FRECIOUS is al jaren onderdeel van mijn dagelijkse voeding. Ik voel mij dankbaar dat ik niet zelf de sapjes hoef te maken en mag vertrouwen op de kwaliteit van FRECIOUS. Kortom zeer tevreden met FRECIOUS.
Wat en fijne review :-) dank je! -Anouchka
Goede sapjes lekker Altijd netjes en juiste info en contact
Blij om dit te lezen! Bedankt voor de review :-) Anouchka
Alles klopt, zoals altijd.
Wat super :-) Bedankt voor de review! -Suzanne
De juiste samenstelling in 1 flesje! De boosters zijn super lekker en de schoonheidsspecialist zag het aan mijn huid. Ziet er heel goed uit. Ik leef heel gezond en dit is de juiste toevoeging ! Blij met jullie flesjes. Het abonnement werkt perfect en je kan zelfs nog aanpassen
Wat goed om te lezen! Ik hoop dat je nog lang de voordelen van onze juices kunt ervaren! -Suzanne
Ik ben zeer tevreden over frecious. Elke dag een sapje en af en toe een weekje 2 per dag. Mijn lijf gaat er goed op.
Wat fijn dat je er zo goed op gaat! Dat vinden wij super om te lezen :-) -Anouchka
Ik drink nu dagelijks 1 sapje en voel me fitter en energieker. Ben verder ook weinig ziek geweest. Behalve toen ik ze niet bij me had op vakantie.
Bedankt voor de review! Gelukkig kon je eenmaal thuis weer aan de sapjes ;-) -Anouchka
Keurig geleverd en puur!
Bedankt voor de mooie review! -Suzanne
Bezorging ging prima. Verpakking was ook goed. En de flesjes konden zo de vriezer in. Smaak is weer heerlijk. Kortom, ik ben uiterst tevreden. Jullie doen wat jullie beloven. Ik ben enthousiast over jullie!!
Hier doen wij het voor :-) bedankt voor de mooie review! -Suzanne
Mijn dagelijkse aanvulling op mijn eten waar ik heel veel moeite mee heb. Dus prima
Ik ben erg tevreden met de sapjes en shots, zo kan ik op drukke dagen toch mijn groeten en fruit binnen krijgen. Vooral de balans van de diverse soorten groenten en fruit die erin zitten vind ik erg fijn (zowel verkoelend als verwarmend)
Wat leuk om te horen! Zo is er inderdaad voor ieder wat wils, en ook per seizoen een geschikt sapje :-D -Anouchka
Prima sapjes alleen de detox moeten afbreken werd er niet lekker van
Oh wat vervelend! Wel fijn dat je de sapjes graag gebruikt hebt. -Anouchka
Door het gebruik van de groentesappen van Frecious kom ik aan alle benodigde voedingsstoffen.
Wat fijn! Dank je voor de review! -Suzanne
Goede service en lekkere, gezonde sapjes.
Dank je voor de review! :-) -Anouchka
Mijn ervaring is elke keer positief. Inmiddels 3 soorten pakketten geprobeerd en alle 3 volledig naar verwachting en tevredenheid.
Wat fijn om te lezen! Dank je voor de review :-) -Anouchka
Soms voor een aanvulling, soms als vervanging. Elke sapje is smaakvol.
Bedankt voor de mooie review! -Anouchka
Bestellen en bezorgen verloopt soepel. Aanrader.
Dank je voor de review :-) -Suzanne
Altijd netjes op tijd en ruime keuze uit de sapjes. Ik vind ze heerlijk! Drink ze al meer dan een jaar en voel me er nog steeds goed bij en krijg meer energie!
Wat fijn! Dank je voor de review :-) -Suzanne
Ik ben erg tevreden over Frecious, de sapjes zijn van goede kwaliteit en smaken goed - je krijgt zo echt extra vitamines binnen. Daarnaast zijn de acai zakjes ook goed en niet al te duur (kunnen iets beter worden verpakt), en de granola is echt super lekker! Ik ga snel de eiwit poeder proberen!
Wat fijn dat je zo enthousiast bent over onze producten! Je tip over de açai geef ik door! -Anouchka
Ideaal als extra aanvulling op je dag! We missen de sapjes zodra de diepvries leeg is.
Wat een mooie review, bedankt :-) -Anouchka
Hele lekkere sapjes, goeie bezorgservice, blijf dit elke maand bestellen!
Wat super, dank je voor de review! -Suzanne
Bedankt voor de review! -Anouchka
Drink al vrij lang de sapjes. of 1 per dag of zoals komend weekend 3 dagen detox. Ben heel tevreden over de sapjes en de levering, maar zeker ook over de communicatie, hulp en andere zaken vwb de mensen van Frecious. Keurig op de hoogte gesteld dat de Boerencool op was, Pumpkin in de plaats gekregen. Top klantenservice. ik kan echt alleen maar goede dingen bedenken En t hebben van een abonnement, zo blij mee! de flexibiliteit erin is heel erg fijn.
Dank je voor de mooie review, wat fijn om te lezen! We hopen dat je nog lang van onze juices blijft genieten! -Anouchka
Inmiddels al geruime tijd mijn abonnement bij Frecious voor de dagelijkse portie groente. Het is eenvoudig om in te loggen op de website, je levering aan te passen en daardoor naar wens te kunnen bestellen. Enorm blij dat Frecious wat nadenken wegneemt. Inmiddels drinkt mijn dochter voorzichtig mee, dus de bestellingen zullen blijven volgen ;).
Wat fijn om te lezen! En wat goed dat je dochtertje ook sapjes meedrinkt :-) -Anouchka
Is nu de 2e keer dat er een kapot flesje inzit, jammer. Overall ben ik blijmet mijn sapjes
Hi Ellen, Wat fijn dat je dat hier even meldt! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat flesjes lekken, dan gaat er iets niet helemaal goed. Bij welke leveringen is dat voorgevallen? Weet je toevallig nog om welke juices het ging? Het zou fijn zijn als je even contact met mij zou willen opnemen door te reageren op deze mail. We lossen dit graag voor je op! Ik hoor graag van je! Anouchka Frecious Customer Care
Sapjes zijn lekker, levering op tijd en goed ingevroren.
Wat fijn, dank je voor de review :-) -Suzanne
Visseringweg 23-F