel op de planning vanaf beiden kanten. Vriendelijke groet, Team Frecious
Pluspunten
Weet ik nog niet, misschien bij de volgende bestelling
VerbeterpuntenDe bezorging laat te wensen over. * mail ontvangen met bezorgtijd om 15.45 = 14.00 geweest, stond op het punt om in de auto te stappen en tijdelijk afwezig te zijn, maar zag nog net iemand aanbellen met pakket.. * reclame vermeld dat het diep bevroren aankomt = ondanks 2 uur eerder, half bevroren, bezorgen wist niet dat het bevroren spullen waren en had bij niet thuis zijn het als een gewoon pakket behandeld, dus morgen terug komen.
Beste John, Bedankt voor de review! We vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. 9 van de 10 leveringen gaan wel goed. Frecious moet inderdaad diep gevroren geleverd worden. Helaas is dit een incident. Wat het voor u niet minder vervelend maakt uiteraard. Daarom gaan we hier ook zeker wat mee doen. Uw levering wordt gecheckt bij onze vervoerder Leen Menken en wij zullen bij hen verhaal halen over deze bezorging. We willen het graag goedmaken. Ik zal daarom contact met u opnemen over de mail met de aanbieding om 15% extra gratis flesjes bij uw volgende bestelling te doen. We hopen dat de flesjes wel een succes zijn! Groetjes, Team Frecious
Pluspunten
Lekkere mixen, gezonde smaken. De nieuwe shots vind ik een aanwinst. Perfecte bestellingswijze en bezorgdienst.
VerbeterpuntenNog meer variatie, toch nog steeds de prijs.
Bedankt voor je review Claudia en het benoemen van de pluspunten! We zijn druk met heel wat nieuwe sapjes, dus aan variatie zal het je binnenkort niet mee ontbreken! Wanneer we meer kunnen persen zal de kostprijs omlaag gaan en kunnen we de prijs voor de klant ook omlaag doen. Dit doen we gelijk, zodra het mogelijk is! Groetjes, Team Frecious
Pluspunten
Mixes van groeten, fruit en kruiden
VerbeterpuntenAlleen ananas vind ik erg minimaal tov de anderen uit het proefpakket.
Bedankt voor je review! Het ananassapje is eigenlijk een zomerdrankje. We hebben dit aangeboden naast een meloensapje (Melonade) als dorstlesser voor de warme zomerdagen. Het sapje werd zo goed ontvangen dat we hebben besloten hem het gehele jaar aan te bieden. We snappen dat je deze als minder exclusief en interessant ervaart. Zeker voor in het proefpakket. We zullen het zeker meenemen in onze evaluatie. De flesjes zijn van 100% gerycled PET en kun je naar ons terugsturen.
Pluspunten
superlekker, gezond en keurig op tijd bezorgd.
Bedankt voor je review Minke!
Bedankt voor je review Audrey!
Bedankt voor je review Sabrina!
Pluspunten
lekker, makkelijk en gezond
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Sapjes lekker
VerbeterpuntenShots smerig. En jammer dat de sapjes in de koelkast niet lang houdbaar zijn. Heb er 8 weg moeten gooien. Shots kwamen ook niet op. Zijn er ook 15 van de prullenbak in gegaan. Werden slijmerig.
Beste Malou, Het doel van Frecious is gezonde sapjes maken! Nu proberen we de juices zo lekker mogelijk te maken door het toevoegen van fruit, maar wel zonder dat er veel natuurlijke suikers in zitten. De juices zijn inmiddels zo samengesteld dat heel veel mensen ze lekker vinden. De shots zijn de pure sappen van de ingrediënten. We geven op onze website en social media aan dat de shots niet per se lekker zijn, maar wel heel erg functioneel! Omdat het een shot is kun je het in een keer opdrinken, en de 'vieze’ smaak wegspoelen met water of door een rietje te gebruiken. We vinden het vervelend en zonde dat je sapjes weg hebt moeten gooien. Wanneer de flesjes in de vriezer bewaard zijn ze een halfjaar houdbaar! Wanneer je ze in de vriezer
Pluspunten
Heerlijke smaak, behalve de wonder weeds....jak!
VerbeterpuntenEigenlijk geen
Hi Caren, Bedankt voor je review! Fijn dat je de meeste smaken lekker vindt. De Wonder Weeds vindt niet iedereen lekker, maar sommige mensen hebben hem juist als favoriet.. smaken verschillen, maar ik ga het zeker noteren. Je hebt gelijk. Frecious is kostbaar. Omdat het voor een groot deel handwerk is met een intensief productieproces kan de prijs helaas nog niet verder omlaag. Wanneer we meer verkopen kunnen we de prijs naar beneden aanpassen! Dat willen we uiteraard zelf ook, zodat de flesjes voor meer mensen toegankelijk zijn! Groetjes, Team Frecious
Pluspunten
Lekker, gezond, prettig formaat flesje
Bedankt voor je review Olivier! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over Frecious.
Pluspunten
smaakt goed! voelen het effect!
Verbeterpuntensnel duidelijkheid voor wat welke sap goed is!
Pluspunten
correcte levering, lekkere sapjes.
VerbeterpuntenIk heb laatst ook het 1 week ontgiftingspakket besteld voor € 150,= en dat viel eerlijk gezegd nogal tegen. ik vind het redelijk kort door de bocht en mis de uitleg c.q, bereidingswijze van sommige recepten
Beste Christel, Bedankt voor je review! Het detox-pakket is nog niet zo lang in het assortiment. We hebben je review bekeken en zijn bezig de bereidingswijze toe te voegen aan de pdf's. We wisten niet dat er behoefte was aan een uitgebreidere uitleg, maar we zijn het er zeker mee eens! Onze excuses daarvoor. Het Toversap wordt dankzij de blauwe bes door steeds meer kids gedronken, maar nog steeds niet allemaal... We blijven het sapje door ontwikkelen en houden je op de hoogte via onze nieuwsbrief en social media hierover! Groetjes, Team Frecious
Pluspunten
Goede maat lekkere smaken
Pluspunten
Bestel proces
VerbeterpuntenIk vind het erg duur en koop alleen icm een kortingsactie
Beste Laura, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent. We snappen je verbeterpunt over de prijzen. Frecious is kostbaar. Aangezien we biologische groente en fruit gebruiken van de beste kwaliteit en omdat ons productieproces heel arbeidsintensief is we niet willen inleveren op kwaliteit kan het helaas nog niet anders. Wanneer we meer kunnen produceren zullen we de prijzen waar we kunnen aanpassen naar beneden. Groetjes, Team Frecious
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen