Pluspunten
Nette en snelle levering met persoonlijk kaartje erbij
Pluspunten
Het is een overzichtelijke website, met voldoende keuze. Het bestellen gaat erg makkelijk, met de mogelijkheid om de artikelen als cadeau te verpakken. Ook het orderproces, inclusief het leveren is vlot verlopen. Erg leuk om een handgeschreven briefje bij de bestelling te ontvangen.
VerbeterpuntenNadeeltje; als je de bestelling ingepakt krijgt, kun je niet controleren of je écht gekregen hebt, wat je besteld hebt. Maar ik zou het inpakken er niet voor laten!
Pluspunten
Gemakkelijke bestelsite, originele producten en snelle reactie wanneer je een e-mail stuurt. Tot slot zit er bij de bestelling een handgeschreven, aan jou gericht kaartje en dat is altijd leuk. Het zijn de kleine dingen die het doen....
Pluspunten
Voor het eerst ben ik blij om een beoordeling te geven. Wat een ongelofelijk leuk, snel, origineel en persoonlijk bedrijf is Kado in Huis. Ik was echt blij verrast dat het kado Sl was ingepakt en dat er een met de hand schreven kaartje bij zat om mij te bedanken. Waar vindt je nog een met de hand geschreven kaartje echt heel persoonlijk.
VerbeterpuntenBlijf zo persoonlijk en ik zie geen verbeterpunten
Pluspunten
snelle levering, zeer positief!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
Hele leuke cadeautjes, fantastisch ingepakt. Zeer klantvriendelijk, Tijdens telefonisch contact
VerbeterpuntenArtikelnaam op het cadeaupapier plaatsen, is handig zeker als er meer artikelen zijn ingepakt.
Pluspunten
Mooie fijne website. Snelle levering. Heel groot assortiment
Pluspunten
Leuke artikelen,zeer vlotte service,toffe mensen,kortom top.
VerbeterpuntenHet was de eerste keer dat ik iets bestelde bij Kado in Huis en ik kan niets slechts bedenken.
Pluspunten
Cadeau om 5 voor 4 besteld, volgende dag al in huis! Via de mail op de hoogte gehouden van wanneer het pakketje bezorgd werd. Zelfs nog een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Erg leuk!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik heb de bestelde producten netjes verpakt ontvangen! De handgeschreven kaart erbij vond ik erg leuk en geeft aan dat ze waarde hechten aan hun klanten. De producten zijn ook naar verwachting. Erg goede service en het was een fijne aankoop! Voor herhaling vatbaar!
VerbeterpuntenJullie krijgen binnenkort een theeblik van Derriere la Porte. Opbergblik Thee Boite à Thé Grijs. In de tekst staat dat voor elke thee een ander blikje is. Jullie verkopen er echter 1, dus dat vind ik wel jammer!
Pluspunten
Levering binnen 1 werkdag van een artikel dat op vele andere sites vermeld staat als 'tijdelijk niet leverbaar'. Duidelijk dat het aantal 'op voorraad' vermeld staat.
Pluspunten
persoonlijk en snel
Pluspunten
super snel geleverd mijn kids zijn erg blij met de aap klok geweldig
Pluspunten
Vlekkeloos
VerbeterpuntenKan niets bedenken
Pluspunten
Duidelijke website, snelle bezorging van bestelling. En wat leuk dat er een persoonlijk kaartje bij de bestelling zit. Kwaliteit top!
Pluspunten
Alles prima volgens afspraak geleverd. Ben zeer tevreden hiermee.
Pluspunten
Product was niet op voorraad. Na mij vraag wanneer dit weer op voorraad zou komen werd hier snel en duidelijk over geommuniceerd. De uiteindelijke levering na bestelling was snel. Super gedaan! Zeer tevreden!