Op tijd geleverd. Netjes verpakt. Een persoonlijk geschreven note. Ik ben tevreden!

snelle levering, top!

mooie betaalbare producten. Levering was ontzettend snel en zat zelfs een persoonlijk kaartje bij. Zeker een aanrader

goede feedback, goede levering

zie boven, uitstekende service

Supermooi ingepakt en netjes geleverd!

Fijne website met mooie en leuke producten. De inpakservice vond ik erg fijn!

zéér goed

mooie producten aan betaalbare prijzen, snelle en verzorgde levering. Hou van het zelfgeschreven kaartje, mooie persoonlijke touch!

Vlug en goed geregeld.

Geen aanmerkingen.

Leuk cadeautje, mooi op tijd geleverd!

We hadden een vogelposter voor mijn zoon besteld, die kwam mooi op tijd en heeft nu een mooi plekje!

Vriendelijke en goede service

Snelle levering!

Goede & snelle service!

Goede & snelle service incl handgeschreven kaartje

Mooie webshop. Snelle levering met een persoonlijke touch.

Service van topkwaliteit

Zeer snelle en persoonlijke levering. In het pakket zit een handgeschreven kaartje met gelukswensen voor de feestdagen. Daarbovenop is alles zeer netjes verpakt. Ik zelf ben van België en het pakket was de volgende dag al in huis. Super leuk, ik bestel zeker nog eens!

Goede kwaliteit, snelle bezorging

Niks op aan te merken :) Er zat zelfs nog een persoonlijk geschreven kaartje bij mijn bestelling. Zeer tevreden.

CORRECT EN VRIENDELIJK GEHOLPEN

PRIMA

Snel en gemakkelijk

Goede website, snelle levering, fijne producten.

leuk snel en persoonlijk

leuke site, leuke producten, goede prijs, snelle levering, mooi ingepakt, persoonlijke touch

Snelle levering van een leuk artikel en een handgeschreven kaartje waarin mij zelfs fijne feestdagenik werd gewenst. Net dat beetje extra wat bestellen over internet toch een beetje persoonlijk maakt!

Top service!

Hele leuke en originele cadeaus! Snelle levering ook heel fijn. Direct te volgen met track en trace, levering kon niet op tijd bezorgd worden dus werd op tijd op de hoogte gehouden en wanneer het dan wel wordt bezorgd.

Geweldige service

Cadeautje besteld, netjes een mailtje met de track en trace en snel in huis. Ook nog eens super mooi ingepakt en een leuk persoonlijk kaartje erbij! Dankjewel.

mooi assortiment, snelle verzending, persoonlijke touch

Super! Voor herhaling vatbaar. Ben onder de indruk dat er persoonlijk en pro actief na is gedacht over het inpakken van de (vele) cadeautjes.

Leuke producten voor een goede prijs. Het verzend proces verliep vlot. Mooi verpakt en het persoonlijke kaartje is heel erg leuk!

Mooi product, snelle levering en keurig verpakt

Het product was goed verpakt en ondanks de drukke periode kort voor de feestdagen, is het pakket de dag na bestelling keurig bezorgd.

Snelle bezorging en supermooi ingepakt!

Een hele leuke winkel met betaalbare cadeaus! Super snel geleverd en prachtig verpakt. En dan moet ik het handgeschreven kaartje natuurlijk niet vergeten, dankjewel!

Helemaal prima

Alles ging zoals verwacht, daarnaast zijn de opties voor inpakken leuk en met veel keuze. Ook een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling!

60 Klaasstraat

Venlo 5911 JR