perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De smaken zijn goed en gaan nog belangrijker, niet vervelen.

Meer soorten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekker, vullend en gezond! Ik hield het gemakkelijk drie dagen vol zonder vervelend hongergevoel en voelde me erg fit na de kuur.

Misschien nog wat meer smaken ter afwisseling?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijke smaak, prima snelle bezorging. Het product ziet er goed uit.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gezond lekker

meer smaken prijs verkooppunten (dus niet alleen via postbezorging)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Super leuk en goed concept Heerlijke biodrankjes ter bevordering van je gezondheid/imuunsysyteem

Kleinere shots en meer uitleg over de kuur/manier om zo veel mogelijk te profiteren van de drankjes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De smaken die er zijn, zijn heel goed!!

Af en toe een andere smaak zou leuk zijn! Misschien met de seizoenen mee...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

lekker, makkelijk in je dagelijkse ritme op te nemen (ik drink ze 's ochtends voor het ontbijt), geeft het gevoel dat je gezond bezig bent, mooi flesje met een mooi label

niet goedkoop, ik denk dat ik in de toekomst (als ik geen borstvoeding meer geef) voor de halve flesjes ga om in de kosten te besparen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijke verfrissende en gezonde sappen. verpakking is super en de aanwijzingen met betrekking to gebruik zijn helder en overzichtelijk

Het bezorgen zou ik wat uitbreiden. Niet alleen op dinsdag en vrijdag.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

handige kleine flesjes lekkere smaak

de keuze om één smaak te kunnen bestellen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De sappen zijn lekker en vullend.

Bij een 3daagse sapkuur kan het groene sapje wat zwaar vallen als eerste sap op de nuchtere maag Ik kan me voorstellen dat sommige mensen het nu te duur vinden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Enorm gezond, pure smaken, flexibel met leveren,

Nieuwe smaken Op meerdere dagen leveren dan alleen dinsdag en vrijdag

goede service, goed behandeld

Pluspunten

echt lekker zijn de sappen. heb me na 3 dagen sappen nog nooit zo goed gevoeld als na de kuur met de frecious sap

als je een week sapt zijn 3 smaken misschien wat weinig

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede smaak, precies de goede hoeveelheid, heel makkelijk dat het diepgevroren geleverd wordt.

Wat meer smaken zou wel prettig zijn en wat in ons huishouden prettig zou zijn, als er ook sappen zonder appel zouden zijn. Enkele van mijn gezinsleden hebben last van een appelallergie en kunnen slecht jullie sappen drinken.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijker dan zelf maken. Lekkerder dan zelf maken (dan wordt het vaak zo dikkig en/of schuimig).

De prijs, het is helaas wel pijnlijk duur.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijke sappen, je voelt je lekker als je de sappen drinkt. Super!

Ik heb mijn kado-flesjes nooit ontvangen. Ik wilde ze als verassing aan mijn vriendin geven, maar heb die 5 flesjes nooit ontvangen terwijl ik al eerder dat jaar een bestelling had geplaatst..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super gezond en vers, goed uitgebalanceerde ingrediënten waardoor zelfs het groene sap met bleekselderij lekker smaakt (waar ik normaal gesproken echt geen fan van ben...) Het wordt goed ingevroren geleverd waardoor lang houdbaar en dus niks verloren gaat. Zelfs mijn groenten weigerende dochter van 3 lust 2 van de 3 sapjes!

Meer smaken, maar daar zijn jullie al mee bezig! Ik vind de sappen prijzig, maar begrijp ook dat dat waarschijnlijk niet anders kan. Maar voor mij is het daardoor niet mogelijk om het structureel aan mijn voedingspatroon toe te voegen. Nu kan het alleen af en toe als de portemonnee het toe laat...

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijke sapjes, ziet er leuk uit, verzending is top!, persoonlijk (vraag=snel persoonlijk antwoord), informatie op website

Meer smaken, abonnement vormen (bv maandelijkse levering) met bestelsysteem online waarin je binnen je account kan aangeven aantal personen + aantal flesjes per week (bv 7 dagen of 5 dagen als je alleen de werkdagen wilt) en dit abonnement dan zelf ook stop kan zetten als je bv op vakantie gaat.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De smaken zijn alledrie lekker! Mooie verpakking, gemakkelijke 'handleiding' om een optimaal resultaat te krijgen, goede klantenservice,

Ik zou misschien eens kijken of een postorderbedrijf wellicht beter past bij Frecious. Mijn ervaring is steeds minder goed met PostNL en het zou zonde zijn als dit jullie beïnvloedt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

-Formaat van de flesjes, makkelijk mee te nemen. -Smaak, lekker puur. -Echt gezond. -Afwisseling in de smaken. -Makkelijk te bestellen en goede levering. -Flesjes die je goed kunt hergebruiken, om te vullen met pitjes,zaden, of je zelfgemaakte smoothie voor onderweg. -Zo veel mogelijk biologisch. -Persoonlijk contact bij vragen.

-Duidelijkere site, meer laten zien (in kernwoorden) waar Frecious voor staat, lange verhalen verliezen vaak de aandacht. -Kleur en mooie plaatjes op de site, zodat je het al bijna 'proeft'. -De site een persoonlijk tintje geven, foto's van de 'werknemers' , groothandel, laten zien dat jullie plezier en kleur aan Frecious geven. -Op de site het productieproces laten zien (in foto's, filmpjes o.i.d) -De aandacht ook leggen bij het BPA verhaal in plastic, de duurzaamheid van Frecious en het biologische gedeelte, dat is in deze tijd heel 'hot'. -Het afraden van opwarmen in de magnetron is niet alleen af te raden omdat het gaat pasteuriseren, opwarmen in de magnetron haalt alle levensenergie uit het sap. Dus wat je dan drinkt heeft niks meer te maken met waar Frecious voor staat, het is een vulling ipv een voeding geworden.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Lekker, handig formaat

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijke smaak Diepgevroren bezorgd Uiterst vriendelijke klantenservice Perfect voor extra vitamines tijdens borstvoeding (hij groeit er goed op)

De partij die de pakketten bezorgd (PostNL) maakt vaak fouten waardoor jullie een nieuw pakket moeten versturen, misschien bekijken of er een meer betrouwbare partij gevonden kan worden?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

- Smaakt lekker - Handig mee te nemen

Geen verbeterpunten, wellicht meer smaken?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heerlijke smaak, ziet er smaakvol uit, handig flesje

Ik zou graag nog meer smaken uitproberen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooi verzonden. Lekker van smaak. Mooie portie

Wat meer informatie bij de bestelling over wat er precies in zit optie van drinken enz. Dit staat wel pp jullie site dus waarom geen info bij het pakket

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen