Heel leuk!

Leuk huisje, daarnaast ook nog een persoonlik kaartje erbij met handgeschreven tekst en mooi ingepakt. Net dat extra beetje aandacht!

• Betrouwbaarheid

Snelle verzending, alles prima in orde. Leuk!

Leuk persoonlijk contact en prima service!

Top service,aanrader.

Top service snel in huis. Krijg veel complimentjes, heel blij mee.

• Betrouwbaarheid

Leuke kado’s, snelle levering en verrassend vriendelijk

Supersnelle levering van mijn bestelling, en verrast door het leuke persoonlijke kaartje dat bij mijn bestelling zat. Het pakketje was met zorg ingepakt. Ik kom hier zeker terug.

• Betrouwbaarheid

Nette verpakking en bezorging van een kwalitatief hoog product!

Goed verpakt product van hoge kwaliteit!

• Betrouwbaarheid

Snel, goed verpakt en precies zoals besteld

Heb een hele tijd geleden al eens iets besteld, dus wilde voor dit verjaardagscadeau zeker zijn en heb hier weer besteld. Ook nu weer keurig verpakt en verzonden. Liepen door Venlo en zagen zelfs een fysieke winkel. Had ik dat onthouden dan had ik het zelfs daar kunnen kopen, maar achteraf ben je altijd slimmer.

• Betrouwbaarheid

Snelle levering, goede communicatie en top product!

Prettig zaken doen met dit bedrijf! Goede communicatie, levering en top product, blij mee!

Persoonlijke zorg

Bij het kado zit een lief kaartje …. Je zou haast denken dat het persoonlijk ingepakt is!

Toller Sevice

Ich bin total begeistert. Ich habe den Service unkompliziert erlebt. Eine Reklamation verlief unproblematisch. Ein Ersatz wurde umgehend verschickt. Danke dafür

Snelle levering en mooie artikelen

Het lampje is snel geleverd en tegen een redelijke prijs.

• Betrouwbaarheid

Zeer vlotte en correcte bezorging van mijn bestelling!

Dikke mercie

• Betrouwbaarheid

Snel contact en een fantastische service

Mijn aankoop kwam beschadigd aan, direct werd geregeld dat ik een nieuwe kon ontvangen. Deze was iets vertraagd door levering , maar communicatie 100%!!!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Uitstekende service

Ik heb 3 vogelhuisjes gekocht en eentje heeft een mooie plekje gekregen waar je heel relaxed kan genieten van de fluitende vogeltjes op de achtergrond, super mooi. Valentijnsdag is in aantocht, is ook mooi en speciaal om iemand te verrassen.

Mooie tegel- snel geleverd

De tegel was makkelijk te bestellen en werd heel snel geleverd. In de tussentijd prima op de hoogte gehouden van de afhandeling dus een mooi product en prima service

Goede site, snelle levering

Hetgeen ik zocht, snel gevonden. De communicatie over de levering was goed. De levering was snel. En het persoonlijke kaartje maakte het af

Leuke website!

Leuke website en verrassend assortiment. Daarbij ook nog een handgeschreven kaartje bij de bestelling. Top ervaring.

• Betrouwbaarheid

Heel sympathieke zaak, met dito mensen en erg leuk en gevarieerd aanbod!

Prima verzonden, keurig op tijd, met en ook nog een persoonlijke note! ❤️❤️

• Betrouwbaarheid

Snelle levering met attent briefje

Levering was snel ondanks het slechte weer , het was goed verpakt en er zat een alleraardigst attent handgeschreven briefje bij. Maakt het net altijd iets extra’s ;-)

Snel en goede service

Pakket zeer snel in huis, leuk kaartje erbij, een aanrader deze webshop

Ein tolles Produkt

Ich habe eine sehr schöne Butterdose bestellt.Sie ist ein Hingucker .Lieferung pünktlich angekommen.Vielen Dank

Beter kan het niet....

Super goede en snelle levering in deze tijden rond Kerst en Oud en Nieuw. En ook nog bedankt voor jullie handgeschreven kaart. Wat bijzonder en toevallig LUCAS! Vriendelijke nieuwjaarstoespraak, Lucas

• Betrouwbaarheid

Vrolijk gekwetter in de kleinste kamer

Het vogelhuisje is met veel enthousiasme ontvangen en zorgt voor een vrolijk makende zit. Echt een aanrader.

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Geld ausgegeben aber die Batterien sind defekt.

Der Service war in Ordnung . Aber die gelieferten Batterien waren defekt. Die Stampsuhren. waren die eine ca. 5 Stunden , die andere 7Stunden In Betrieb . Danach hat keine. mehr funktioniert. Dafür gebe ich doch kein Geld aus. Das grenzt an Betrug.

Snel, ruim assortiment

Ruim assortiment van verschillende leuke kado’s. Snel geleverd

Prima en snelle service

Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel.

60 Klaasstraat

Venlo 5911 JR