Pluspunten
snel en gemakkelijk om te bestellen en leveren
Beste Justine, Het belangrijkste is een super klantvriendelijke webshop. En dat is goed gelukt merken wij. Bedankt voor je review. Mvg Silvia van Kado in Huis
Pluspunten
Super leuke spullen en heel snel en nog leuker echt heel mooi ingepakt. Gewoon TOP!
Beste Kara, Wij vinden de 10 ook helemaal TOP! Een mooi ingepakt cadeau maakt het helemaal af. Mvg Lukas van Kado in Huis.
Beste Ineke, Al lekker kunnen shoppen met de trendy trolley van DLP? Bedankt voor de beoordeling. Mvg Silvia van Kado in Huis
Pluspunten
Communicatie is uitstekend, zoals ook wanneer iets niet voorradig blijkt te zijn. Postpakket wordt netjes en op tijd aangeleverd. Artikelen zijn mooi en van goede kwaliteit. Al met al, een zeer goede en betrouwbare service. Mijn dank hiervoor!!
VerbeterpuntenGeen.
Beste Ellen, Bedankt voor het vertrouwen in Kado in Huis. Zo blijven we scherp en kunnen we alleen nog maar beter worden in onze service voor de klanten. We zijn heel blij met deze 10! Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
Duidelijkheid en niet duur. Het artikel dat ik kocht was ergens anders aanzienlijk duurder.
Beste Jolanda, Fijn dat je zo tevreden bent over ons. En bedankt voor de mooie 10!!! Thanks voor de review. Mvg Silvia van Kado in Huis
Pluspunten
Leuke website!!!
Beste Debbie, Hebben jullie de botervloot al kado gegeven? Bedankt voor de beoordeling. Mvg Lukas Kado in Huis
Pluspunten
Snelle service met een leuk persoonlijk berichtje erbij
Beste Eveline, En hebben jullie de toiletrolhouder al in gebruik? Helemaal geweldig toch als je leuke magazines kunt lezen op het toilet! Bedankt voor jullie review. Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
Super om een persoonlijk kaartje te ontvangen tussen de gekochte spullen.
VerbeterpuntenGeen bezorgkosten in rekening brengen.
Beste Simone, Bedankt voor je feedback. Helaas kunnen wij als kleine ondernemer nog niet de artikelen zonder verzendkosten versturen. Dat zou ons in grote problemen brengen. Daarom gaan wij voor service en persoonlijke touch met de klant. Sorry voor het ongemak. Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
Enorm tevreden! Ik bestel vanuit België en steeds op 2de werkdag na bestelling netjes geleverd. Communicatie verliep ook erg vlot. Er was een artikel niet meteen voorradig, ik ontving hierover een duidelijk mailtje en werd dag erna meteen in orde gebracht. Kadopapiertjes zijn super leuk extra'tje! Bij de bestelling zit steeds een persoonlijk briefje om ons veel plezier te wensen met de aankoop. Kado in Huis doet duidelijk veel moeite om de klanten optimaal te helpen/te bevredigen. Super, doe zo verder!
VerbeterpuntenGeen. Ze doen het prima!
Beste Celine, Fijn dat je zo'n uitgebreide review over ons schrijft. Daar worden wij zelfs stil van. Jullie als klanten houden ons scherp. Zo wil iedereen toch behandeld worden? Mvg Silvia Van Kado in Huis
Pluspunten
Veel keuze Volgende dag geleverd Heel leuk ingepakt, in ons geval voor Sint...... en nog een persoonlijk berichtje ! dat had ik nog nooit meegemaakt ! Ga jullie vaker bezoeken !!
Beste Cyselle, Het kost veel energie alleen moet je waarmaken waar je voor staat. Als je een top Kadowinkel hebt gaat niks vanzelf. Een leuk en prettig contact met je klanten is dan waardevol. Bedankt voor je beoordeling. Top!!! Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
Met mijn hartelijke dank voor de snelle service. Daarnaast stel ik het zeer op prijs om een handgeschreven kaartje te ontvangen
Beste Adriana, Bedankt voor de geweldige 10 Nogmaals dank voor de review. Mvg Lukas van kado in Huis
Pluspunten
Netjes verpakt bij levering zag er net zo mooi uit als op het plaatje.
VerbeterpuntenGeen.
Beste Ineke, Heb je het sigarettendoosje van Pylones al in gebruik? Bedankt voor de beoordeling. Mvg Lukas van kado in huis
Pluspunten
Zeer snelle levering met ook nog een persoonlijk kaartje erbij, erg leuk.
Beste karin, Dank aan DPD. Zijn de onderzetters van Pylones naar wens? Bedankt voor je review. Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
Leuke spullen, snelle levering
VerbeterpuntenVerzendkosten zijn hoog. Ik kreeg een portemonnee, verpakt in een grote doos, aan de deur bezorgd. Met een efficiëntere verpakkingsmethode had het makkelijk door de brievenbus gekund.
Beste Jolien, Bedankt voor je feedback! Als we gaan bezorgen met brievenbus post, dan kunnen de klanten niet meer aangeven wanneer ze het pakket graag willen ontvangen. En de klant wil graag zien waar het pakket is als het nog niet geleverd is. We zullen er op letten dat de omdoos kleiner is. Sorry voor het ongemak. Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
Snelle levering, mooi verpakt, scherpe prijs -helemaal tevreden!
Beste Niek, Dat is prima om te horen. Was de karlsson wekker als Kado goed ontvangen? Bedankt voor je review. Mvg Lukas van kado in Huis
Pluspunten
leuk bedrijf, mooie artikelen voor een betaalbare prijs; het zoeken en vinden van een kado in huis is erg gemakkelijk. de nazorg in de vorm van een persoonlijk kaartje vind ik erg goed. Ga zo door
Beste Roland, Wij gaan zeker zo door. Wij willen alleen maar tevreden klanten. Thanks voor de beoordeling. Mvg Silvia van Kado in huis
Pluspunten
Persoonlijk en prettig contact.
VerbeterpuntenVoorraad, kwaliteit irt beschadiging pakket.
Beste Mark, Bedankt voor je feedback. Dan houdt ons scherp. We gaan hier aan werken. Wij zijn helaas teveel afhankelijk van de voorraad en levertijd van onze leveranciers. Sorry voor het ongemak. Mvg Silvia van Kado in huis
Pluspunten
Superleuke producten, online besteld en snel in huis
VerbeterpuntenNee
Beste Marjolein, Fijn dat je tevreden bent over onze Service! Bedankt voor de review. Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
Zorg voor de producten en de contacten met de klant.
VerbeterpuntenPrijs-kwaliteitverhouding van producten mag nog wat beter. Daarnaast bestelde ik iets voor sinterklaas en kreeg ik een product met als houdbaarheidsdatum oktober.
Beste Annette, Fijn dat u de verbeterpunten aangeeft. De seedbom kun je het beste gebruiken in de maanden maart-juni of augustus-oktober. Het is geen houdbaarheidsdatum maar Groeidatum. Sorry voor het ongemak. Thanks voor de review. Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering en leuke producten!
VerbeterpuntenNiet alles is goed te vinden via zoekmachine. Er wordt aangegeven dat het 'leuk verpakt' wordt, goed verpakt absoluut, maar leuk bij mijn levering niet.
Beste Jilca, Bedankt voor je feedback. Je kunt bij elk artikel aangeven hoe je het "kado" verpakt wilt hebben. Er staat een widget met kadoverpakking. Sorry voor het ongemak. Hartelijk dank voor je review. Mvg Lukas van kado in Huis
Pluspunten
Duidelijke navigatie website, handige zoekfunctie website, goede en snelle uitcheck winkelwagen, snelle levering bestelling en goede tussentijdse status/tracking. Persoonlijk en handgeschreven kaartje bij bestelling - erg leuk!
VerbeterpuntenGeen op dit moment.
Beste Marcel, Super bedankt voor je beoordeling. We zijn helemaal blij met deze 10. Mvg Silvia van Kado in Huis
Pluspunten
Ze antwoorden enorm snel, zijn heel vriendelijk , ze doen wat ze zeggen , het was heel mooi ingepakt , ze hebben super leuke dingetjes!
VerbeterpuntenGeen enkele!
Beste Febe, Thanks voor de mooie review. Service Service daar gaat het om. En leuk persoonlijk contact met je klanten. Mvg Lukas van kado in Huis
Pluspunten
de bestelling is snel afgehandeld en snel geleverd
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
positief punt is dat ze je prima op de hoogte houden van de status van het geleverde product