We zijn pas n weekje bezig dus afwachten maar ben er blij mee
Dank je voor de mooie review! Ben benieuwd hoe alles is gegaan! Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Heerlijke sapjes, goede afwisseling in smaken.
Dank je voor de mooie review! En geniet lekker van de slowjuices :-) Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Even 3 dagen terug naar de basis. De kern van wie je bent en weg van eten snacken en snaaien. Ik vond het een verademing
Dank je voor de mooie review! Super dat de detox zo goed heeft gedaan :-) soms is het fijn om je weer even bewust te worden van je voedingspatroon, dan kun je er voorlopig weer tegenaan. Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Ik ben nu de smaken nog aan het uitproberen. De verzending ging perfect. Kon de levering prima vinden en het werd ook stipt geleverd op de afgesproken uur.
Na het ontdooien is het elke keer een verrassing. Daarom heb ik ook anderen hiervan laten weten.
een van de eerste sapjes die gezond zijn en lekker smaken. Ik heb nog niet alle smaken geproefd. ik ga er van uit dat die ook lekker zijn
Voel mij zoveel gezonder na het drinken van Frecious! En megafan van de Granola!
Flesjes op netjes op tijd geleverd. Smaken zijn lekker.
Veel verschillende groenten/fruit- variatie, alles biologisch. Makkelijke manier om elke dag een flinke dosis groenten/fruit binnen te krijgen.
Snel en goed geleverd en heerlijk gezonde sapjes! Helemaal TOP!
Ik ben nu bijna 2 weken de Frecious-sapjes aan het drinken. De meeste sapjes vind ik echt lekker, vooral de 70% sapjes waar dan dus 30% fruit inzit.
Goede service, prima sapjes. Zeer tevreden :)
Voor het eerst besteld, erg lekkere sapjes
Veel variatie. Wel even wennen. De bezorging was ook heel goed gecommuniceerd en klopte helemaal. De prijs is wel wat hoog. Dit product is niet voor iedereen betaalbaar.
Dank je voor de mooie review! Fijn dat het goed bevalt :-) Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Ik zit momenteel aan een chemo kuur dus mijn smaak is “weg “ dus proef ik het niet zoals het in werkelijkheid is. En ik eet ook weinig dus hoop ik dat deze sappen mijn tekorten wat bij vullen . Gr Ella Bregman
Dank je voor de mooie review :-) De flesjes kunnen een hele mooie aanvulling zijn tijdens een chemokuur, zo krijg je toch wat nutriënten binnen. We wensen je een heel spoedig herstel! Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Ik vond de sapjes niet erg smakelijk, erg aards. Het was wel goed vol te houden, ik had geen overdreven honger en de tips waren waardevol om de dag door te komen. Op de derde dag was ik actiever en toen merkte ik wel dat het lastiger was. Bezorging was perfect.
Dank je voor de review! Wat jammer dat je de sapjes niet lekker vond, maar gelukkig zijn ze wel gezond ;-) Goed dat je de detox hebt volgehouden en iets hebt gehad aan de tips! Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Goede levering. Fijn dat de flesjes ook ingevroren zijn. En de smaken vind ik echt goed en zelfs lekker!
Dank je voor de mooie review! Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Sapjes zijn snel en volgens afspraak bezorgd, en smaken goed
Dank je voor de mooie review! Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Bestel nu ruim een jaar regelmatig. Ik ben grote fan van de acai maar ook de kids juices zijn populaire bij onze kinderen en regelmatig een paar sap Detox dagen vind ik ideaal om in balans te blijven.
Dank je voor de mooie review! En geniet lekker van de heerlijke Açai :-) heb je al genoeg recepten om er een bowl van te maken? Top dat de kids juices in de smaak vallen! Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Goede bijdrage aan de dagelijkse dosis vitaminen
Dank je voor de mooie review! Hopelijk blijf je nog lang genieten van de juices :-) Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Juist begonnen met aan abo, tot dusver alles top, levering was zoals aangekondigd,
Dank je voor de mooie review! Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Snel contact via Instagram. Snelle bezorging en handig om af te kunnen spreken 'zet maar voor de deur'. En de sapjes zijn heerlijk!
Wat een leuke review! Fijn dat je alles als goed hebt ervaren! Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Elke dag een shake voelt als een goed begin van de dag!
Dank je voor de mooie review! Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Elke dag een flesje frecious voelt goed en gezond. Je krijgt op deze manier heel makkelijk een extra dosis groente binnen. De smaak is heel persoonlijk. Ik vind bijna alle sapjes lekker. Groot voordeel is ook dat er geen stukjes in zitten
Dank je voor de mooie review! Wat fijn dat je bijna alle smaken lekker vind! Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Lekkere sapjes en sinds kort aan detox thee.
Dank je voor de mooie review! En geniet lekker van de heerlijke detox thee :-) Stay healthy, Anouchka Frecious Customer Care
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen