In 1 woord goed...snel en gemakkelijk te bestellen.

Zeer goed.

Mooie producten, een vlotte afhandeling en een mooie verpakking.

Mooi product tegen goede prijs. Verzending snel met goede info en persoonlijke aandacht.

Prima snelle afhandeling. Mooi product.

Prima, verzorgd en vlot

Had servetten besteld voor een Cabanaz dispenser. Netjes en snel verstuurd.

Ik had iets besteld in een verkeerde kleur. Ik stuurde n bericht en hup volgende dag t goeie in huis. Mooi verpakt ook. Superrrrr

Goede communicatie, democratische prijzen, snelle levering en vriendelijke mensen. Een prima ervaring.

Lekker vlot in huis.......helemaal top!😍

Superfijne afwikkeling van bestelling !

Bestelling snel binnen, hele fijne klantenservice ivm artikel dat niet meer op voorraad was!

Top!!

Snelle levering, leuke verpakking met persoonlijke toets. Super

Top winkel

Bestelling snel in huis, goed verpakt. Kortom prima!

Makkelijk bestellen en snel en verzorgd in huis.

Zeer snel geleverd en met een persoonlijk berichtje! Top!

Het pakket werd snel geleverd. Alle artikels waren aanwezig alsook een persoonlijk bericht. Zeer tevreden hier!

Persoonlijke en snelle levering

Poster besteld voor een klein bedrag en dan evengoed de moeite nemen om er een handgeschreven kaartje bij te doen en het was goed verpakt.

Het was een feestje om deze bestelling te krijgen. Mooi verpakt met een persoonlijk kaartje. Snelle bezorging.

Heel attent het handgeschreven kaartje. Maakt het heel persoonlijk.

Goed geregeld

Mooi op tijd geleverd En voorzien van een persoonlijke noot In de vorm van een handgeschreven kaart.

Snel...goed product. Een verbeter punt misschien; omdat ik het als cadeautje bij iemand anders liet bezorgen had ik verwacht dat ik voor de betaling een soort kaartje erbij had kunnen voegen. Dit ben ik niet tegen gekomen. Heb het nu los van het cadeau alsnog opgestuurd. Zou wel handig geweest zijn want dan kwam het cadeautje samen met de kaart (met uitleg/bedankje).

Klantgericht bedrijf waar service nog voorop staat.

Bij het product dat ik wilde bestellen kreeg ik een berichtje zodra het weer leverbaar was. Jammer dat er nog steeds een technische fout in zit zodat ik de bestelling niet in een keer kan afronden.

Persoonlijke verzending, leuk assortiment

Cadeautje snel in huis, in een plastic vrije verpakking met een persoonlijk kaartje erbij, erg leuk!

Fijne en persoonlijke service

Vlotte service en het product was heel snel in huis. Er zat ook nog een lief kaartje bij. Je merkt dat het geen massabedrijf is. Heel fijn.

Persoonlijke service en net dat beetje extra

Het cadeautje voor onze vriendin werd supersnel geleverd en was mooi ingepakt. Toen bleek dat onze vriendin een onderdeel miste; ik kreeg direct contact met KIH en het onderdeel werd zonder kosten opgestuurd. Heel attent! Onze vriendin is er heel blij mee (en wij ook). Dank!

Wat een goede service!

Snelle levering die met track and tracé goed te volgen was. Het persoonlijke kaartje erbij waarde ik enorm. Een webshop om te onthouden en re delen met andere

Verrassend

Ik werd goed op de hoogte gehouden over de route van het kado

Super Service

Ich hatte hier eine Lampe bestellt und mir diese nach Deutschland liefern lassen. Der Online Shop ist wirklich sehr komfortabel gestaltet. Darüber hinaus wurde auf Anfragen (E-Mail) immer sehr schnell und freundlich geantwortet. Die Lieferung hat zwar etwas länger als erwartet gedauert (daran war allerdings die Post und nicht Kado in Huis schuld), ist aber letztendlich gut bei mir angekommen. Mit dem Produkt bin sehr zufrieden. Gerne wieder!

uitstekende kennismaking

de verzorgde en correcte levering waardeerde ik zeer, en nog meer het bedankkaartje dat een persoonlijke toets gaf aan de e-shopping. super !

60 Klaasstraat

Venlo 5911 JR