Lekkere sapjes en fijne bezorging
Heel tevreden, heerlijke sapjes en ook de granola is echt favoriet. Levering is heel goed, je wordt steeds op de hoogte gehouden
Het is fijn om de groentesappen in de vriezer te hebben en zo ontdooid voor de dag. Lekker sappen en het bestellen gaat via een fijne service. Voel me er erg gezond bij.
Altijd goed een goed product waar ik mezelf regelmatig een kleine detox geef een soort van reset en dan weer rustig verder, plus heeeeel goede service!!
Snel, netjes, goede info
Heel tevreden. Na 2 dagen proeven de sapjes heel anders en wen je er echt aan. De shotjes zijn echter niet te doen. Maargoed, alles voor de gezondheid.
Zeker met het warme weer heerlijk om een ijskoud gezond sapje te nemen. Bezorging is altijd goed geregeld.
De 5 daagse detox was met de lekkere sappen goed vol te houden. De shots gaven in een dipje net weer even een zetje. En de online begeleiding vond ik heel informatief en prettig.
One veggie drink a day makes is very happy. And we use the lemon cups for saladdressings, for over the yoghurt bowls, very handy!!
Goede start van de dag en nodigt uit tot algemeen gezonder eten. Tijdje minder frequent genomen en dan mis ik het. Dus nu weer lekker dagelijks mijn flesje slow juice.
Het lukte mij niet om een bestelling te plaatsen, maar ik ben ontzettend goed geholpen door de klanten service. De sapjes zijn heerlijk en gevarieerd ook voor tijdens de zwangerschap.
Combi pakket en ze smaken allemaal verrassend lekker het is op deze manier geen straf om meer groente binnen te krijgen!
Heb inmiddels al een tijdje een abonnement bij jullie en het bevalt me heel goed. De smaken zijn goed en gevarieerd. En het gemak van gezonde juices in de vriezer hebben liggen, bevalt me goed!
Fijn om met deze sappen en detoxkuur gezond de zomer in te gaan.
Lekkere, gezonde juices. Ideaal om voorraadje in de vriezer te hebben !
Heerlijke sapjes, veel keus, snelle en correcte levering.
De verschillende soorten groenten sappen zijn smakelijk en ik krijg er energie van.
soms zou ik de sappen nog iets specialer hebben , nu vooral veel bleekselderij en komkommer
Het wordt goed geleverd en daarbij krijg je wat je besteld. Flesjes met goede voedingsstoffen die voor mij weer een bewustwording maken van wat ik eet en echt nodig heb. Geen vervanger van voeding maar een hele fijne aanvulling in mijn geval!
De sapjes van Frecious zijn gezond en lekker. Elke dag neem ik een sapje, voel me er energieker door. Je krijgt in 1x een extra portie groenten en voedingstoffen binnen.
Het geeft direct een "opkick' gevoel
Ik heb bestelling geplaatst die bezorgt wordt op een datum die nog niet geweest is.. kan daarom weinig zeggen over de service en afhandeling etc. Deze enquête komt te vroeg
Hi Cathelijne, Oh wat suf! Dat is dan ook niet zo handig ;-) Ik stuur je een verzoek tot aanpassing, dan kun je de revview veranderen op het moment dat je wel de sapjes binnen hebt :-) Anouchka Frecious Customer Care
Lekkere sapjes, heerlijk om je maaltijd (salade) te eten met daar een lekker verfrissend sapje erbij. Ik neem vaak een flesje wanneer ik weet dat ik buiten de deur ga eten en wat minder groenten zal gaan eten. Fijn aanvulling voor toch wat extra vitamientjes en mineralen.
Ik was bekend met het detox programma, maar had problemen met het verkleuren van mijn tanden(composiet) Alleen de cellery slim gaat goed. Nu zag ik een nieuw sellery programma en dacht daar ga ik voor. Maar het is zoooooo vies. Zo zonde van mijn geld. Had gedacht dat het allemaal sellery slim zouden zijn.
Hi Hanneke, Oh wat vervelend dat de Celery Challenge zo is tegengevallen! Er staat wel vermeld op de website dat er de Sunny Celery in zit, en niet de Celery Slim, en dat is als je een slok neemt een behoorlijk verschil inderdaad. Wat de verkleuring van composiet betreft kan ik aanraden om de juices te drinken met een rietje, n de mond na een juice goed te spoelen et water. Dank je voor je review! Stay healthy, Anouchka
Viel mij mee, elke dag meerdere sapjes dus constant ben je bezig met drinken, top.
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen