Lekker, gemakkelijk en voedzaam

Lekker, gemakkelijk en voedzaam

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Geweldige ervaring! Goed begeleid en vol te houden, zonder hongergevoel!

Ik ben super enthousiast over jullie 3 daagse detox . De inzichten die het gaf en de mogelijkheden van je eigen lijf , te ervaren hoe het is om 3 dagen geen vast voedsel te nuttigen. De pieken en dalen maar ook de ‘ups’ en de helderheid van geest die het bracht. Door de begeleiding en de heerlijke slowjuices goed verdeeld over de dag , wist ik dat tijden van een ‘honger klop gevoel’- dat dat gevoel weer over zou gaan en er weer afleiding was van een volgende sap of booster. Het enige mindere vond ik de avond soepen/ Juices . Door te verwarmen werd t echt water met een smaakje, overigens was het meer de substantie van waterigheid die ik niet lekker vond dan de smaak ( die op zich wel in contrast stond met de heerlijke juices van overdag - maar nog te doen was) .

Heerlijke sapjes!

Drie dagen waren heel goed te doen. Ik leef al redelijk gezond en daarom heeft het niet direkt een bijzondere uitwerking gehad misschien. Al voelt het goed alleen maar gezonde en heerlijke sapjes te drinken. Is voor herhaling vatbaar.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Altijd lekker en keurig afgeleverd

Alleen jammer dat de aflevertijden verruimd zijn en alleen tegen betaling een aflevertijd gekozen kan worden.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Sapjes zijn echt te vies

Maaltijden smaakten ook niet best

Prettig contact met klantenservice

Probleempje met gemiste bezorger is snel en soepel opgelost.

Lekkere sapjes

En goede service

Zo makkelijk en gezond

Helemaal blij met Frecious. Makkelijk - de bestelling en levering is top geregeld - en gezond. Mijn dagelijkse booster die ik vaak rond 15.00 - 16.00 uur drink.

Lekker en gezond!

Service is fijn en goed geregeld. Sapjes zijn top

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Heerlijk verfrissend de detox van Frecious

Alles wordt keurig geleverd, goede beschrijving incl een stap voor stap-handleiding. Goede nazorg, veel tips. Je hebt echt het gevoel dat je er niet alleen voor staat tijdens het sapvasten. Gelukkig wordt er hard gewerkt om de plastic wegwerpflesjes te vervangen voor statiegeld flesjes.

Heerlijk

Pure zaligheid in een flesje! Heerlijk samengestelde groenten en fruit, smaken zijn geweldig, Fantastisch concept! Ben nu al fan!. Ga vooral zo door. Prima, snelle en nette bezorging ook.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Ik ben nog niet begonnen

Heb de startdatum uitgesteld naar 30 april

• Heb je het gevoel dat je gezonde sapjes hebt gedronken? N.v.t.
  • Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? N.v.t.

Nog geen ervaring

Ben maandag pas begonnen, kan wel zeggen dat de appel-azijn ontzettend vies is

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Lekker, een echte opkikker, geeft een boost

Vlotte levering, lekker, voelt gezind, geeft een boost, handige verpakking

5 dagen detox goed vol kunnen houden

Ik heb de 5 dagen detox goed vol kunnen houden. De sapjes waren goed te drinken en ik voel me lichter. Dit kwam door de 7 dagen afbouwen zodat ik geen extreme honger kreeg. Cichorei koffie is best lekker. Nu weer langzaam opbouwen en dezelfde gezonden weg volhouden.

Spijt van deze aankoop

Het viel mij nogal tegen dat na 3 jaar de detox lente recepten nog steeds hetzelfde zijn. Je betaald een hoop geld in vergelijking met de losse producten en daar mag je dan ook wel wat extra’s voor verwachten. De sapjes en shots zijn nog steeds prima.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Heerlijke acai, duidelijke website maar ook fijn dat goed wordt aangegeven over de bezorging via de mail hoe laat ze precies komen en dat dat belangrijk is omdat het gaat om bevroren producten. Super ervaring!

• Heb je het gevoel dat je gezonde sapjes hebt gedronken? N.v.t.

Eerlijk en heerlijk

heel eerlijk vind ik tarwegras niet lekker, maar ik weet wel dat het een eerlijk geperst sapje is voor de milde detox. De andere sapjes in de milde detox zijn lekker en ... eerlijk.

Praktische en lekker

Wilde al heel lang zelf slowjuicer maar vond het veel gedoe .Nu ligt het kant en klaar in de vriezer,top !

Heerlijk gezond

Als aanvulling om mijn dagelijkse portie groente en fruit is frecious ideaal. Het is gewoon niet gemakkelijk om dagelijks 500 gram groente te eten en door frecious heb ik het gevoel de aanbevolen hoeveelheid dagelijks wel te kunnen halen. Ik voel mij er lekker bij!

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Heerlijke sapjes met variatie in groenten/fruit

Ik geniet van de sapjes, omdat er veel verschillende groente en fruit in zitten. Dat lukt mij niet met mijn eigen slowjuicer, tenminste niet met constante kwaliteit en fijne verhoudingen. Gemakkelijk en lekker. Heb ook een keer de intermitted fasting box besteld. Jammer dat je daar niet kan kiezen welke sappen je niet wilt. Er is er 1 die ik echt niet lust en das dan toch zonde.

Lekker, makkelijk en gezond

Ik gebruik de juices al een aantal jaren en het bevalt me nog steeds erg goed. Leuk dat er af en toe nieuwe juices bij komen. Na het drinken van een juice heb ik ook echt het gevoel dat ik iets gezonds binnen krijg.

Matig

In de lijst uit te halen sapjes staan andere sapjes dan die dag in de app staan

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Fantastisch om met 1 flesje zoveel groente binnen te krijgen.

Het geeft een goed gevoel dat je met 1 flesje zoveel groente binnen krijgt. De smaken zijn oké, maar dit is natuurlijk heel persoonlijk. Ik heb al enkele favorieten die ik de volgende keer zeker weer ga bestellen.

• Is jouw bezorging via Leen Menken goed verlopen? Ja

Delicious! En snelle levering!

Visseringweg 23-F

1112 AS Diemen