Het is even kijken welke smaken goed bevallen maar ze zijn over het algemeen lekker .
Dank je voor de mooie review :-) Anouchka Frecious Customer Care
Een extra dosis dagelijkse groente (en fruit).
Wat fijn om te lezen! dank je voor de review Jiska :-) Zo te zien zijn we stadsgenoten, ons kantoor/fabriek zit ook in Weesp! Anouchka Frecious Customer Care
Prima producten en prima bezorger
Dank je voor de review Eugénie!
Heerlijke recepten voor de maaltijden en de sapjes en shots waren prima. Geen honger gehad.
Hi Sabrina, Wat fijn dat je zo enthousiast bent over onze Milde Detox! we hopen dat je nog lang van onze juices blijft genieten! Anouchka Frecious Customer Care
Graag wil ik mijn kinderen wat extra’s geven en met deze sapjes hoef ik mij daar geen zorgen over te maken.
Hi Alice, Bedankt voor de review! Fijn dat onze sappen behoren tot de extra's die je aan jouw kinderen wilt geven 😊❤️ Stay healthy! Mirella
Consistentie producten. Ik voel me veilig met één Frecious iedere dag.
Wat een mooie review Geert! Ik hoop dat je nog lang van onze juices blijft genieten! Anouchka Frecious Customer Care
Super happy with the juices, especially with my busy lifestyle and not having a lot of time in the morning, the juices are an excellent solution & super tasty. Also love the season special every month.
Thanks for your review! We are happy that you value our slowjuices and we can be a part of your daily life :-) Anouchka Frecious Customer Care
Na een paar maanden onregelmatig gebruik van Frecious sappen ben ik met mijn partner de 5 daagde detox gaan doen. We waren al een beetje gewend aan de smaken en de pretox, detox en het opbouwen erna ging erg goed. Het is ons gelukt onze eetgewoonten blijvend aan te passen en drinken dagelijks 1 a 2 Frecious sappen naast 80/20 gezonde voeding. De resultaten zijn zichtbaar en voelbaar. We hebben nu maandelijks een 3-daagde detox gepland, dit houdt ons scherp en brengt ons stap voor stap dichterbij de door ons gestelde doelen.
Hi Tanya, Bedankt voor de review! Wat fijn dat het jullie is gelukt om de eetgewoontes blijvend aan te passen. Stap voor stap toewerkend naar jullie doel. Succes in het verdere traject! 😊❤️ Stay healthy! Mirella
De sapjes hebben wij al jaren als aanvulling op onze gezonde leefstijl. Ook 4x per jaar een detox met de sapjes. Even opschonen met gemak. Ongemerkt krijg je toch afvalstoffen binnen, deze kunnen nu makkelijker het lichaam verlaten.
Hi Helmone, Dankjewel voor de review! Wat super om te lezen, dat je al jaren een tevreden klant bent en dat je de sappen helemaal hebt geïntegreerd in jouw leefstijl. 😊❤️ Stay healthy! Mirella
Frecious is een erg fijne sappenkuur, erg goed voor elkaar ook qua app en advies. Onwijs goed resultaat
Hi Mink, Bedankt voor de review! Wat super dat het resultaat onwijs goed voor jou is én fijn dat de service eromheen ook door jou wordt gewaardeerd! Stay healthy! Mirella
Bestelling kwam zoals afgesproken,via de mail goede info en tips ik vond de sapjes erg lekker, detox was prima te doen
Hi Ivonne, Dankjewel voor de review! Fijn om te lezen, dat je tevreden bent over de sappen en de service eromheen 😊 Stay healthy! Mirella
Ik had niet verwacht dat de sapjes zo lekker zouden zijn. Zo kom ik eindelijk eens aan mijn dagelijkse portie gezondheid!
Hoi Kyra, Dankjewel voor de review! Wat fijn om te lezen, dat de sappen boven jouw verwachting zijn. Niet alleen gezond, maar ook nog eens lekker voor jouw smaakpapillen. 😊 Stay healthy, Mirella
Geen werk en geen afwas. Makkelijk om zo veel groenten binnen te krijgen
Hoi Tessa, Dankjewel voor de review. Geen afwas inderdaad én nog gezond ook! 😊 Stay healthy, Mirella
Lekkere, gezonde sapjes!
Hoi Noor, Dankjewel voor de review! Fijn dat je geniet van onze sapjes 😊 Stay healthy! Mirella
Fijne begeleiding tijdens de detox.
Hoi M., Bedankt voor de review. Super om te lezen, dat je de begeleiding tijdens de detox waardeert. 😊 Stay healthy, Mirella
De smaak en variatie van de sapjes zijn top! De shots daarentegen erg heftig van smaak maar het is voor het goede doel zeg maar. De thee is ook lekker en houdt je lekker warm. Heb 3 dagen gevast waarvan ik de laatste 2 nachten niet heel goed heb geslapen maar desondanks toch met genoeg energie de dag doorgekomen
Hoi Michiel, Bedankt voor de review. Wat fijn om te lezen, dat je tevreden bent 😊 Stay healthy, Mirella
Goed vol te houden omdat je gewoon mag eten. Echter de drankjes zorgen dat je al weiniger trek hebt. Je voelt dat je gezond bezig bent en ik krijg er altijd meer energie van , ik heb geen last meer van dipjes door de dag.
Hoi Ilona, Dankjewel voor de review. Wat goed, dat de sapjes van Frecious zo goed voor jou werken ! 😊 Stay healthy, Mirella
Netjes geleverd, perfect volgens afspraak. De juice isprima
Hoi Helene, Dankjewel voor de review. Fijn om te lezen, dat je tevreden bent met de sappen van Frecious en de service eromheen! Stay healthy 😊, Mirella
elke maand een feestje wanneer ik weer een doos vol gezonde vitamientjes ontvang, daar word ik happy van!!
Hi Femke, Dankjewel voor de review. Als jij happy wordt van onze sapjes, dan zijn wij ook happy! 😊 Stay healthy, Mirella
Ik gebruik de sapjes als aanvulling op mijn dagelijkse voeding. Puur om genoeg groenten binnen te krijgen. Sindsdien zelfs minder last van m’n darmen waardoor ik veel beter slaap.
Hoi Anna, Bedankt voor de review! Heel fijn, dat je zo tevreden bent over de producten van Frecious. 😊 Stay healthy, Mirella
Sapjes zijn vrijwel allemaal heel lekker! Bestellen gaat eenvoudig en bezorging is goed geregeld!
Hi Mars, Dankjewel voor de review! Wat super om te lezen, dat je tevreden bent over de producten en de service eromheen! Stay healthy, Mirella
Met de handleiding en producten van frecious is de milde detox een prettige manier om je eet-, drink- en gedragspatronen goed onder de loep te nemen. Het heeft mij geholpen weer bewuste keuzes te maken en bijvoorbeeld minder koffie te gaan drinken. Voor iemand die veel sport valt het mij op dat er (te) weinig eiwitten zitten in de sappen en maaltijden dus dat is een aandachtspunt. Ik heb er voor gekozen dit zelf aan te vullen met eiwitrijke producten.
Een goede investering in jezelf en de service en het aanbod is top.
Hoi Daniëlle, Dankjewel voor de review. Wat fijn om te lezen, dat je zo tevreden bent over de producten en de service van Frecious! Dat waarderen wij enorm :-) Stay healthy, Mirella
Sapjes zijn goed en de detox thee en koffie zijn een goede aanvulling. Voor, tijdens en na de detox geeft de app een goede ondersteuning.
Hoi Marjan, Dankjewel voor de review. Fijn om te lezen, dat je tevreden bent over de detox en de ondersteuning via de app! :-) Stay healthy, Mirella
Duidelijke uitleg en nette service! Sapjes zijn zoals uitgelegd.
Hoi Mijke, Dankjewel voor de review. Fijn dat je tevreden bent over de sappen van Frecious en de service eromheen :-) Stay healthy, Mirella
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen