Pluspunten
Superleuk en persoonlijk kaartje gehad! Mooi kadootje en ben er erg blij mee.
VerbeterpuntenGeen ;)
Pluspunten
Leuk assortiment, snelle en goed verpakte levering en het persoonlijke kaartje erbij maakte het helemaal af. Top!
Pluspunten
Snel, met een persoonlijk en handgeschreven kaartje, een positieve verrassing!
Pluspunten
Mijn pakje werd op tijd bezorgd en was prima ingepakt. Alles ging lekker snel en was precies zoals ik hoopte...
Pluspunten
Snelle en persoonlijke levering.
Pluspunten
Goede en snelle communicatie. Gezellig bedankkaartje bij de levering.
is prima
Pluspunten
Snelle verzending en heel betrouwbaar.
Pluspunten
Snelle bezorging, goede verpakking en persoonlijke aandacht in de vorm van leuke attente kaart bij bezorgde product!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Dank voor het persoonlijke briefje.
Pluspunten
Zeer goede communicatie over levertijd product en afstemming zoeken over levering toen de levertijd langer bleek dan gedacht. Vriendelijk kaartje in het pakketje bij levering.
Verbeterpuntenproduct stond als direct leverbaar en volgende dag in huis. Dit bleek onjuist. Tip om te zorgen dat voorraadinformatie klopt.
Beste Hier moet nauurlijk aan gewerkt worden Bedankt voor je feedback! Met hartelijke groet, Lukas
Pluspunten
Leuke originele cadeaus
VerbeterpuntenIk heb geen verbeter punten
Pluspunten
Snelle en goede service.
VerbeterpuntenGeen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Besteld op Bol.com, en toch heel persoonlijke service gekregen van kado in huis. Dank jullie wel daarvoor :-)
Pluspunten
snelle, correcte levering met een vriendelijk, persoonlijk kaartje erbij
Pluspunten
Heldere communicatie en snelle levering. Prettige toon.
Zorg dat het gewoon wordt bezorgd binnen de tijd dat jullie aangeven, ik kreeg het product pas na 5 dagen binnen, terwijl het er binnen 2 zou zijn.
Beste Piet, Bedankt voor je reactie. We gaan natuurlijk voor de beste service. Alleen als het pakket hier weggaat hopen we altijd dat de vervoerder zich houdt aan onze verwachtigingen en die van de klant uiteraard. Wij sturen pakketten met verschillende vervoerders en zullen deze vervoerder zeer ernstig aanspreken en anders afscheid van nemen. Nogmaals sorry voor het ongemak. Met hartelijke groet, Silvia peeters
Pluspunten
Leuke dingetjes
Pluspunten
Nadat er bij DPD iets fout liep en mijn pakket niet aankwam, werd onmiddellijk het nodige gedaan om een nieuw pakket op te sturen dat er de volgende dag (levering in België) reeds was. Vlotte communicatie en geweldige service. Bedankt.