Al jaren tevreden klant en ook blij met de nieuwe producten. Blijf zo doorgaan!.
Hi, Bedankt voor je positieve review, daar worden we heel blij van! We gaan zeker met heel veel plezier door met het maken (en ontwikkelen) van onze producten ;-) Nathalie, Frecious Customer Care
Door het innemen van dagelijks extra groenten in de vorm van een juice voel ik mij fitter en gezonder. Mealplan is ook heel fijn om erbij te hebben.
Echt positief verrast: de sapjes zijn heerlijk. En het voelt goed om die extra groenten in te nemen. De gembershots vind ik vrij heftig los te drinken, terwijl ik dat van andere merken wel gerust doe. Maar deze zijn heerlijk ik een kop thee!
Altijd bereikbaar. Producten zijn van goede kwaliteit en lekker. Leuke informatie mail. En ze staan open voor meedenken over producten. Top
Prima product met uitstekende service
Huge variety of healthy juices to choose from, I am so happy with my subscription to Frecious!
Elke dag eenwillekeurig flesje uit de vriezer in de koelkast zetten. Is ‘s morgens ontdooid en na een kwartiertje bij kamertemperatuur heerlijk drinkbaar. Elk flesje is een feestje aan smaken!
Ik ben heel tevreden over de sapjes en bezorging. Toch wil ik graag het abonnement voor een poosje stoppen. Kan niet vinden hoe ik dat kan doen. Hoor graag van jullie.
Hi Rebecca, Dankjewel voor je review. Wat jammer dat je overweegt je membership op te zeggen. Ik wil je even wijzen op de mogelijkheid je membership te laten doorlopen. Ik selecteer dan een leverdatum ver in de toekomst. Je hoeft in principe geen bestellingen meer te doen, maar als je er eentje wilt doen, dan heb je tenminste nog het membervoordeel. Als je ons even een mailtje wilt sturen via [email protected] dan gaan we het voor je regelen ;-) Nathalie, Frecious Customer Care
Duidelijke en fijne communicatie, heerlijke sapjes, leveringen op tijd en door vriendelijke mensen.
Heel duidelijk wanneer de levering plaats zou vinden en we genieten nu enorm van de heerlijke vitamine rijke sappen.
Alles is goed verlopen, maar ik mis smaak. Ik hoop maar dat het in ieder geval allemaal wel gezond is en rijk aan nutrienten.
Hi Frans, Bedankt voor je review en je feedback. Dat horen we niet vaak. Mag ik daarom zo vrij zijn om te vragen wat jouw verwachting van de smaak was bij het drinken van de juices? Ik kan me voorstellen dat sommige smaken als pittig hebt kunnen ervaren. Meeste mensen zijn de 'verse' fruitsappen of smoothies uit het koelschap van de supermarkt gewend. Deze bevatten vaak voornamelijk fruit en dus suikers. Frecious juices bevatten 70, 85 en sommige zelfs 100% groente. Sommige smaken kunnen daarom absoluut even wennen zijn. Wij vriezen onze juices direct in, waardoor de voedingswaarde en smaak optimaal behouden wordt. Om 1 Frecious flesje te produceren, gebruiken wij gemiddeld 300 gram groente. De smaak is daarom aanzienlijk geconcentreerder, wellicht is het een kwestie van wennen De functionaliteit van onze juices is de voornaamste reden dat we ze met zoveel zorg maken. En dan is de smaak niet voor iedereen gelijk, maar de voedingsstoffen die onze klanten binnen krijgen gelukkig wel:) Wat goed is om te weten, is dat je (ook bij een detox) je smaakvoorkeuren kan aangeven. Als je in de bezorginstructies even aangeeft welke smaak je liever niet wil hebben in je (detox)box, dan vervangen wij deze voor zodat je alleen de juices ontvangt die wel in de smaak vallen. Alles is mogelijk! We vernemen het graag: [email protected] Nathalie, Frecious Customer Care
Niet alleen super gezond, maar ook nog eens heel lekker. Heel erg blij met deze sapjes die ingevroren thuis worden bezorgd zodat ze gedronken kunnen worden wanneer wij dat willen. Ik miste (in de winkel en elders) echt lekkere sapjes met veel groente in plaats van fruit(suikers). Heel blij met frecious.
Ik gebruik de 14 dagen kuur als ondersteuning in de herfst, ik voel me er fit door!
Mijn ervaring met Frecious is goed en fijn. Ik merk echt aan mijn lichaam dat het een boost geeft over de dag. Zeker na dagelijks gebruik.
Sinds ik dagelijks meerdere sappen drink merk ik dat ik me energieker voel, mijn darmen beter werken eigenlijk een algeheel goed effect zowel fysiek als mentaal. Ik ben er erg blij met alle producten van Frecious. De pompoen granola is ook erg lekker!!
Ik ben nog steeds erg enthousiast over Frecious, de sapjes zijn goed goed in te nemen! De ene is wat heftiger dan de andere, maar dat geeft mij ook wel weer een kick!
Sinds kort is er een continu rooster op de school van mijn dochter. Dit is even schakelen omdat ze tussen de middag thuis altijd een warme maaltijd kreeg met veel verse groenten. Op school is het niet mogelijk om een grotere hoeveelheid groenten mee te geven. Daarom Krijg ze nu standaard een groenten sapje naast haar lunch mee naar school, zo krijgt ze alsnog lekker extra groenten.
Prima drankjes. Gezond en steeds lekkerder.
Tot nu toe smaakt het allemaal goed, dit had ik niet verwacht ook het bezorgen was goed
Heel voldaan en gezond gevoel na de detox. Eigenlijk geen moment last gehad van ontwenningsverschijnselen door de lekkere verse sapjes en de heerlijke recepten.
Ik heb het gevoel dat ik hele gezonde sapjes drink. De smaken vind ik ook lekker.
Overdag prima te doen met 4 sapjes. Die zijn best lekker. De maaltijden vallen iets minder in de smaak.
De sappen zijn heerlijk net zoals de maaltijden, daardoor prima vol te houden!
Snel, persoonlijk en goed. Zoals het hoort, maar daarom ook onwijs tevreden.
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen