goede service, goed behandeld

Pluspunten

Een eenvoudige en gezonde manier om je lichaam te voeden, ben er erg blij mee!

Meerdere varianten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering: duidelijke afspraken, goede communicatie. Was vertraagd, maar werd daarover goed geinformeerd. Goed opgelost. Kwaliteit: Flesjes diepgevroren geleverd, goede kwaliteit.

De factuur klopt niet. Er komen 5 euro leveringskosten bij onder een bepaald aantal flesjes, maar dat staat niet vermeld op de factuur. Daar staat een totaalbedrag dat bestaat uit het verklaarde totaal plus 5 euro. Zou mooi zijn als de it guy dat ff fixed. Het totaalbedrag klopt wel alleen niet goed op factuur gezet.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mogelijkheid tot persoonlijk contact.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijke smaken, een kilo groenten en fruit samengebald in een flesje en dat proef je. Heel zuiver, geen toevoegingen. Ik neem elke dag een flesje; vooral onderweg in de auto geweldig. Wordt diepgevroren en goed verpakt bezorgd.

Eigenlijk niet. Was benieuwd of Frecious nog nadenkt over nieuwe (groene) smaken

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

fantastische sapjes met goede smaak en fijn dat er nu 2 maten zijn.

De nieuwe flesjes lekken en kleven aan de buitenkant.

goede service, goed behandeld

afgesproken levertijd nakomen. Iemand moest tot 1830 wachten terwijl de aflevertijd om 16.30 stond.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heeft gewerkt

Meerdere varianten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekker, gezond, snel bezorgd

Ik wil het graag vaker kopen alleen daarvoor vind ik het helaas te duur

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gezond en makkelijk

Meerdere smaken maken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De smaak en de dosering

Sommige flesjes lekten waardoor tijdens het ontdooien de hele koelkast rood was. En het waren er op 90 flesjes 6 die lekten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levering is goed. Door het gebruik van de juices is mijn behoefte naar zoetigheid eigenlijk gelijk verdwenen! Echt Fantastisch!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede smaak Gezond Gemak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijke verse juices een echte aanrader! Goed verpakt, uitstekende levering! Ideaal voor een druk gezin met werkende ouders die een gezonde levensstijl willen.

Ik zou graag nog andere smaken eraan toe willen voegen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prettig contact Flexibele bezorgtijden Kwalitatief goed product

Gebruik andere flesjes (meer aflopende flessenhals) en beter sluitende dopjes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Positief gevoel dat je krijgt na consumeren levering lekkere smaak

geen

goede service, goed behandeld

Met nieuwe bezorgservice onduidelijk of bij Post nl kan worden afgehaald. Niet dus! Ging haast mis! Juices niet meer verpakt in koeldoos.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super gezond en betaalbaar

meer smaken beter uitleggen waar welke smaak voor dient (qua vitaminen en mineralen)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Gratis bezorging en goed tijdschema.

Deze keer was de tweede keer dat ik bestelde. De flesjes waren alle 75 heel erg plakkerig. Ik moest ze afvegen met een natte doek voor ze de koelkast/ijskast in konden.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Smaak

Ik had klacht over levering, 30 flesjes beetroot lekte. Ik ben goed geholpen en kreeg toezegging op 30 nieuwe flesjes. Tot mijn schrik ontving ik wederom 30 lekkende flesjes en is mijn hele vriezer een plakkerige bende en kan ik de overgebleven flesjes drinken door met plastic zakje en servetje het aan te pakken. Niet fijn voor sapjes van 3,59 per stuk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

lekker, gezond, makkelijk, mijn kind van 5 vindt het ook lekker en voor mij een manier om te zorgen dat hij in ieder geval per dag zijn vitaminen en mineralen binnen krijgt. Spijsvertering verbetert echt! Ik ben zeer posotief en ga er zeker mee door.

toversap ook in 200 ml, mensen met twee kinderen verdelen dan de boel en is goedkoper. Of mama of papa drinkt een beetje mee. Daarnaast wil ik hem ook wel in mijn variatie. Ik doe ipv 100 ml dagelijks onderhoud 200 ml dagelijks onderhoud. Die kilo groenten/fruit statement staat mij nl wel aan. Op de kleine flesjes staat ook: staat voor 1 kilo groenten en fruit, dit geldt toch alleen voor de 200 ml?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekkere smaak Zeer gezond Goede en accurate levering

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Net besteld na een verandering in de leveringswijze. Hierdoor lekte een aantal heart biet sapjes, maar dit is snel en professioneel opgelost door een nalevering en kortingcoupon. Mijn complimenten! Kwaliteit van de sappen is erg goed en drinken gemakkelijk weg.

Voor een driedaagse sapkuur gaan slechts drie smaken een beetje vervelen en tegenstaan. Iets meer variatie zou een goede optie zijn!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer goede kwaliteit, je proeft de gezondheid.

misschien nog meer smaken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Er zijn een aantal dingen mis gegaan bij de levering, maar frecious heeft dit na contact zeer net opgelost! Tot nu toe heb ik de drie standaardsmaken geproefd, deze zijn lekker.

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen