Heerlijke sapjes, duidelijk schema erbij, heb mijn doel bereikt door iets af te vallen zeker een aanrader! Klein puntje van kritiek, misschien een flesje voor de shotjes, mvg Veronique
Hi Veronique, Dank je voor de mooie review! Wat fijn dat de detox goed is bevallen :-) En ook bedankt voor de feedback, wij zijn ervan op de hoogte en ontwikkelen een nieuwe manier van leveren van de healthshots! Anouchka Frecious Customer Care
Ik heb frecious nu al een aantal keer besteld en ben fan. Sapjes zijn lekker (de meeste) en bezorging is snel!
Hi Marcelle, Dank je voor de mooie review :-) Daar doen wij het voor! Anouchka Frecious Customer Care
Super fijn, al die extra vitamientjes! De unbeetable chocolate is favoriet!
Hi Lydia, Dank je voor je mooie review! En wat leuk om te lezen dat de Unbeetable Chocolate je favoriete juice is! Dat is ook mijn persoonlijke favoriet :-) Anouchka Frecious Customer Care
sapje zijn super, ook de begeleiding bij de detox ze hebben ook vaak nog leuke acties en bezorgen is ook goed!
Hi Joyce, Wat leuk om te lezen, dank je voor de mooie review :-) Anouchka Frecious Customer Care
Elke dag een gezond sapje is goed voor iedereen
Hi Sebastiaan, Daar zijn wij het helemaal mee eens! Heel Nederland aan de slowjuice :-) Anouchka Frecious Customer Care
Veel variatie. Bezorging heel goed geregeld.
Hi Ans, Dank je voor de fijne review :-) Anouchka Frecious Customer Care
Ik ben onverwachts moeiteloos door de 5 dagen gekomen. Voor mijn gevoel kon ik er zo nog een paar dagen aan vast plakken. Ik heb het afbouwen serieus genomen, wetende dat dit de overgang naar de 5daagse goed zou doen. Ik deed deze keer de detox bewust in mijn vervelendste week van de maand: de week vlak voor menstruatie. Normaal met hoofdpijn, energiedips en stemmingswisselingen. Nu helemaal niet. Ik beveel het veel vrienden en collega's aan.
Hi Marie, Wat een mooie review! En wat goed dat de detox je zo is bevallen :-) Dan is echt een goed begin het halve werk! Ik hoop dat je nog lang voordeel van de detox behoud. Anouchka Frecious Customer Care
Lekkere sappen, goede levering en communicatie daarover, nette verpakking en bezorger. Altijd goed!
Hi Caroline, Dank je voor de mooie review! Anouchka Frecious Customer Care
Eerlijke goede producten
Hi Esther, Dank je voor de mooie review :-) Anouchka Frecious Customer Care
Bestellen via Frecious of volgens abonnement loopt goed. Fijn ook dat je invloed hebt op het aflevermoment en goed op de hoogte wordt gehouden. De sapkuur opzich werkt goed voor mij en is prima vol te houden. Ik houd zelfs sapjes over die ik niet nodig heb op de dag. De shots zijn heftig, die krijg ik niet allemaal weg. De ondersteuning van de app is goed geregeld, vooral voor mensen die hier nieuw mee zijn prettig.
Hi Tessa, Wat fijn dat je zo enthousiast bent over de detox, de Frecious app en het bestelproces! Ik hoop dat je nog vaak een detox bij ons gaat doen :-) Anouchka Frecious Customer Care
De beste sapjesdus ik ooit gedronken! Zo lekker en gezond!
Hi Suzanne, Bedankt voor de review, wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent! Stay Healthy, Chantal
Het dgl flesje ondersteunt mij om gezonde keuze te blijven maken (80-20regel)
Hi Annemieke, Bedankt voor de review, wat fijn dat Frecious je zo kan helpen om gezonde keuzes te maken. Daar doen we het voor! Stay Healthy, Chantal
Ik start elke dag met een flesje frecious en heb daar voldoende aan tut de lunch. Alle smaken zijn heerlijk en het scheelt een hoop gedoe met zelf maken.
Hi Danielle Bedankt voor de review, wat fijn dat je zo tevreden bent! Stay Healthy, Chantal
Lekker gezonde juices! Inmiddels hebben we een paar favorieten die we steeds bestellen. Bezorgafspraak maken gaat makkelijk en levering gaat prima. Thuis gaan ze diepgevroren weer zo de vriezer in.
Hi Annemieke, Bedankt voor de review, wat fijn dat jullie favorieten juices hebben en dat de levering ook goed gaat! Stay Healthy, Chantal
Compleet en op tijd deze lekkere sapjes
Hi Marion, Wat super om te lezen :-) Daar doen wij het voor! Anouchka Frecious Customer Care
De producten zijn zo als afgesproken geleverd. Alleen de flesjeshoesjes waren niet meegezonden. Het bezorgbedrijf( Leen Menken) kwam keurig op de afgesproken tijd. Prettig dat je een app krijgt over de bezorgtijd.
HI Manon, Wat fijn dat je zo tevreden bent! Daar zijn wij heel erg blij mee :-) Over de flessenhouders heb je vanmorgen een mailtje binnen gekregen. Anouchka Frecious Customer Care
Aanpassen krijg je wel signalen voor maar binnen 24 u. Vriezer is vaak nog niet leeg als je even n weekje niet dagelijks flesje drinkt. Frequentie terugschroeven dus.
Hi Elles, Het mooie aan onze memberships is dat je alles zelf kunt bepalen! Zowel de inhoud van je box als de bezorgfrequentie zijn volledig flexibel :-) Dit kun je zelf doen in jouw account, maar je mag ons ook gerust mailen, dan doen wij het voor je. Zal ik je helpen met het aanpassen van je bezorgfrequentie? Die staat nu op 6 weken. Indien je daar 8 weken van wilt maken dan hoor ik dat graag van je! Anouchka Frecious Customer Care
we spreken af tussen 17 en 20 uur maar de bezorgerewas er al om 16.14
Hi Jolanda, Oh wat vervelend dat de bezorger te vroeg was! Je kunt met zoiets natuurlijk altijd contact met ons opnemen, dan kunnen we je direct helpen! De bezorgers van Leen Menken zijn toegestaan om een leverpoging te doen indien zij toevallig eerder zijn (vertraging kan gebeuren, maar vervroeging ook). Mocht je op dat moment niet thuis zijn, dan komen zij alsnog tijdens het afgesproken tijdvak langs :-) Wat jammer dat je door deze ervaring onze juices niet aanbeveelt :-( Zijn de juices je verder wel goed bevallen? Anouchka Frecious Customer Care
Van begin tot eind klopt alles. De website, de bezorging, de inhoud van de detox-box. Ik trakteer mezelf regelmatig op de 3-daagse: even opschonen en en een paar kilootjes minder. Heerlijk!
Hi Dana, Wat goed dat je jezelf op deze manier een super gezond cadeautje geeft! Anouchka Frecious Customer Care
Om me weer fit en vrij te voelen helpt de detox van Frecious me erg goed! Ik doe ze 2 keer per jaar. Een cadeautje aan mezelf. Fijne begeleiding, snelle reactie in de app en heerlijke, gezonde drankjes. Top!
Hi Ingrid, Wat fijn om te lezen :-) Een super gezond cadeautje aan jezelf! Anouchka Frecious Customer Care
Elke dag starten met een sapje. Ik voeg hier nog superfoods als kurkuma, maca en chlorella aan toe en een paar scheppen Skyr en ik heb een heerlijke kickstart van de dag!
Hi Nathalie, Wat ben je zo goed bezig! Ik hoop dat je nog lang blijft genieten van onze sapjes en jouw gezonde routine :-) Anouchka Frecious Customer Care
Gezonde aanvulling op dagelijkse inname van voeding met heerlijke smaken
Hi John, Wat super dat je zo tevreden bent! Anouchka Frecious Customer Care
grote verscheidenheid aan smaken altijd vers sappen prima bezorging
Hi Hermine, Wat een leuke review! Bedankt :-) Anouchka Frecious Customer Care
Super vers, handig en helps me to stay healthy. Raad het ook aan veel mensen aan
Hi Marjolein, Wat super dat je zo tevreden bent en ons ook aan andere mensen aanraadt! Tip: gebruik je persoonlijke "Share Your Health" code, dan krijgen je vrienden korting, en jij gratis flesjes! Anouchka Frecious Customer Care
Al enige tijd gebruik ik de groentesap van Frecious. Iedere keer weer ervaar ik een prettige manier van bestellen, overzicht, aankondiging van zendingen en de levering daarvan. Daar komt bij dat ik de producten als fijn en (sommige) ook lekker ervaar. Het doet goed, of ik nu een detox volg of gewoon als aanvulling gebruik maak van jullie producten.
Hi Wendy, Bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat je zo tevreden bent over Frecious! Stay Healthy, Chantal Frecious
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen