Het is de eerste keer dat ik bij jullie koop! Zeker niet de laatste keer! Ondanks dat ik me vergist had in aankoop! Is alles zo vlotjes verlopen…. Dikke chapeau! Warme groet uit België Anita
Iets besteld, maar helaas niet leverbaar ivm produktiefout. Probleem goed en snel opgelost. Top!
De volgende dag netjes de bestelling in huis.
Alles liep van een leien dakje
Mijn ervaring is over het algemeen positief. Het is een leuk product. Post Nl heeft zelf helaas op zich laten wachten.
Vlekkeloos
De breekbare spullen waren goed ingepakt. Het persoonlijke kaartje was een dankbaar gebaar.
Superleuk artikel en snel en goed ingepakt bezorgd! (zwitcherbox)
snelle levering, vriendelijke benadering, kortom zeer tevreden
Leuke site, bij ontvangst zat er nog een persoonlijk kaartje bij..!
Wij hebben mooie glazen kandelaars besteld. Goede kwaliteit en een redelijke prijs. In andere winkels veel duurder. Heel goed ingepakt en snel geleverd, wij zijn er heel blij mee. Dankjewel Lucas en Silvia... Mvg Hellen Mengelers.
Goede ervaring!
Ik beveel deze website van harte aan.
Snel en correct ontvangen, met nog persoonlijk kaartje erbij! Ook normaal verpakt, je ontvangt nog wel een pakjes met meer verpakkingsmateriaal dan inhoud. Helemaal tevreden
Leuke dingen om mensen een hart onder de riem te steken!
Wat een superleuke kado's, prachtig ingepakt en op tijd bezorgd, aanrader hoor!
Had twee horlogebandjes besteld. binnen een paar dagen lagen ze in de brievenbus. Netjes verpakt en geheel volgens de afbeelding op internet. Prima zaak!
Goed verpakt, leuk persoonlijk kaartje erbij van de afzender. Prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Hele mooie posters ontvangen.
Alles super! Schnelle Lieferung, Ware top
Sehr schnelle und freundliche Lieferung
Het zijn mooie producten en een snelle levering. Ik ben zeer tevreden!
Leuke site. Goede levering. Ga ik vast nog eens bezoeken!
Von der online Bestellung bis hin zur gelieferten Ware bin ich sehr zufrieden. Die Ware erreichte mich kurze Zeit nach der Bestellung, war gut verpackt ( zum Glück ohne Plastik) und auch die Ware war wie beschrieben. Sehr empfehlenswerter Shop!
Het bestelde product voldoet volledig aan mijn verwachtingen