Pluspunten
Prettige communicatie en service
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Handgeschreven briefje dat bij de bestelling zat is erg attent en persoonlijk!
Pluspunten
Snelle levering, Site is goed up to date Leuk dat er een persoonlijk geschreven kaartje bij je bestelling zit Makkelijke en overzichtelijke site
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Goede communicatie en service toen ik de verkeerde ring besteld had werd de goede snel toegestuurd na het retourneren van de eerste!
Pluspunten
Snelle levering en goede prijzen. Betrouwbare site!
Pluspunten
Wanneer je bij Kado in huis bestelt kun je vertrouwen op een goede service. Ook kun je iemand verrassen met een origineel, grappig en degelijk cadeau, dat zeker in de smaak zal vallen. Het persoonlijke kaartje is de slagroom op de taart!
Pluspunten
Snelle vriendelijke en persoonlijke communicatie
VerbeterpuntenWebsite voor mobiele apparaten iets aanpassen omdat er bij mij iets mis was gegaan met huisnummer invoeren. Lag wellicht aan mezelf..... Ik hoop alleen dat ik t juiste heb ontvangen omdat ik kano's heb laten inpakken ....
Pluspunten
Persoonlijke kaartje is super! Geleverde spullen op afgesproken tijd binnen en zeer goed verpakt. Snel een antwoord op mijn vraag via de chat op de site.
VerbeterpuntenVia mijn mobiel kon ik mijn winkelwagentje niet vinden.
Pluspunten
communicatie en ruim aanbod
Pluspunten
Effe chat contact gehad en erg handig en goede service.
Pluspunten
Leuke spullen, prima levering
Pluspunten
Snelle reactie op vragen. Coulant wanneer je iets wilt ruilen (lange termijn). Uitstekende communicatie. Overzichtelijke website met leuke producten.
Pluspunten
Leuke en originele sinterklaas cadeau verpakking! Snelle levertijd. Origineel aanbod!
VerbeterpuntenHet assortiment is nog wat aan de kleine kant.
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntenbestelling beter lezen, bv inpak service
Pluspunten
Zowel correspondentie als snelle levering en verpakking : keurig in orde
Pluspunten
Kado in Huis werkt als een willekeurige webwinkel. Maar het persoonlijke kaartje bij de bestelling was echt anders, leuk gedaan die personal touch. Dat zijn zaken die je niet snel vergeet.
Verbeterpunten(nog) niet
Pluspunten
Betrouwbaar, snelle levering, wordt goed op de hoogte gehouden over de bestelling en levering.
Beste Janny, Heeft u de trolley al kunnen gebruiken? Vooral veel shopplezier. Mvg Silvia van kado in Huis
Pluspunten
Goede snelle levering met een persoonlijk bericht.
Beste Wendy, Heeft de magazine houder van PT al een mooi plekje gekregen? Thanks voor de beoordeling. Mvg Lukas van Kado in Huis