Fantastisch, goede begeleiding en producten, verkwikkend

De begeleiding was top. De juices lekker en de shots uitdagend. Door de voorbereiding ben ik de detox dagen zonder problemen doorgekomen. Ik had eigenlijk spijt dat ik niet de 5 dagen kuur had besteld. Tijdens de afbouwdagen wat hoofdpijn gehad. Maar verder helemaal geen klachten. Heel raar idee dat je met zo weinig voeding toch gewoon kan functioneren. Gewoon gewerkt en dagelijkse dingen gedaan. Gewandeld en gefietst. Zonder hongergevoel, geen rommelende buik. Ik voelde mij heel goed. Ben benieuwd hoe de dagen erna vergaan.

Topservice

Voortdurend via mail word je op de hoogte gehouden van je bestelling. Correcte en vriendelijke levering en producten puur zoals beschreven.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Veel keuze in handige diepvries-vorm

Het Frecious gamma om te detoxen is uitgebreid. Klantenservice geweldig! Dat alles diepgevroren is, maakt het heel flexibel je eigen startdatum te kiezen. Een goede en handige keuze in de detox-wereld!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Iedere keer heerlijke sapjes en goede service

We krijgen iedere 2 maanden weer een heerlijke box vol gezonde sapjes. Ze zijn erg lekker en de bezorging via Leen Menken gaat ook altijd goed. We zijn heel tevreden

Goed!

Lekkere en gezonde sapjes! Aan de smaak van de 100% groentesapjes moet ik nog even wennen. Een groot voordeel aan het bestellen bij jullie is dat je de box zelf kunt aanpassen, dus de sapjes die ik niet lekker vind, kan ik er volgende keer uit laten. Er is goed nagedacht over de verpakking en bezorging. Ik ben zeer tevreden!

Goede producten

Je ziet en proeft kwaliteit

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Superlekker sapjes, heerlijke, duidelijke recepten! Dit is prima vol te houden

Snelle en correcte levering!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Goede sapjes, veel keuze, perfecte service

Fijn dat alles biologisch is, de ruime keuze zorgt ervoor dat ik groente binnenkrijg die ik zelf te weinig eet. Fijn dat het ingevroren is. Smaken zijn hierdoor alsof het vers is. Alles is super duidelijk, daarom service perfect

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Een gestructureerd plan, prettige informatie en na afloop een gezond gevoel!

Ik heb de Frecious detox als heel prettig ervaren. De uitgebreide app en informatie voor de start waren fijn en maakte gemotiveerd. De (meeste) juices waren lekker en het was voldoende gevarieerd. De mogelijkheid om de afterdetox te doen zou ik zeker aanraden! Mijn resultaat? Ik voel me fitter en heb wel degelijk een mindset shift gemaakt.

Alles volgens afspraak

1e bestelling gedaan voor een 5 daagse kuur. Vandaag gestart dus over de producten kan ik nog niets zeggen maar de levering en voorbereiding naar de kuur is helemaal top. Alles netjes volgens afspraak en het gebruik van de app is ook een dikke plus.

Zeer tevreden!

Snelle verzending, goede levering, genoeg informatie (ook na de bestelling) en lekkere sapjes.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

De health shots bevallen zeer goed

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Tevreden en alles in goede orde en op tijd ontvangen. Enige puntje wat ik kan aanmerken is dat mij van tevoren verteld is dat het 1 jaar houdbaar is in vriezer. Dit blijkt echter 9 maanden te zijn.

Heerlijke verse sapjes!

De sapjes zijn super vers, smaken goed en worden netjes en op tijd geleverd. Wij zijn fan!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Al een aantal jaar zeer tevreden

Ik vind het fijn om gezonde sapjes in de vriezer te hebben liggen. Wanneer ik een juices drink, voelt het echt gezond. En de smaak van de sapjes zijn ook top! Ik ben fan!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Grote diversiteit sappen op meest vershoudende manier

Grote diversiteit gezonde sappen op meest vershoudende manier thuis geleverd: TOP Op deze manier winnen wij veel tijd (omdat we vroeger sappen met slowjuicer zelf maakten).

Voedselvergiftiging

Na 1 sapje direct voedselvergiftiging. Durf de andere sapjes niet meer te drinken.

• Heb je het gevoel dat je gezonde sapjes hebt gedronken? Nee
  • Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Hele fijne start van de dag

Dagelijks een heerlijk en gezond sapje is voor mij een fijne start van de dag. Zo heb ik meteen een boost van vitamines en wanneer ik eens wat minder gezond het gedurende de dag heb ik toch alles binnen. Ook de granola is heerlijk.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Lekkere sapjes en fijn dat ze biologisch zijn

Lekker gezond

Lekkere frisse drankjes die ook nog gezond zijn. Prima service. Een aanrader.

Beste kwaliteit!

Lekkere en gezonde sapjes. Ziet er kwalitatief goed verpakt uit!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Altijd blij mee, zoveel zorgvuldigheid.

Het is zo fijn dat ik de afleverdatum en inhoud van het pakket kan veranderen. Smaak veranderd en soms ben ik een poosje niet thuis.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Kwaliteit en een super service

Niet alle sapjes zijn even lekker, maar gezond zijn ze natuurlijk wel. Naast de kwaliteit van de sapjes is de service echt buiten kijf. Een kleine opmerking, jullie zouden van met de lege flesjes moeten doen. Recyclen. Goed voor het milieu, het zou jullie geld besparen en wellicht wij als klant ook.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Gezond sap in een flesje. Het enige wat je hoeft te doen is het laten ontdooien, dop eraf draaien en drinken. Super easy en de bezorging ervan is goed te volgen en op tijd.

Heerlijk gezond

Ik neem het nu al zo lang elke dag, kan er niet meer zonder Hoe groener hoe beter en lekkerder

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen