Professionele organisatie, hele duidelijke en volledige informatie en begeleiding voor, tijdens en na de detox
Heerlijke sapjes en als er iets is is de klantenservice goed te bereiken en wordt het goed opgelost.
5 lange dagen....maar moeite waard.... 3 kg lichter.... heerlijk gevoel.....gezond gevoel... Eindelijk geleerd om rustiger eten en goed kauwen..... Lekkere sapjes ( sommige minder) Echte aanrader.
Prima.
Opstaan met een flesje gezondheid is het beste wat je kunt doen om de dag te beginnen. Bovendien blijven jullie je ontwikkelen en krijg ik nieuwe producten te proeven. Zo fijn! Ga zo door.
De sapjes waren heerlijk, maar ik heb last gehad van een honger gevoel. Ik had het liefst nog iets vaker een sapje genomen ipv om de 2 uur
Heerlijke sapjes.
Ik vond drie dagen 'sappen' goed vol te houden. Ik vond het wel jammer dat de soepjes ook eigenlijk niets anders waren dan slowjuice, maar dan warm. Van te voren keek ik uit naar de soepjes, maar de smaak was (zoals jullie zeggen) erg gezond.... ;) Ik vond het aantal sapjes per dag vrij veel. Ik had er altijd 1 of 2 over.
Heb al 3 jaar een abonnement, ik kan niet meer zonder!
Gezonde sapjes en fijne bezorging
Iedere keer is de smaak goed van de diverse drankjes. Fijn dat er verschillende keuzes zijn. Ook de levering verliep wederom snel en met duidelijke communicatie.
Er is ruime keus op de overzichtelijke website.
Er moest iets gebeuren..... Samen met vriendin begonnen. Sapjes zijn heerlijk. Recepten heerlijk en makkelijk. We houden het daardoor goed vol.
We hebben al eens eerder een sapkuurtje van Frecious gedaan. Heerlijke 'volle' sappen ofwel met lekker veel groenten en niet van die slappe sapjes met vooral fruit(suiker). We deden een milde detox, heel fijn om wat te blijven eten gedurende dag, er zaten veel recepten bij de handleiding en ook bij de afterdetox, heel fijn. Iedere dag andere recepten en genoeg inspiratie om af te wisselen. Heel tevreden.
Levering volgende dag al bij eerste bestelling. Voel me super gezond met deze sappen.
vorige week zaterdag een vraag gesteld omtrent de bestelling. geen reactie ontvangen. zit nog steeds te wachten
Hi Priscilla, Bedankt voor je review! Wat jammer dat je onze producten zo'n laag cijfer geeft :-( Je geeft aan dat je al een week wacht op antwoord van ons, super vervelend natuurlijk, dat is nooit de bedoeling. Wij streven ernaar de mails binnen een paar uur beantwoord te hebben! Ik kan je bevestigen dat er op 17 februari om 14:50 dan ook een antwoord aan jou is gestuurd. Zou het kunnen dat deze in de spam box is terecht gekomen? Hieronder nog even het gestuurde antwoord voor je: ********** Hi Priscilla, Bedankt voor je berichtje. Ik heb het even nagekeken en in jouw membership levering zit een Beauty Box en een Cadeau box. Mocht dit niet zijn wat je wilt ontvangen op 20 februari, dan kun je dat uiterlijk 18 februari nog wijzigen. Ik heb hier een handig stappenplan voor je :-) Fijne dag! ********** Mochten we je verder nog ergens mee kunnen helpen, dan horen wij dit graag! Anouchka Frecious Customer Experience
Bestelling goed te volgen en op tijd geleverd. Sapjes zijn lekker en gezond. Wat wil je nog meer!
Makkelijk te bestellen (ook als gast); smaakvolle sapjes en uitgebreide beschrijving.
De sappen zijn handig verpakt. Het is makkelijk een flesje in de avond in de koelkast te zetten. Bij het ontbijt heb je dan een verfrissend en gezond drankje .
Meerder detox kuren al gedaan en sapjes besteld bij verschillende partijen maar vaak was de basis appelsap (min 20% of meer) Bij frecious echt het gevoel dat ik pure en gezonde sapjes ontvang die goed voor mij zijn
En zo is het Viv! Dank voor je eerlijke review ;-) Stay Healthy, Nathalie Frecious Customer Experience
Heerlijke sapjes, goede en snelle levering.
De milde detox had echt veel lekkere recepten. Heb nul honger gehad, soms was het zelfs te veel met alle sapjes erbij. Echt wen aanrader dit
algemeen ben ik heel tevreden van deze leverancier. Goede service, goede bezorger
Hi Carine, Bedankt voor je fijne review, wij zijn ook heel blij met jou ;-) Stay Healthy, Nathalie Frecious Customer Experience
Al jaren drinken wij iedere ochtend een sapje van Frecious. Je krijgt op deze manier veel variaties aan groente en fruit binnen. Het geeft je een boost aan energie. Ook zijn de sapjes lekker. Voor het slapen gaan drinken we een glaasje organic green poeder. De smaak is lekker en het is heel erg gezond voor je.
Hi Ellen, Jullie zijn supergoed bezig, keep it up! Bedankt voor de review ;-) Stay Healthy, Nathalie Frecious Customer Experience
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen