Pluspunten
Bestelling was netjes verpakt, snel geleverd en met een gezellig briefje/kaartje erbij
Pluspunten
Op zaterdag bezorgen was geen probleem
VerbeterpuntenNvt
Beste Mar, Helemaal toppie dus. Schitterend die 10!!! Bedankt hiervoor. Mvg Silvia van Kado in Huis
Pluspunten
Makkelijk bestellen, snelle reactie en snelle levering.
VerbeterpuntenMail met vraag verstuurd van "no reply" adres. Nogal onhandig.
Beste Astrid, Zou je ons willen informeren over de no-reply mail. Kan een instelling via DPD zijn? Dan kunnen we er wat aan doen? Bij voorbaat dank. Bedankt voor je feedback. Mvg Lukas van kado in Huis
Pluspunten
netjes ensnel
Verbeterpuntengeen
Beste Helga, Heb je de leuke artikelen van Pylones al cadeau gegeven? Bedankt voor de beoordeling. Mvg Silvia van Kado in Huis
Pluspunten
Het blik dat ik besteld had was niet meer op voorraad. Binnen een paar uur kreeg ik al reactie. Het blik dat ik daarna bestelde kreef ik de volgende dag al!
Verbeterpunten-
Beste Tessa, We proberen altijd snel en correct te handelen! Bedankt voor je feedback. Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
Snelle levering, lief persoonlijk handgeschreven kaartje erbij en superleuke dingen te koop. Bestel zeker vaker via deze site!
VerbeterpuntenGeen!
Beste Danielle, Fijn dat je helemaal blij bent als klant van Kado in Huis. Thanks voor de beoordeling. Mvg Silvia van Kado in Huis
Pluspunten
De persoonlijk geschreven boodschap vond ik erg leuk! Snelle levering, duidelijke website, leuke producten, eerlijke prijs!
Verbeterpuntenverpakking voor breekbare spullen
Beste Wendy, Thanks voor je feedback! We zullen nog zorgvuldiger omgaan met breekbare artikelen. Fijn weekend. Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
Na een niet verzonden artikel enige communicatieproblemen, maar verder voortreffelijk behandeld. Missend artikel werd prompt nagestuurd.
Verbeterpunten3 items besteld, slechts 2 geleverd. mail gestuurd maar na 1 dag nog geen reactie op deze mail. Hopelijk binnenkort wel, maar in afwachting kan ik enkel een negatieve beoordeling geven.
Pluspunten
zie boven
Verbeterpuntengeen
Beste Max, Waren de Cabanaz servetten naar wens? Thanks voor de review. Mvg Silvia van Kado in Huis
Pluspunten
Service-, klantgericht. Bij onregelmatigheden eager om deze z.s.m. te corrigeren
VerbeterpuntenScherpere controle op registratie/overdracht van gegevens, waardoor voorkomen wordt dat een onjuist huisnummer leidt tot niet tijdige levering.
Beste Fam Hennekam, Nogmaals onze excuses dat het pakket 1 dag te laat kwam. We gaan alles nog scherper controleren. Heeft u het nog op tijd kunnen schenken? Bedankt voor de review. Mvg Silvia van Kado in Huis
Pluspunten
Snelle levering en beleeft aan de telefoon
Beste Kristel, Was het lenzendoosje uil goed ontvangen? Bedankt voor je feedback! Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
Snelle levertijd en een bedankkaartje. Heel vriendelijk!
Beste Sebastiana, Heb je het hippe sigarettendoosje al kunnen schenken? Bedankt voor je review. Mvg Silvia van Kado in Huis
Pluspunten
Snelle service, de cadeau's zijn heel mooi ingepakt
Beste Hannah, Daar gaat de zon van schijnen. Bedankt voor deze mooie 10!!! Thanks voor de beoordeling. Mvg Silvia van Kado in Huis
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk te bestellen
VerbeterpuntenServetten besteld voor servettenhouder waarvan ik niet zeker wist of ze in mijn houder paste (ander merk dan genoemd). Alleen uitgevouwen maat stond bij bestelling, misschien handig om formaat in opgevouwen toestand te vermelden. Voor mij niet meer, ik weet nu dat ze passen
Beste Ingrid, Super bedankt voor je feedback! We hebben alle afmetingen erbij gezet! Hopelijk waren de servetten naar wens? Mvg Lukas van Kado in Huis
Beste Jacqueline, Heb je de mooie taartschep al kado gegeven? Bedankt voor je review. Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
Hele leuke, originele en mooie producten! Zowel om cadeau te geven als om jezelf een plezier te doen.
VerbeterpuntenHet contact met DPD, die het pakket bezorgen moest, verliep moeizaam. Daar kan Kado in Huis echter weinig aan doen natuurlijk en betreft dus een minpunt voor bedrijf DPD.
Beste Lida, Bedankt voor je feedback! We hebben contact gehad met DPD en ze zullen hier beter mee omgaan. Het is wel vervelend voor jou als klant. Nogmaals sorry voor het ongemak. Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
Top service.
Beste Fam Kos, Was de paspoorthouder van Pylones helemaal oke? Bedankt voor jullie beoordeling. Mvg Silvia van Kado in Huis
Beste Evelien, Waren de ringen van Pylones helemaal naar wens? Thanks voor de review! Mvg Silvia van kado in Huis
Pluspunten
Het voldoet aan de afspraak: In het weekend besteld, dinsdag in huis. De website werkt ook goed.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Beste Auke, Bedankt voor je feedback en review! Fijn weeekend! Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
Persoonlijke communicatie dmv kaartje bij levering. Duidelijke communicatie door pakketdienst.
Beste Femke, Bedankt voor je feedback. Fijn dat je een review wilde schrijven. Mvg Lukas van Kado in Huis
Beste Jan, De schatkist Piraat al kado gegeven? Super tof die "'10" Bedankt voor de beoordeling. Mvg Silvia van Kado in Huis
Beste Jos, Heb je de rasp al in gebruik? Of kado gegeven? Bedankt voor de mooie "10" Mvg Silvia van Kado in Huis