ik heb een vraag gesteld over beschikbaarheid product via mail en de chat op de site, maar na een week nog steeds geen antwoord
Pluspunten
VerbeterpuntenBestelde product werd niet compleet geleverd! En mails hierover werden niet beantwoord. Heb nog steeds een incompleet product.
Pluspunten
De personal touch in de vorm van een eigen geschreven tekst, vond ik heel leuk.
VerbeterpuntenTechnische dingetjes kunnen aangepast worden op de website, zoals het niet weten dat het product in het boodschappenmandje is geplaatst.
Pluspunten
Ik kreeg mijn bestelling super snel binnen en mijn poster was netjes verpakt!
Verzendkosten zijn erg hoog! En levering duurt veel en veel te lang
Pluspunten
Persoonlijk dankbriefje
VerbeterpuntenHad wat problemen met de site
Pluspunten
Vlotte levering met een persoonlijke kaart
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik vond het super leuk dat ik een handgeschreven kaartje kreeg! Blijven doen!!
Pluspunten
Top service, zeer persoonlijk!
Positive
Ich bin positiv überrascht. Besondere Produkte und sehr schnelle Lieferung ohne jede Komplikation.
het item zou verpakt worden in cadeaupapier. dit is helaas niet gedaan.
Pluspunten
Leuk dat er een geschreven kaartje bij zit met daarop veel plezier!
Pluspunten
Leuk dat er een persoonlijk bericht werd geleverd bij de levering.
VerbeterpuntenIk heb gekozen om te betalen met Afterpay, ik kreeg toen een mailtje van Kado in Huis waarbij het leek alsof het pas geleverd zou worden als ik meteen zou betalen. Dit bleek niet zo te zijn, maar het mailtje zorgde voor verwarring bij mij.
Pluspunten
De gevraagde items waren niet op voorraad, men beloofde een mail te sturen indien er weer besteld kom worden en dit is dan ook keurig gedaan. Na bestelling, snelle levering en goed verpakt toegestuurd gekregen. Hier kom ik zeker terug
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
super snelle service
Pluspunten
Pluspunten
zeer vriendelijk in de communicatie.