Pluspunten
Super leuk ingepakt
VerbeterpuntenIets sneller leveren
Beste Cynthia, Geweldig toch! Bedankt voor je review! De servetten van cabanaz al volop in gebruik? Mvg Silvia van Kado in Huis
Pluspunten
Goede communicatie en zeer vlotte levering
VerbeterpuntenN.v.t.
Beste Fam. Brevink, Thanks voor de review. En hebben jullie de notenkraker van Pylones al in gebruik? Mvg Lukas van Kado in Huis
Beste Milou, Bedankt voor de geweldige 10!!! Daar worden wij ook blij van! Thanks voor de review. Mvg Lukas van kado in Huis
Pluspunten
Snelheid Kaartje na afloop
Pluspunten
handgeschreven persoonlijke noot bij het uitpakken vond ik attent ook was mijn kado met grote zorg ingepakt wat mij een goed gevoel gaf
VerbeterpuntenGa zo door
Beste Juul, Dat is de bedoeling Juul. Was de thermosfles helemaal naar wens? Bedankt voor de review. Mvg Lukas van kado in Huis
Pluspunten
Leuk persoonlijk kaartje
Beste Janne, Heeft u de wandhaken van the Zoo al opgehangen? Fijn dat alles oke was! Mvg Lukas van Kado in Huis.
Pluspunten
Geen opmerkingen : besteld, betaald en direct geleverd. Kan dus niet beter.
Beste Carine, Dat horen wij graag! Met een 10 moet wel alles oke zijn! Fijne pasen! Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
Snelle levering,persoonlijk kaartje erbij! Leuk
VerbeterpuntenGeen
Beste Lars, Helemaal top dus!! Dat is de bedoeling. Thanks voor de beoordeling. Mvg Silvia van Kado in Huis.
Beste Lydia, Dank voor de beoordeling. En de mooie 9 natuurlijk! Fijn paasweekend. Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
Prettige communicatie, helder en duidelijk. Mooi en compleet aanbod. Supersnelle levering met een kaartje erbij, dat maakt het persoonlijk. Ik ben heel tevreden en kom zeker nog eens winkelen.
VerbeterpuntenTja, het spiegeltje was toch niet leverbaar, maar daar is zo duidelijk en prettig over gecommuniceerd dat het nauwelijks een verbeterpunt is.
Beste Wieneke, Bedankt voor de overduidelijke feedback. Daar kunnen we wat mee. Fijn dat alles naar wens was. Mvg Silvia van Kado in Huis
Beste Margreet, Thanks voor deze schitterende 10!!! Heb je de broodrooster al cadeau gegeven? Thanks voor de beoordeling. Mvg Lukas van Kado in Huis
Beste Inne, Thanks voor de review. Hopelijk was alles naar wens? Mvg Silvia van Kado in Huis
Pluspunten
Ik vind het zo attent dat er gewoon een persoonlijk kaartje bij je bestelling zit!
Beste Karin, Wij vinden het erg leuk dat je een review wilde schrijven. Bedankt daarvoor. Fijn paasweekend. Mvg Lukas van Kado in Huis.
Pluspunten
de persoonlijke kaart is top
Beste Zerlina, Altijd aandacht voor de klant hebben. De 10 is helemaal top!!! Bedankt voor de beoordeling. Mvg Lukas van kado in huis
Beste Gert, Thans voor de review! En de geweldige 10 natuurlijk. Helemaal top!!! Mvg Silvia van Kado in Huis
Pluspunten
leuk, het persoonlijke kaartje bij het geleverde kado :)
Beste Irene, Graag gedaan Irene! Vind ik zelf ook erg prettig als ik online bestel. Maakt het toch wat persoonlijker. Mvg Lukas van kado in Huis
Beste Jürgen, Bedankt voor je review. Fijn paasweekend. Mvg Silvia van Kado in huis
Pluspunten
Super snelle goede levering en nog een persoonlijk kaartje bij de bestelling wat ik zeer attent vond. Vandaar alle maximale punten.
Beste Linda, Daar zijn wij heel blij mee! Super! Top! Bedankt voor de review. Mvg Silvia van Kado in Huis
Beste Ilse, Bent u helemaal blij met de ringen van Pylones? Thans voor de mooie 10! Mvg Lukas van kado in Huis
Beste Mevr. de Kruijf, Bedankt voor uw beoordeling. Was de portemonnee van Mywalit wat u er van verwacht had? Mvg Lukas van kado in Huis
Pluspunten
Hoewel om het een klein bedragje ging geeft Kado in Huis je het gevoel Koning Klant te zijn. En dat is knap. Het met de handgeschreven post-it briefje is attent en valt op een leuke manier op.
Beste Meerten, Van zo'n review krijgen wij natuurlijk kippevel. Maar zo werken wij het prettigst. Super bedankt voor de beoordeling. Mvg Lukas van Kado in Huis
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt
Beste Dini, Goed om te horen dat alles naar wens was. Thanks voor de review. Mvg Lukas van kado in Huis
Pluspunten
Nette mail en kortingscode gekregen nadat klok niet leverbaar meer was.
VerbeterpuntenGa zo door!
Beste Marlinde, Zo wil iedere klant behandeld worden toch? Thanks voor de review. Mvg Lukas van kado in Huis
Pluspunten
Bizar snel geleverd. In tegenstelling tot een ander groot bedrijf had Kado in Huis daadwerkelijk het artikel op voorraad en leverden ze binnen 24 uur mijn bestelling. Dit was mijn eerste bestelling, maar voor een volgende kom ik zeker bij ze terug!
VerbeterpuntenPakketjes worden standaard ingepakt, als de optie niet geselecteerd wordt, gebeurd dit ook. Wellicht handig om de bestelling niet persé als kado te laten verpakken
Beste Jelmer, Fijn om te horen dat u zo positief bent over ons. Als u geen kadoverpakking aanklikt bij het artikel dan wordt het niet ingepakt. Sorry voor het ongemak. Mvg Silvia van kado in Huis.
Pluspunten
Fijn dat, wanneer een levering is mislukt, zelf een dag aangegeven kan worden wanneer de eerstvolgende keer is dat het pakketje alsnog gebracht kan worden. Wordt goed bijgehouden wanneer het pakketje wordt geleverd
VerbeterpuntenEr werd gezegd dat het pakketje tussen 13 en 14 gebracht zou worden, ik ben deze gehele periode thuis geweest maar geen pakketje. Toen ik even later in de brievenbus ging kijken, lag er een brief dat het pakketje op een ander adres was bezorgd. Niet erg netjes.
Beste Iris, Hopelijk bent u wel tevreden over onze service? En was de de theepot in de smaak gevallen? We zijn alleen altijd afhankelijk van een vervoerder! We hebben DPD gevraagd zorgvuldiger om te gaan met ieder pakket. Bedankt voor de review. Kunnen we de puntjes op de i zetten. Mvg Lukas van kado in Huis.