Pluspunten
Persoonlijke touch, snelle reactie
VerbeterpuntenVerkeerd artikel opgestuurd gekregen en extra gemaakte verzendkosten (nog) niet vergoed gekregen.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
VerbeterpuntenWebsite goed bijhouden.... ik weet dat t moeilijk is maar er zouden nog 5 artikelen op voorrad zijn en er waren er maar 3
de verzendkosten voor een klein pakketje zijn erg hoog. Mijn bestelling had ook in een envelop gepast, waardoor de kosten naar beneden kunnen.
Pluspunten
Ontzettend veel leuke producten. Worden netjes bezorgd met een leuk persoonlijk kaartje erbij.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijk informatie over dag en tijdstip van levering
Pluspunten
dank voor de persoonlijke boodschap die bij de bestelling zat.
Pluspunten
Snelle levering. Ondanks de kleine bestelling was het erg leuk om er een persoonlijk kaartje bij te krijgen!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede administratieve afhandeling, snelle levering. Zorgvuldig verpakt!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering geheel conform verwachting!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goed verpakte spullen
VerbeterpuntenTrage levering
Pluspunten
Snelle service en goeie prijs-kwaliteitverhouding
VerbeterpuntenOp dit moment niks
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijke aandacht, betrokkenheid, klantgericht!
Pluspunten
Heel snelle, vriendelijke en correcte correspondentie. Heel menselijk en efficiënt.
Pluspunten
Ondanks de drukke tijd ivm de kerst heeft dit bedrijf een hele snelle levertijd.
Pluspunten
Snelle levering Goed verpakt
Pluspunten
Hele snelle levering en werd tijdens het proces regelmatig op de hoogte gehouden. Het handgeschreven persoonlijke kaartje vond ik erg attent en stelde ik op prijs.
Pluspunten
goede communicatie over mail,strikte opvolging van levering, mooi verpakt in kerstpapier hadden dit wel vermeld maar niet gedacht dat het met zoveel zorg zou gedaan worden,top,gaan zeker jullie site nog eens raadplegen
VerbeterpuntenBlijven voortdoen, zoals wij het nu ervaren hebben !!!
Pluspunten
Heel goed op de hoogte gehouden van de levering. Fijn om een persoonlijk geschreven briefje te vinden bij het pakket. Stevig verpakt en goede service. Zoals afgesproken meteen na betaling het pakket verzonden. Zeker een bedrijf om te onthouden!
VerbeterpuntenTot hiertoe geen...