Vandaag mijn detox pakket ontvangen. Ik kan dus nog niets van de sappen zelf zeggen, maar vind de begeleiding vanuit de app en de snelle communicatie erg fijn. Ondank een beetje een slechte start door vertraging van het pakket, ben ik erg benieuwd naar de sappen. Ook fijn dat er soep bij is.
Hi Charlotte, Bedankt voor je berichtje. Jeetje wat vervelend dat je een afspraak hebt afgezegd en dat dan de levering niet op het verwachtte moment kwam. Ik heb meteen Leen Menken gebeld, en zij gaven aan dat de verlate levering kwam door een vertraging. Helaas zijn dit factoren die wij als Frecious, maar ook Leen Menken niet kunnen beïnvloeden. Ik vind het heel spijtig dat je bij je eerste order meteen een late levering hebt, maar dit zijn de uitzonderingen en niet de standaard. Jammer dat het een reden voor je is om niet meer bij ons te bestellen. Ik vind het echt heel vervelend dat je het als een dreigement hebt opgevat dat als er niet kan worden geleverd, we naleveringskosten laten betalen. Dit is uiteraard niet zo als Leen Menken te laat is, dan kun jij daar niets aan doen. Inmiddels zie ik dat je levering bezorgd is, en hoop ik dat je toch van je sappen kunt genieten. Anouchka Frecious Customer Care
Originele beoordeling
Ben nog steeds aan het wachten Voor mij doorslaggevend om niet meer te bestellen Vooral vanwege de dreigement als je er niet bent dat je bij moet betalen. Dan moet ie wel op tijd komen!!
Alle sapjes weer op tijd en ook nog een aantal gratis. Ik ben blij
Fijne manier om even te resetten met de sapkuur. Met de app en de recepten in de bijgeleverde boekjes en de after detox kun je het ook na de kuur zelf op een goede manier voortzetten.
De gembershots zou ik absoluut niet aanbevelen als zwangere, de sapjes daarentegen zijn erg fijn in gebruik! Worden netjes diepgevroren geleverd en er is voldoende afwisseling in smaak.
Mijn eerste ervaring met sapjes/detox (3dagen). De app is zeer handig met tips en ook veel info via de mail. Het is meer dan voldoende aan voeding op een dag, totaal geen trek gevoel gehad. Sommige smaakjes zijn écht niet lekker, anderen zijn prima. Voelde me gereinigd en heb mijn koffie totaal niet gemist. Tip: het zou handig zijn om in de app de sapjes (voor je zelf) te beoordelen qua smaak - praktisch voor als je meer wilt bestellen en je niet meer weet welke smaken je lekker vond.
Het is een makkelijk alternatief voor zelf alle sapjes uit te persen. Scheelt me tijd en ik kan meerdere smaakcombinaties proberen. Ik ben erg tevreden.
Mooi product wat je makkelijk in je leven kunt integreren. Lekker en makkelijk leverbaar.
Detox is goed te doen. Sapjes zijn lekker en makkelijk mee te nemen. Ook de after detox is erg fijn. Bezorging ging niet helemaal goed maar is door Frecious super opgelost. Ik kom zeker terug!
Lekkere en gezonde drankjes, keurig geleverd en goede communicatie.
Afgevallen, omdat ik maar 3 sappen per dag nam. Meer kreeg ik niet weg. Zo vies vond ik het..
Hi Jiske, Wat vervelend dat je de smaken zo vond tegenvallen :-( Onze juices zijn heel anders dan de groentesappen die je bijvoorbeeld in de supermarkt kunt vinden, daar zit heel vaak veel fruit aan toegevoegd. En dan kan het inderdaad een uitdaging zijn om vooral de 100% sappen te drinken. Maar gezond zijn zde zeker wel, en we hebben uiteraard ook bvele fans die bij ons bestellen om de smaak. Ik hoop dat de rest van de detox wel goed is bevallen. Stay healthy, Anouchka
Mijn zoveelste bestelling bij frecious is weer goed bevallen, duidelijke afspraken rondom de bestelling en bezorging, na 3 dagen detox weer fitter in mijn vel.
Het zijn werkelijk heerlijke sapjes, die je makkelijk in je routine in kan bouwen. Een fijne gezonde gewoonte!
Goede service, goede producten, goede levering
Het is lekker, gezond, en iedere keer weer een verrassing hoe de smaak is. Het is fijn om mee te nemen naar je werk. De flesjes zijn mooi van formaat en er staat duidelijk op wat er inzit. Op die manier proef je alle ingrediënten goed.
Duidelijke communicatie, stipt en uiteindelijk een lekkere line-up aan smaken. Vervolg bestelling ligt zeker op de loer
Verrassend lekkere sapjes. Heb een 3-daagse detox gedaan en die was goed vol te houden. De health-shots vond ik iets minder, die zal ik niet zo snel nogmaals bestellen.
Ik heb eerder Frecious besteld als detox voor 3 dagen, maar deze keer gekozen voor 1 shot en 1 sapje per dag voor de extra energie boost. Sapjes zijn altijd erg lekker en makkelijk om mee te nemen in de houder die je erbij krijgt. Ik raad het zeker aan, want wat extra vitamines kan zeker geen kwaad.
Prima delivery en fijn dat alles is uitgedacht en er tips zijn etc
Vond d sappen niet heel lekker maar wel 2.7 kilo kwijt en dat was de bedoeling. Dus het werkt wel.
Fijne ondersteuning, lekkere sapjes, bewustwording in gezondheid en wat je lichaam echt nodig heeft! Fijne informatie in de dagelijkse mails!
voelt heel gezond o te drinken, en je voelt je ook echt beter na paar dagen. Maar sommige drankjes en shotjes zijn echt heeel ranzig.
Hi Mirjam, Oh wat vervelend datniet alle juices in de smaak zijn gevallen :-( Hoe vaker je ze drinkt, hoe minder je een zoete sap gaat verwachten en je zelfs gaat voor de 100% juices ;-) Stay healthy, Anouchka
Ik gebruik de kuur om weer in het gareel te komen nadat ik toch weer een kilo om 6 te zwaar ben. Ik raak steeds al na 2 dagen in ketose en val door de kuur ruim 2 kg af. Daarna is het zaak in ketose te blijven en de resterende 4 kg kwijt te raken. De soepjes vind ik vreselijk en gooi ik weg. Evenals de ‘Unbeetable Chocolate’. Dus ik neem wat minder sapjes. Ook de cichorei gooi ik weg en ik ‘zondig’ door per dag toch 2 gewone koppen koffie te drinken.
Hi Henk, bedankt voor het achterlaten van een review! Fijn dat de detoxresultaten zichtbaar zijn :) Voor de volgende keer kunnen we de soepen en sapjes die je niet lekker vind gewoon vervangen door andere sapjes. Als je dit zou willen kunnen je mailen naar [email protected] en dan gaan we dat voor je in orde maken. Ook kunnen we de cichorei koffie vervangen door 2x detox thee. We raden namelijk niet aan om 'gewone' koffie te drinken. Cafeïne moet namelijk worden afgebroken door je lever, worden uitgescheiden via je nieren en heeft invloed op je darmen. Deze organen wil je juist ontzien tijdens je detox. Zo kunnen ze hun energie besteden aan het opschonen van je lijf. Cafeïne vermindert ook de opname van stoffen als calcium, magnesium, vitamine D en ijzer. Tijdens je detox wil je vitaminen en mineralen juist extra goed opnemen om ontgiftingsprocessen te voeden. Stay healthy, Minerva
Vaste klant hier. Geen klachten. Ik ben tevreden!
Goede ervaringen met Frecious. Heerlijke sapjes. Altijd optijd en correct geleverd.
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen