Beste Loes, Hartelijk dank voor je review. Leuk dat je je DLP collectie weer wat hebt uitgebreid. Fijne jaarwisseling. MVG Silvia Peeters Kado in Huis
Pluspunten
We bestelden in de laatste week van december 3 vogelhuisjes van Miho Design. Deze vielen stuk voor stuk enorm in de smaak bij de meisjes bij wie het terechtkwam. Ik wil er ook nog even bij vermelden dat wij het apprecieerden dat de verzendingskosten de 2de keer werden terug betaald omdat wij binnen de 24u een tweede bestelling deden en dit in één pakket aan huis werd afgeleverd. Bijzondere dank daarvoor!!
Beste Nathalie, Was het vogelhuisje in de smaak gevallen als Kerst Kado? Thanks voor de review. Mvg Lukas
Vragen over nog niet te leveren artikelen kreeg ik geen antwoord op, dit zou misschien in de toekomst iets anders kunnen. Als ik nu weer iets bestel moet ik weer portokosten betalen, terwijl ik het graag in 1x had willen bestellen, dan had me dat 1 x porto bespaard. als je geen antwoord krijgt weet je ook niet wanneer het event. te leveren is. Dit vond ik jammer, vandaar ook geen hoog cijfer voor de communicatie. Aanbevelen staat op ja, maar dit hangt ook van bovenstaande af.
Beste Mevr. Bisschop, Als u een vraag heeft over een artikel kunt u dat in de toekomst het beste doen via de klantenservice. Dan krijgt je zeer snel een correct antwoordt. De artikelen die niet op voorraad zijn kunnen niet besteld worden. Dit om te lange wachttijden en teleurstelling bij klanten te voorkomen. We hebben op dit moment wel een nieuwe optie. Je kunt als het artikel niet op voorraad is links op email when available klikken. Dan krijgt u van ons een email als het artikel er weer is. Hopelijk is het zo een beetje duidelijk voor je. Nogmaals sorry voor het ongemak. Mvg Lukas en Silvia
Pluspunten
Leuke hebbedingen ,voor een schappelijke prijs. Vlotte levering met lief persoonlijk kaartje. Om blij van te worden.
VerbeterpuntenKan niks bedenken.
Beste Nelly, Wij zijn ook blij met deze mooie 10! Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas
Pluspunten
Super snel geleverd, leuk gadget
Beste Lieve, Bedankt voor deze (lieve) beoordeling. :) Mvg Lukas
Pluspunten
Hele nette aflevering! Persoonlijke kaart, erg leuk!
Beste Viënna, Zo te zien was alles naar wens! Fijne jaarwisseling. Mvg Silvia
Pluspunten
Ontzettend snelle service, heel leuk, persoonlijk briefje bij de aankoop, gratis inpakmogelijkheid. Fantastisch!
VerbeterpuntenHet design van de website kan een update krijgen, maar dat is beroepsmisvorming (ik ben webdesigner) ;) maar eigenlijk heb ik geen verbeterpunten. Ik ben heel tevreden van de aangekregen goederen, de snelheid en de service.
Beste Elke, Bedankt voor deze schitterende review! Fijn dat je zo tevreden over ons bent. Over het design begrijp ik je mening als webdesigner. Voor onze klanten moet het een gebruiksvriendelijke webshop zijn. Er zijn natuurlijk altijd verbeterpunten. :) Mvg Lukas
Beste Kelly, Heb je de toiletrolhouder van Pylones al in gebruik? Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas
Pluspunten
Leuk zo'n persoonlijke kaart erbij!
Beste Nienke, Helemaal leuk toch die opbergblikken van DLP? Bedankt voor de beoordeling. Mvg Silvia
Pluspunten
Snelle levertijd. Cadeautjes waren heel leuk ingepakt.
VerbeterpuntenNvt
Beste Mariska, Fijne jaarwisseling en bedankt voor je review :) Mvg Lukas
Beste Kelly, Thanks voor de beoordeling. En een fijne jaarwisseling. Mvg Silvia
Beste Saskia, Hebben de blikken van Derriere La Porte al een mooi plekje gekregen? Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas
Pluspunten
Snel geregeld en bezorgd
Beste Lia, Pluk de dag!!! Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiks
Beste Marianne, Fijn dat alles naar wens was. En een leuke jaarwisseling. Mvg Silvia
Pluspunten
Vriendelijk en helder contact
Beste Patty, Fijn dat u een review wilde schrijven. Was de wekker van karlsson goed ontvangen? Mvg Silvia
Pluspunten
Je kan er echt mooie artikelen vinden, echt toffe spullen die je ergens anders bijna niet kan vinden. Vriendelijke service
VerbeterpuntenSteeds alles nakijken vooraleer je spulletjes opstuurt, dat alles intact is.
Beste Ine, Bedankt voor je feedback. Alle artikelen worden zorgvuldig gecontroleerd. Helaas in jouw geval waren de theepotten allemaal een beetje dof. Je kunt hem gebruiken om lekker thee te drinken. :) Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas
Beste Jacco, Was deze dame van Pylones in de smaak gevallen? Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas
Pluspunten
alleen maar positieve reacties!
Beste Hilde, Bedankt voor je beoordeling. En een fijne jaarwisseling. Mvg Silvia
Pluspunten
Goede snelle Service,duidelijke Website
Verbeterpunteniets betere omschrijving van artikel
Beste Ronald, Dank voor deze review! En tevreden met de thermosfles Dahlia van Pylones? Mvg Silvia
Pluspunten
Persoonlijke kaartje bij de levering. Dit is echt super! Ik ga zeker vaker bestellen bij het Kadohuis.
Beste Tanja, We hebben altijd voor iedereen een Kado in Huis! :) Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas
Pluspunten
Heel erg bedankt voor het persoonlijk geschreven kaartje, een brede glimlach waard in de asociale online wereld!
Verbeterpunten-
Beste Valerie, Wij willen graag persoonlijk contact met elke klant. En we moeten ons natuurlijk onderscheiden t.o.v. de grote jongens. Fijne jaarwisseling en bedankt voor je review. Mvg Lukas
Beste Olaf, Thanks voor de review. Fijne jaarwisseling. Mvg Silvia
Pluspunten
Goede service. Persoonlijk kaartje bij bestelling was heel leuk.
Beste Gert, Was de juwelenboom naar tevredenheid? Bedankt voor je review. Mvg Silvia
Pluspunten
Goede mobiele website
Verbeterpunten-
Beste Sandra, Fijn dat u tevreden bent over onze mobile webshop. Een fijne jaarwisseling alvast. Mvg Lukas
Beste Alain, Heeft de portemonnee van Mywalit aan je verwachtingen kunnen voldoen? Fijne jaarwisseling. Mvg Silvia