Super Service

Ich hatte hier eine Lampe bestellt und mir diese nach Deutschland liefern lassen. Der Online Shop ist wirklich sehr komfortabel gestaltet. Darüber hinaus wurde auf Anfragen (E-Mail) immer sehr schnell und freundlich geantwortet. Die Lieferung hat zwar etwas länger als erwartet gedauert (daran war allerdings die Post und nicht Kado in Huis schuld), ist aber letztendlich gut bei mir angekommen. Mit dem Produkt bin sehr zufrieden. Gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

uitstekende kennismaking

de verzorgde en correcte levering waardeerde ik zeer, en nog meer het bedankkaartje dat een persoonlijke toets gaf aan de e-shopping. super !

prima!

snelle levering prima

Leuke producten en een correcte en snelle levering!

Leuk dat er een kaartje bij was, dat maakte het heel persoonlijk en leuk!

Snelle zending

Op de site staat voor 16:30 besteld volgende dag in huis, ik was 3 minuten later waar ik best van baalde maar toch alsnog de volgende dag bezorgd. Top

Leuke producten en goede service!

Kwalitatieve posters van Cavallini met leuke print. Goede en snelle service.

👍

Ixxi Marianna wanddecoratie besteld de ene dag besteld andere dag in huis. Het was even puzzelen maar het is mij gelukt en het hangt. Ik ben er super blij mee. Leuk het hand geschreven kaartje er bij.

Snel bezorgd en nog een lief kaartje erbij!

Gewoon goed.

Door het persoonlijke kaartje word shoppen weer een beleving!

Snelle en accurate opvolging van de bestelling van twee S.T.A.M.P.S. horloges. Ze is er erg blij mee.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Snelle levering, goed verpakt, prima resultaat.

Bestelling makkelijk te plaatsen, snelle reactie en tijdige levering. Service prima.

Goede en snelle service en levering

Naar verwachting geleverd dat wat ik ervan verwachtte, en heel snel in huis!👍

Snel en persoonlijk

Ik had het door mij bestelde tafeltje zeer snel in huis. Wat ik zeer op prijs stelde is dat er een persoonlijk, handgeschreven, kaartje bij zat om mij plezier te wensen met het product.

Telefonisch prima te woord gestaan en geholpen

Ik was op zoek naar een STAMPS horloge, het lukte niet gemakkelijk dit via de site te bestellen, maar toen ik belde werd ik uitstekend geholpen. Er werd goed mee gedacht en alles in het werk gesteld om toch het horloge te krijgen. Top. Het is gelukt en ik ben er heel blij mee.

Excellent

It was straightforward to place my order, which was delivered the next day. I received updates on where my order was and when it arrived, there was a little handwritten message. A lovely touch!

Top kwalitatief product snel in huis!

Je bestelt snel en eenvoudig bij Kado in Huis, krijgt een kwalitatief mooi product en ontzettend snelle levering. Top: Fijne webshop met persoonlijke note Klein minpuntje: verzendkosten

Snelle levering, goed verpakt en leuk kaartje erbij!

Snelle levering en top service!

Snelle levering, leuk ingepakt en nog een persoonlijke note erbij. Top!

Betrouwbaar en efficiënt

snelle levering, zag er prima uit, aardig briefje erbij

snelle levering, zag er prima uit, aardig briefje erbij

Snelle goede service

Alles perfect 👌 Ook nog eens een persoonlijke boodschap.. Daar wordt ik blij van.

Fijne ervaring!

Het bestelde was goed, stevig verpakt, ook snel geleverd. Wat een leuke online cadeaushop, perfect voor last-minute cadeaus!

vlotte service !

STAMPS klokje besteld en een dag later al in huis met een vriendelijk briefje erbij .

60 Klaasstraat

Venlo 5911 JR