Lekker en gezond
Dank je voor de review! -Suzanne
Altijd lekkere sapjes, een dag geen frecious voelt als gemiste groentekans. fijne bezorgdienst altijd op tijd
Wat fijn om te lezen, dank je voor de review! -Anouchka
Maandabonnement super handig! Zo heb ik altijd mijn favoriete juices , heathshots, spicy granola en açaí op voorraad.
Super, altijd fijn om genoeg in huis te hebben :-) bedankt voor de review. -Suzanne
Snelle bezorging en fijne sapjes. De motivatie mails tijdens de detox zijn ook erg fijn!
Bedankt voor je review! -Anouchka
Bestel al ander half jaar met plezier mijn sapjes. Ze zijn lekker, vezelrijk en voedzaam voor mij als toevoeging op mijn dagelijkse voeding. Kan tevens makkelijk een detox periode inlassen mocht ik dat willen. Altijd netjes opgeborgen in vriezer.
Dank je voor de mooie review! Altijd fijn om te lezen dat het goed bevalt! Kleine kanttekening, in onze slowjuices zitten geen vezels, we schroeven die juist helemaal uit :-) -Anouchka
Top sapjes
Bedankt voor de review -Suzanne
Fijn om eens per kwartaal een detox te doen en weer even te resetten. Ook de "koffie", die je erbij krijgt is een welkome aanvulling.
Wat fijn om te lezen! -Suzanne
Gezonde sapjes met voldoende groente, lekker en voedzaam
Bedankt voor de mooie review! -Anouchka
De logistiek zou beter kunnen, met een kleiner lever frame. De flesjes zouden voor recycle retour gestuurd kunnen worden..
Bedankt voor je review! Je opmerking over de logistiek ga ik doorgeven aan Leen Menken. er is natuurlijk altijd ruimte tot verbetering. Over het recyclen, we hebben een hele mooie flyer gemaakt met uitleg over waarom wij de flesjes niet mee terug nemen, en waarom wij voor plastic kiezen. Die komt binnenkort in jouw box mee :-) mocht je deze eerder willen ontvangen dan kan ik er 1 met de post naar je toesturen!
Heel tevreden ben ik over de juices. Het is lekker, gezond en makkelijk! Goede aanvulling op mijn dagelijkse voeding. Ik vind het belangrijk mijn ljjf te voeden met gezonde dingen en deze juices passen daar perfect bij.
Wat een prachtige review! We hopen dat je nog lang van onze juices blijft genieten :-) -Suzanne
Vers en gezond. Veel extra keuzes. Ik vind de variatie super fijn.
Fijn om te lezen, dank je voor de review :-) -Suzanne
De diversiteit, de 100 % groene sapjes en vooral de shots, het geeft me iedere keer weer een blij gevoel !! Ik mis wel de chlorella shots, want dan heb je echt een supergezonde shot !! De soep mag voor mij iets dkkker. Maar verder klasse !!!!
Bedankt weer voor deze mooie review :-) Je opmerking over de chlorella shots zal ik hier in de groep gooien! -Anouchka
Nu al ruim 2 jaar lid van de Frecious Family. Ik ben blij met hun producten. Het helpt mij om gezond te blijven leven en elke dag extra groente toe te voegen aan mijn leefstijl. Fit blijven is nog nooit zo belangrijk geweest! Ik blijf nog heerlijk lid van de Family ;-)
Wat fijn Liesbeth! Mooie review, veel dank daarvoor! -Anouchka
mijn abonnement werd keurig op tijd geleverd. Wel jammer als je het abonnement een keer gewijzigd heb qua inhoud je dat weer moet resetten.
We zijn bezig om te kijken hoe we dat technisch mogelijk kunnen maken! Dank voor de review :-) -Anouchka
Ik vind zowel het product als het bedrijf geweldig. Heel klantvriendelijk ! De website is heel toegankelijk en overzichtelijk . De afspraken worden perfect nagekomen.
Wat een mooie review Joke :-) hier worden wij heel blij van! -Anouchka
Heerlijke sappen! Alleen die met cacao smaakt muf en de healthy- bars vind ik te zacht, niet mijn ding. Verder alles heel prettig en vriendelijke mensen. Goeie informatie en begeleiding! Verse groenten, Caroline.
Dank je voor de mooie review! De bieten en cacao gemixt in de Unbeetable Chocolate is inderdaad een "acquired taste" ;-) de healthbars hebben wij niet meer in ons assortiment, we zijn ze momenteel aan het verbeteren! -Anouchka
Ik ben al jaren abonnee. Het gebruiksgemak van de website, de accurate leverinformatie eens mijn bestelling is vertrokken, de zorg voor het milieu en gezondheid. Allemaal troeven van Frecious. Zo blij dat ik hen destijds heb leren kennen. Ik denk op het Happinez festival. In elk geval : het aanbod is top, ben absoluut fan. En deze week kreeg ik een leuke tas bij mijn levering sappen. Dankjewel Frecious, keep up the good work.
Wat fijn om te lezen, en super dat je blij bent met de Frecious Tas! -Suzanne
Ik bestel al jaren met enige regelmaat de sapjes van frecious. Meestal in de vorm van een detox kuur. Vorig jaar heb ik eindelijk een abonnement genomen; een cadeautje voor mijn gezondheid. De overzichtelijke Website, eerlijke prijzen, gemak van bestellen, communicatie en levering, interessante en niet opdringerige informatievoorziening via de nieuwsbrieven spreken mij enorm aan. Ga zo door!
Wat een mooie review! Dat vinden we super om te horen :-) hopelijk kunnen we je nog lang voorzien van slowjuices -Suzanne
Prima bedrijf. Ga zo door!
Dank je voor de mooie review! -Suzanne
Gezonde variatie in de voeding. Belangrijk en lekker!
Dank je voor de mooie review Marcel! -Anouchka
Een kloppende en gezonde organistie, top!
Wat een mooie review, dat vinden we fijn om te horen :-) -Anouchka
Zeer ruime keuze, altijd op tijd en bevroren geleverd. Lekkere manier om extra griente binnen te krijgen !!
Dank je voor de mooie review! -Anouchka
Bezorger kwam naar mijn adres en vroeg of hij de doos in de lift mocht zetten. Ik heb hem gevraagd het aan mijn deur af te leveren. Hij kwam wel naar boven maar zei dat dit eigenlijk niet mocht. Vreemd, want in het verleden werd altijd aan de deur geleverd. Doos is voor mij te zwaar om vanaf de liftbodem op te tillen.
Hi Jacky, Bedankt voor je review. Ik kan me herinneren dat ik hier eerder met je over gesproken heb, is het neerzetten van de box weer gebeurd, of heeft de bezorger het nu netjes aan de deur gebracht? Ik hoor het graag zodat ik wederom Leen Menken hierop kan aanspreken! Anouchka Frecious Customer Care
Ik bestel al sinds een aantal jaren bij frecious onlangs ben ik overgestapt op een abonnement. Het mooie aan Frecious is dat ze blijven vernieuwen!
Wat een leuke review! Dit vinden we altijd leuk om te horen van onze klanten :-) we hopen dat je nog lang abonnee bij ons blijft :-) -Anouchka
Ik ben al jaren een trouwe abonnement houder en been zeer tevreden over kwaliteit van de producten, de leveringen en de informatie rondom alle producten. Ik zou het iedereen aanraden.
Dank je voor de mooie review Nathalie! Wat fijn dat je al zo lang gebruik maakt van Frecious, en we hopen dat nog lang zo te houden! -Anouchka
Visseringweg 23-F
1112 AS Diemen