goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vers, gezond en lekker

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Netjes op tijd bezorgd. - Handig dat ze zijn ingevroren hierdoor kan ik ze meenemen naar werk en zijn ze nog steeds koud wanneer ik ze opdrink.

Dit is uiteraard persoonlijk maar de porties zijn net iets te klein, 300ml zou beter zijn en beter in verhouding zijn tot de prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel in huis en sapjes zijn lekker en gezond

sommige flesjes lekken een beetje

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heel erg lekker / makkelijk vol te houden /

praktische tips over voorbereiding voor en opbouw na de kuur

goede service, goed behandeld

Pluspunten

duidelijk wanner er afgeleevrd zal worden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

-Kwalitatief heel goed sap -Heerlijk vol van smaak -Ik heb meer energie, ik voel me vrolijk

-Het is zo weinig, al begrijp ik dat het gewoon erg geconcentreerd is. -Omdat het zo weinig is kun je er niet lang van genieten. -Het zou fijner zijn als jullie zouden werken met vaste abonnementen zodat ook het bedrag niet zo hoog is in een keer. Ik kan mij voorstellen dat niet veel mensen 75 flesjes of meer in een keer kunnen afnemen.

goede service, goed behandeld

Nog meer variatie, dus van de 4 smaken een stuk of 7 bijvoorbeeld Voor iedere dag een andere smaak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijke smaak

Blijven variëren ik wil ze graag nog eens bestellen maar dan wel andere smaken. De flesjes zijn niet zo groot maar toch is het op zich best prijzig per flesje. Ik ben wel blij met de kortingskaart bij de bestelling voor de volgende keer. Ook de service waarbij ik een mailtje kreeg EN een smsje met aflevertijd vond ik helemaal top,

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Bezorging uitstekend

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Frecious is meer dan geweldig! Ik gebruik het al vanaf maart 2013 en ik voel mij fitter, gezonder, minder moe... vitaler en viel er van af omdat ik helemaal geen behoefte meer had in tussendoortjes. Ik heb het verschil gemerkt omdat ik een paar keer een periode de frecious flesjes op waren en er even geen gelegenheid was te bestellen. Maar ik ben er nu achter dat ik helemaal niet meer zonder frecious wil.. Bovendien is het ook nog erg lekker...

Ik heb geen verbeterpunten ik vind zelfs dat Frecious heel goed bezig is. Het bezorgen van de flesjes is veranderd en heel fijn. Website is verbeterd en aangepast.. gewoon goed...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering in normale milieuvriendelijk kartonnen doos. Mooie combi's groente, fruit en kruiden. Levering door heel NL. Bezorger kwam exact op afgesproken tijdstip.

Behalve slow juice ook smoothies aanbieden waar vezels inzitten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwaliteit sappen Leverings accuraatheid

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het is lekker en gezond

De sluiting van de 100CC flesjes. Ik had voorheen de 200CC flesjes en nooit een probleem. Bij de 100CC lijkt de dop na ontdooien niet goed te sluiten. Het gevolg rode bietensap over kleding tijdens het noodzakelijk schudden. Ook het 2e flesje zelfde probleem.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede producten, goede filosofie

Bezorging ging niet vlekkeloos, maar werd door jullie goed opgepakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekker en super netjes geleverd ook precies op tijd, zoals in de email aangegeven

Prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

keurige levering Goede smaak

de eerdere levering was dikker/voller van structuur nu lijkt het wat waterig... jammer, dikte was juist lekker.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijke smaken

Het is relatief gezien veel water, mag een dikker sapje zijn. Ongelofelijk dat er zoveel groente en fruit in zit

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekkere sapjes! Goede bezorging ook, fijn dat je van tevoren een bericht kreeg met tijd +/- 30 minuten.

Blijf voor variatie zorgen in de sappen, zodat mensen verrast blijven

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekker, goed formaat. Goed concept qua duurzaamheid ook.

Mijn kind vond de toverdrank helaas niet lekker. Misschien zou daar iets meer zoet fruit in kunnen om de smaak aantrekkelijker te maken?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijke smaak, alle vitamines en mineralen etc in 1 flesje, gezonder bestaat niet, mooie aantrekkelijke verpakking

Nog meer varianten!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wortelsap is heerlijk!, goede snelle levering

Selderij kreeg ik niet weg...ik wilde de full detox doen van 3 dagen maar dat lukt niet omdat ik 7 sapjes niet weg kreeg.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekkere smaak en erg handig

Niet alle flesdopjes waren helemaal goed bevestigd.

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen