goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed verpakt smaak prima en bezorging top

te duur, als je bijvoorbeeld voor een maand zou koen mag de prijs een stuk lager.Toch zelf slowjuicer aanschaffen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Toversap Melonade Sunshine Kinderen vinden deze erg lekker

Kinderen vinden digest, tarwesap en pumpkin niet zo lekker

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijke website, duidelijk product, levering op afgesproken tijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijke smaken, supervers, goede manier om veel vitaminen in te nemen!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijke smaken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekker en gezond. Ik zou graag nog wat meer smaken willen.

Jammer is dat er 1 flesje is met alleen ananas sap wat ik overal kan kopen. Kun je daar niets iets aan toevoegen ?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijke flesjes Lekkere smaak

Bestelling was bezorgd net voordat ik thuis was, maar ik heb geen briefje ontvangen oid. Omdat ik niet wist of er iets fout was gegaan met de bezorging heb ik de dag erna gebeld. Ik vernam dat bestelling bij buren was bezorgd. Maar zij hadden de flesjes. In relatie tot in de vriezer gedaan. Hier kwam ik dus pas na 1 dag achter. Als ze gewoon briefje in de brievenbus hadden gedaan dat bestelling bij buren lag, had ik deze meteen kunnen ophalen en waren de sapjes niet ontdooid.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Voor volwassenen heerlijke smaken. Veel keus. Duidelijke ingredientenvermelding en vitaminen en mineralen

Blijft lastig voor kinderen als ze er op wat latere leeftijd (6) mee beginnen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Waren beter van smaak dan ik verwacht had. Vullen meer dan ik verwacht had.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gezond, makkelijk en de meeste lekker

Daily digest vind ik te zuur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekker en makkelijk

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede ingrediënten mix waardoor smaak zeer ok is. de ananas juice te simpel, meer voorkeur aan een goede mix van meerdere ingrediënten, zodat je ook meerder vitaminen binnen krijgt.

iets groter flesje/iets meer inhoud. voorkeur 300 ml

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

Bezorging was een drama ik hoop dat ik gewoon pech had die dag maar daar klopte niet veel van.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

formaat flesjes, schroefdop, gemakkelijk mee te nemen.

grotere verpakkingen met naar verhouding lagere prijs per verpakking

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ruime keuze. Goede smaken (over het algemeen). Goede contactinformatie.

Smaak van flesje tarwegras vond ik erg heftig ( niet lekker).

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijk, over het algemeen goede smaak, lang te bewaren, goede bezorging. Voelde me fitter.

Van sommige sappen zou de smaak iets beter kunnen, bijv in de daily digest overheerst de gele paprika enorm en proef je weinig ananas. Was niet mijn favoriet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De smaak is geweldig, ik geloof zomaar dat we er heel gezond van worden.

Als het pakketje bij de buren wordt afgegeven zou het handig zijn als de chauffeur vertelt dat het in de vriezer moet worden geplaatst

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geslowjuiced, biologisch, vers en daarmee voorzien van een goeie energie!! Zelfs mijn vader van 73 gebruikt nu slowjuices!

Nog even wachten met deze beoordelingsmail, omdat het meestal,even duurt voordat alle soorten en de flesjes op zijn en dus geprobeerd zijn. Ik zou heel graag willen dat er ook iets positiefs met de prijs wordt gedaan. Ik zag een keer op de site iets over een toename van verkoop waardoor de prijs van de flesjes omlaag kon. Zoiets is prachtig. Kijk naar IKEA, verlagen regelmatig de prijs van producten. Dat werkt voor beide partijen positief en voelt goed, want het trekt extra klanten aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het voelt meteen gezond. En het is ook nog es lekker. Die combinatie zie je niet vaak.

Verpakking. Het mag allemaal wel iets gezelliger ingepakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super goede levering!!!

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen