goede service, goed behandeld

Pluspunten

Ik gebruik het nu sinds een week. Drie flesjes per dag. Het heeft een goede smaak, het vult, waardoor geen hongergevoel. Hierdoor is het miet moeilijk normaal te eten en snoep te laten staan. En, zo blij mee, ik voel me fitter!! Detox heb ik altijd geassocieerd met hoofdpijn en darmklachten, maar daar heb ik totaal GEEN last van gehad. Wel jammer is de prijs van de flesjes. Een kuur van 28 dagen is best begrotelijk...

Geen kortingsbon meesturen van een detoxprogramma van Miss Natural, maar wel een voor je volgende bestelling flesjes.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Echte smaak van het hoofdproduct.

Het sap gebaseerd op rode biet geeft mij oprispingen en last van mijn maag. Misschien andere samenstelling?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en persoonlijke service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Smaakt erg goed

Misschien iets meer gember?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

bezorging is prima, flesjes zijn goed qua formaat en uiterlijk. Smaak is even wennen, maar prima te doen. Op deze manier kan ik gemakkelijk een gezonde aanvulling op mijn eetpatroon realiseren.

Meer verschillende smaken zou fijn zijn; het wordt een beetje saai vooral als je intensieve kuur doet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

smaak is heerljk, de combinaties heel goed, de een vind ik wat lekkerder dan de ander.

misschien na een half jaar andere combinaties, maar misschien doen jullie dat al, dus prima

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

F/up door Murk Vermeeren na een absolute slechte service van Post.Nl

distributie

slechter dan verwacht

Pluspunten

smaak prima/uitstekend ( van de dikkere flesjes)

van de 9 flesjes waren er 6 erg waterig, dus mindere kwaliteit en gaf me over zijn totaliteit mij dus geen goed gevoel....spijt van volgende bestelling....21 flesjes....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gezond, lekker, ziet er smakelijk uit, prettige website, snelle bezorging.

Keuze voor 1 smaak, maar volgens mij komt dat er al aan. Misschien ook verkopen bij bv marqt? Kan je ook een keer 1 flesje kopen bv.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

t helpt kinderen met een laag immuunsysteem

Consulten van de voedingsdeskundige, ze weet veel!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede smaak

goede service, goed behandeld

Pluspunten

smaak was heerlijk bezorging heel goed verpakt en op afgesproken tijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijke smaak, goede variatie in de 3 verschillende juices. Goede persoonlijke service!

Ik heb al een tijdje niet meer besteld, maar in de begintijd van Frecious waren er problemen met de bezorgdienst. Wellicht zijn die allang opgelost!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ontzettend lekker!! En handig.

Fijn als er meer smaken worden ontwikkeld. Ook keuze uit iets grotere flesjes misschien?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Kontakt met de producent was prima en natuurlijk de smaak! Te gek

Zelf je bezorg data kunnen aanpassen zou fijn zijn. Meer leverings data en meer smaken flesjes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Gezond, lekker, geeft energie en makkelijk. Fijne flesjes. Geweldige aanvulling op dagelijkse voedsel en drank.

Ik kijk uit naar de kleinere flesjes. Zeker voor dagelijks is dat voldoende lijkt me. Je neemt het dan ook sneller mee en biedt het iemand makkelijker aan. Verder weinig opmerkingen. Het is gewoon een super product. Je mist het echt als ze op zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ziet er mooi uit. Goede verzorgde bezorging. Smaken goed. Voelt heel gezond. Heel fijn dat je zelf je smaken kunt samenstellen. Vooral als je er een niet lust. Vriendelijke mensen als je belt, die bereid zijn met je mee te denken, heel fijn. Ga zo door ik blijf klant.

Ik vind de rode heartbeat echt niet te drinken. Ik bestel die niet meer maar nu blijven er nog maar twee smaken over. Dat is jammer ik zou graag meer smaken willen. Je kunt ook boerenkool persen en nog vele andere smaken die ik al eens elders heb geproefd. Het is jammer dat jullie die nog niet hebben. Als jullie die hebben ga ik ze zeker bestellen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- smaakt heerlijk - ziet er mooi en schoon uit - handige kleine flesjes (wat passen er veel in een klein vriesvak!) - één flesje geeft zoveel energie, ik voel me een stuk beter!

- nog meer smaken!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service, levering, verpakking, duidelijke site... Ga zo door!

Meer smaken voor meer afwisseling (bijvoorbeeld acia bessen shake zoals in brazilie wordt verkocht) en minder zuur maken

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Smaakvol en gevarieerd

Grotere verpakking

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Was lekker en ga binnenkort weer bestellen

Op dit moment geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ze smaken lekkerder dan verwacht! En lekker zoet

Hopelijk komen er nog meer smaken, zodat we meer keuze is!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijk vers sap. Uitstekend verpakt en vervoerd. Goede service!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekkere smaken, goed te bewaren, geven een super healthy gevoel.

De prijs van de flesjes! Relatief duur voor een heel klein flesje. Misschien kunnen jullie ook met kleinere daily shots komen die ook een stuk goedkoper zijn. Volgens mij bestaat al langer dat plan bij jullie om met shots te komen!

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen