We genieten al zeer lang van alle smaken die een waardevolle investering zijn voor onze gezondheid!
Bedankt voor de mooie review John! -Anouchka
Heb al een tijdje een abonnement bij jullie, kan makkelijk de datum veranderen. Worden netjes op tijd geleverd. Ook de sapjes top!
Altijd goed om te lezen, bedankt voor de review -Anouchka
De sapjes zijn makkelijk te bestellen, je hebt keuze uit veel smaken en ze worden ook nog eens snel bezorgd!
Bedankt voor je mooie review! -Suzanne
Ik heb een abonnement genomen waar ik erg tevreden over ben. Ik heb echter wel 1 probleem en dat is dat ik heel snel voorraad in mijn vriezer opbouw. Als ik een aantal dagen vergeten ben of op vakantie ben geweest, is het lastig om het opgebouwde voorschot weg te werken. Daarom zou ik een iets kleinere bestelgrootte mogelijkheid voorstellen. Verder top!
Hi Joep, Bedankt voor je mooie review! Misschien is het voor jou fijn als we de bezorgfrequentie iets aanpassen? Dat je i.p.v. elke 4 weken, elke 6 weken een levering van ons ontvangt. Als ik je daarmee kan helpen, laat maar weten :-) Anouchka Frecious Customer Care
Heerlijk sapjes, ook de kinderen drinken ze met plezier.
Bedankt voor de mooie review! -Anouchka
als ik aan mijn Frecious sapjes denk komt het water me al in de mond. We zijn al jaren een goeie match. Ik ben absoluut fan, zelfs hier in België altijd correct op tijd en netjes beleverd. Ook de afhandeling online werkt prima en af en toe een kadootje, leuk eh !
Wat een fijne review :-) bedankt hiervoor! -Suzanne
Doordat ik door mijn ziek zijn slecht eet, een waardevolle aanvulling
Wat vervelend dat je ziek bent en niet goed kunt eten :-( maar fijn dat Frecious je daar een beetje in kan ondersteunen. -Anouchka
Ik doe de sapkuur om (tijdelijk) gewicht te verliezen. Dat werkt en geeft een geod en gezond gevoel. De 3-daagse kuur zelf vind ik lastig om vol te houden.
Bedankt voor je review Henk! -Anouchka
Waarom Frecious? Juiste samenstelling met veel smaak en diverse groenten in 1 flesje. Ben er nog steeds blij mee. Sport veel en om je juiste combi te maken eten, drinken en sporten gebruik ik dagelijks frecious. Heerlijk!!
Dank je voor de review :-) - Suzanne
Ik raad iedereen aan om bij Frecious te bestellen. De sapjes zijn erg gezond en ook nog eens lekker! De bestellingen gaan altijd goed en worden netjes geleverd op het aangegeven tijdstip. Aldus een zeer tevreden klant.
Fijn om te lezen :-) bedankt -Anouchka
Bestellen gaat eenvoudig en kan steeds eenvoudig worden aangepast. Support reageert snel. Product is goed!
Bedankt voor de mooie review Joey! -Anouchka
De sapjes zijn erg lekker en bomvol vitamines. Bezorging is ook altijd goed. Fijn dat ze op de dag zelf vrij nauwkeurig aangeven hoe laat ze er zijn
Dabk je voor de mooie review Joyce! -Anouchka
Het is altijd een genot om m’n dag te beginnen met een heerlijk, gebalanceerd sapje boordevol met groenten, kruiden en vitamines. Ook blij met de handige tips en artikelen in jullie nieuwsbrief.
Dat is met recht een Healthy Habit! Geniet van je sapjes :-) -Anouchka
Het gemak om smorgens je smoothie uit de koelkast te halen, wetend dat je jezelf hiermee een cadeautje geeft, voor een beter gezonder leven.
Bedankt voor de mooie review Marianne :-) we zijn blij dat onze slowjuices aanvoelen als een cadeautje voor jezelf! -Anouchka
Groente flesjes zijn altijd lekker, kinderflesjes voor het eerst genomen en zijn goed in de smaak gevallen bij mijn kleindochter. Ook de vegan proteïne geprobeerd deze is goed bevallen.
Wat goed dat zelfs de Young juices in de smaak vallen! Jong geleerd is oud gedaan :-) -Anouchka
Originele beoordeling
Wetende dat in deze zwaar vervuilde wereld, vol gif en straling er niet veel voedingsstoffen meer zitten in groente en fruit, met als gevolg dat je er steeds meer van moet gaan eten om nog redelijk mineralen en vitaminen binnen te krijgen. Das eigenlijk niet meer echt haalbaar. Daarom vind ik een flesje Frecious een afwisselende en welkome aanvulling .
Bedankt voor de review! We zijn blij dat we kunnen bijdragen aan jouw groente inname! -Anouchka
Fijn om altijd heerlijke gezonde sapjes op voorraad te hebben.
Bedankt voor de mooie review :-) -Suzanne
Vriendelijk en adequaat
Bedankt voor de mooie review :-) -Suzanne
1 puntje, erg veel lastig flesjes na n maand. Zouden deze niet leeg weer meegegeven kunnen worden aan de bezorger?
Bedankt voor de mooie review! Het is voor nu het makkelijkste om de flesjes in het plastic afval weg te gooien, dan worden ze ook gerecycled. We zijn aan het kijken of we in de toekomst wel een teruggeef methode kunnen opstarten. -Anouchka
ik neem sochtends gelijk bij het opstaan een sapje en het voelt zo gezond en verfrissend heerlijk en de smaken zijn zo gevarieerd
Wat een mooie review! Dank je :-) -Suzanne
Sinds ik elke dag Frecious sap gebruik ervaar ik verschillende voordelen. Ik voel me fitter, mijn huid is beter geworden, mijn weerstand is verbetert en ik krijg veel meer voedingsstoffen binnen die ik anders niet zo snel zou nemen. Veel variatie dus. Een geweldige aanvulling ! Ik vind het ook heel belangrijk dat het een biologisch en milieu bewust product is. Ik ben heel blij met dit geweldige product !!
Wat een mooie review Joke, bedankt! -Suzanne
Elke dag een hoeveelheid groenten eten wordt makkelijker gemaakt voor Frecious. De slowjuices met nog veel mineralen en vitamines, de meest slimme oplossing die ik ooit heb geprobeerd. Makkelijk en gezond! Zo blij mee
Wat fijn om te lezen! Geniet er lekker van! -Suzanne
De bestelling gaat goed, de levering is super goed en de sapjes zijn geweldig lekker en super gezond.
Bedankt voor de mooie review! -Anouchka
De sappen hebben een volwassen smaak. Bezorger altijd stipt op tijd. Ooit een keer gebeld en ben fantastisch geholpen.
Wat fijn om te lezen! En wat een goede omschrijving, volwassen smaak :-) -Anouchka
Sapjes worden snel geleverd en smaken over het algemeen lekker. De bleekselderij is even wennen.
Bedankt voor de review - Anouchka
Visseringweg 23-F