Wat ik ontving was (sleuterhanger) supermooi en ook supersnel verzonden ! Top !
Bij Kado in Huis kocht ik een kado voor mijn moeders verjaardag. Dit bleek bij levering defect te zijn. Kado in Huis heeft dit heel prettig en snel opgelost. Top service.
Makkelijk besteld en snel bezorgd, top! Leuke producten voor een goeie prijs.
Snel en mooi verpakt geleverd . Met een zeer attent kaartje!!!
Aanbevolen!
Zijn erg blij met onze Zwitscherbox. Produkt werd snel en zorgvuldig geleverd.
Heel leuk persoonlijk bedankt kaartje bij de bestelling.
Cadeau werd op tijd verzonden, was mooi ingepakt en er zat een persoonlijke kaart bij. Blij mee!
Mooie producten en een hele snelle levering.
Ok I ordered this from Spain and this wonderful shop sent me this perfectly wrapped within feels like 8 minutes (ok 3 days) but wow! Thank you
Er werd snel gereageerd op mijn bestelling dat er iets stuk was gegaan en niet kon worden geleverd. Er werd een goed alternatief geboden hierin rekening houdend met mijn wensen. Nodige bedrag werd keurig terug overgemaakt.
Blij verrast met de persoonlijke aanpak en vlotte levering. Een aanrader!
Mooi producten, makkelijk te bestellen , snelle levering, goed verpakt , leuk persoonlijk kaartje erbij.
Dag Heleen, Super bedankt voor deze mooie 10. 😍 Heb je de Zwitscherbox roodborstje en forest al cadeau gedaan? Hopelijk zien we je nog eens terug? Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Heb een paar jaar af en toe gekocht en heb na enkele dagen dit thuis gekregen. Zeer snelle bediening en goed ingepakt.
Hoi Liane, Fijn dat je jouw pakketje snel in huis had. En dat de verpakking ook stevig was. Ben je al aan het genieten van jou Mooie Stamps horlogeband? 😍 Bedankt voor je feedback. Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Ik was op zoek naar bijzondere cadeaus, die ik bij Kad in Huis vond. Goede en persoonlijke communicatie en snelle levering. Het voelde als een betrokken, klein team die mijn bestelling behandelde. Tot een volgende keer.
Hoi Harmanna, Wat super dat je deze bijzondere cadeaus bij ons kon vinden. We zijn ook een klein team maar met zeer hoge verantwoordelijkheid naar de klant! Heb je de Pylones artikelen al cadeau gegeven? Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Cadeautje voor mijn vrouw besteld. Werd afgeleverd in een POST.nl kluis, maar geen afhaalcode ontvangen. Na melding bij Kado in Huis werd al vlot een nieuw exemplaar verzonden naar aan POST.nl punt, zodat toch op tijd een cadeautje in huis was. Erg nette service.
Dag Erik, Bedankt voor je feedback. Fijn dat je dit ook even meld voor onze klanten. Helaas laat PostNL het wat vaker afweten. Maar ja niks aan te doen. We hebben je meteen een nieuwe Zwitscherbox opgestuurd. Het andere pakketje komt dan weer retour naar ons. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
een feestje om te bestellen bij deze firma! De levering was supersnel, het cadeau zag er top uit én was keurig ingepakt. Als extra verrassing zat er ook nog een persoonlijk kaartje bij dat maakt het echt bijzonder. Kortom: zorgvuldig, snel en met aandacht. De volgende keer bestel ik zéker weer hier. Echt een aanrader! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hoi Renate, Super bedankt voor deze mooie review 😍 Daar doen wij van Kado in huis het voor. Fijn dat de Gentlemen's Hardware Creditcard Titanium Multitool goed in de smaak viel. Hopelijk zien we je weer terug? Groetjes Silvia van Kadoinhuis.nl
Erg vriendelijk
Hi Olav, Fijn dat je ons Kado in Huis als vriendelijk bedrijf noemt. Dat vinden wij niet meer als normaal toch? Heeft de Zwitscherbox eiken al een mooi plekje gekregen? Bedankt voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Leuk tegeltje besteld. Werd goed op de hoogte gehouden van de weg die werd afgelegd en uiteindelijk lag mijn bestelling in de brievenbus, zoals afgesproken.
Hoi Susan, Super fijn dat je de Storytiles tegeltjes ook zo'n leuk kado vindt. Mooi dat alles tijdens jou bestelling goed verliep. Dank je voor je beoordeling. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Bestelling was makkelijk. Door mails werd ik steeds op de hoogte gehouden van de levering. Dies was op tijd, correct en voorzien van een attent persoonlijk kaartje.
Hoi Karen, Fijn dat het als prettig wordt ervaren, dat je goed op de hoogte wordt gehouden van het pakket. We proberen het altijd zo persoonijk als mogelijk te maken voor de klant. Genieten jullie al van het vogelhuisje met geluid? Bedankt voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Op zoek naar een leuk kerstcadeautje kwam ik op de site van Kado in Huis terecht. Mijn oog viel op een sneeuwbol met roodborstje , een wonderschoon exemplaar. Ik heb deze besteld, betaald en binnen afzienbare tijd had ik hem in huis. De sneeuwbol was goed beschermd in een doosje ingepakt en werd vergezeld van een handgeschreven kaartje van de eigenaren. Echt top !
Dag Ria, Wat goed dat je zo tevreden bent over de service van Kado in Huis. De Glitterbol of Sneeuwbol van Klevering is inderdaad een superleuk cadeau. Bedankt voor je mooie feedback. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Reactie op vragen en levering gaan supersnel en zeer vriendelijk.
Hoi Lucy, Fijn dat alles naar wens was. Nu lekker genieten van de geweldige Zwitscherbox. Bedankt voor je review. Groetjes Lukas van Kadoinhuis.nl
Vlotte service, goede prijzen en je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending van je bestelling. Betrouwbaar.
Mooi product
Duidelijke site. Snelle verwerking