goede service, goed behandeld

Pluspunten

Slow juices zijn lekker, gezond, nou ja niet veel meer over te zeggen gewoon 100%

Bij aflevering bij de buren aangeven dat het pakketje in de vriezer moet

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel goed van smaak, meer energie in mijn lijf dan voorheen.

Levering ging niet goed. En te laat en flesje vergeten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Via seminar gezond in een dag van 30 juni jl. in Amsterdam Makkelijk om extra voedingsstoffen binnen te krijgen.

Gebruiken het nu enkele dagen. Nog te kort om te zeggen hoe we het ervaren web energieniveaus ed.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

levering keurig op tijd, sapjes heel erg lekker

nog meer verschillende smaken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super lekker, fijne levering

meer variatie

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Pure smaken. Handige flesjes. Voor te detoxen vind ik het ook een mooi product.

De prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijk verse sapjes. Handig dat van tevoren een tijdstip van levering wordt aangegeven.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestellen gaat makkelijk, bezorgen op tijd en met een vooraankondiging.De sapjes zijn heerlijk, puur, fantastisch van smaak.

Eigenlijk niet, ik ben heel tevreden. leuk om af en toe een nieuw en seizoensgebonden sapje te kunnen bestellen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

levering goed op tijd! juices heerlijk, leuk die seizoenssmaken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijk vers sap, top kwaliteit. Uit alles blijkt dat Frecious wil uitstralen dat het top kwaliteit levert. Netjes thuisbezorgd, dag van te voren nog vrij precieze melding over bezorgtijd. Keurig verpakt, nette bezorgers.

Jammer van de stevia in de groene juice, dat vind ik niet lekker. Het is volgens mij helemaal niet nodig zoetstof aan deze mix toe te voegen?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Sterke, intense smaak, flesjes zijn bpa-vrij, gekoelde bezorging.

De prijs is voor mij erg hoog, wellicht een "seizoensmaak" toevoegen?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima levering

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekkere sappen.

Meerdere smaken juice. Ruimere bezorgdagen en tijden en eventueel ophaalpunten. Meer verkoopppunten zodat ik ze zelf ergens kan kopen. Hergebruik flesjes? Zonde dat ik nu elke dag een flesje weggooi? Grotere flessen? Vind flesjes nog wat aan de dure kant. Weet niet of ik het volhoud dit te betalen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gezond, makkelijk en sommige drankjes zijn effe lekker

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede keuze aan verschillende smaken

Smaak was wat flauw Ik vind het per flesje echt veel te duur, dus na proefpakket bestel ik niet meer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekker om te drinken en supergezond. B.V. om mee te nemen naar m'n werk. Nagenoeg exacte bezorgtijd.

Jammer dat de flesjes soms wat plakken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heel lekker, gezond en vrij van suiker, lactose en andere slechte stoffen; puur natuur!

ik heb een allergie voor appels,maar voor elstar veel minder. misschien kunnen er elstar appels gebruikt worden voor de sappen. meer soorten groene sappen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede smaak Levering perfect (ingevroren, bellen als je niet thuis bent en daarna pas bij buren afgeven) Verantwoordelijkheidsgevoel Gezond Biologisch

Prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super toverdrank

Meer smaken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Supervers, biologisch, bomvol vitaminen, verschillende groenten

Misschien wat meer informatie voor bijvoorbeeld het volgen van een kuur, de toepassing van de sappen (daarmee denk ik dat jullie nog meer klanten kunnen trekken en de gebruikers nog enthousiaster kunnen maken voor een vervolgbestelling).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik vind de drie smaken erg lekker en voel me energieker.

Ga zo door!

Visseringweg 23-F