Pluspunten
Goede snelle levering, klantvriendelijk, goede website en leuk persoonlijk berichtje bij de levering! Ook creatief ingepakt!
VerbeterpuntenEigenlijk geen negatieve punten ;)
Beste Bob, Prachtig zo'n beoordeling. Dank daarvoor. Mvg Silvia
Beste Peter, Thanks voor de beoordeling. Alvast een fijne jaarwisseling. Mvg Silvia
Beste Annelies, Was de toilettas van reisenthel naar wens? Bedankt voor je beoordeling. Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas
Pluspunten
perfecte en correcte afhandeling
Beste Zuzana, Bedankt voor je review. Is het pakket nog op tijd aangekomen? Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas
Pluspunten
klantvriendelijkheid is super hier! Zoals elke e-shopper het wil, artikels in stok en snelle levering
VerbeterpuntenBij verpakking had er ook kerstgelegenheid mogen staan.
Beste Brent, Bedankt voor je feedback. Kerstgelegenheid staat helemaal onderaan als je op kado-verpakking klikt. Misschien voor het volgend jaar? :) Fijne jaarwissling. Mvg Silvia
Pluspunten
De levertijd van product was precies zoals je vermeld hadden. Plus een erg leuke verrassing: handgeschreven kaart. Moest wel even goed lezen om te zien wat er stond, maar wel erg leuk idee!
Beste Shawn, Bedankt voor je review en feedback. We zullen zorgen dat de bedankkaartjes netter worden geschreven zodat je ze wel kunt ontcijferen! :) Fijne jaarwisseling. Mvg Silvia
Pluspunten
Leuk een persoonlijk briefje bij de bestelling!
Beste Lian, Dank voor deze review en mooie 10. Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas
Beste Jean-Louis, Fijn dat u nog kon profiteren van de Retro Radio 60! Bedankt voor je beoordeling. Fijne jaarwisseling. Mvg Silvia
Beste Keeke, Al lekker pizza gegeten? Functioneert de pizzasnijder goed? Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas
Pluspunten
De goederen werden keurig volgens de verwachting geleverd. Donderdagavond laat besteld, maandag bezorgd. Bij het uitpakken bleek er een van de 6 kannen kapot te zijn, Na een telefoontje moest ik een mail sturen met de foto ervan. Meteen is er toen actie ondernomen en een nieuwe kan werd de volgende dag meteen afgeleverd. Elke bestelling met een persoonlijk geschreven kaartje erbij. Je ziet dat er echt met liefde en zorg producten verkocht worden.
Beste Willie, Dat is wat je mag verwachten van een professioneel bedrijf! :) Thanks voor je feedback en beoordeling. Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas
Pluspunten
- mooie website - ruim aanbod aan veilige betalingsmogelijkheden - vlotte afhandeling - snelle levering - zeer mooie verzorgde kadoverpakking
Beste Veerle, Bij zo'n webshop zou ik zelf ook bestellen! Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas
Pluspunten
Wat ik echt zeer gewaardeerd heb, is het persoonlijke briefje dat bij de levering zat! levering makkelijk en snel.
Verbeterpuntenhouden zo!!!!
Beste Fabienne, Dat gaan we zeker doen! :) Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas
Beste Valerie, De toaster Orchid van Pylones al in gebruik? Bedankt voor je 10! :) Fijne jaarwisseling. Mvg Silvia
Pluspunten
Goede kwaliteit product en mooie heldere foto,s Goed betaalbaar
Beste Dorien, Helemaal blij met de toilettas van Reisenthel? Thanks voor de feedback. Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas
Pluspunten
Alles was super goed ook leuk dat kaartje erbij! Was blij verrast! Ook handig dat jullie alvast dingen inpakken kost een heleboel tijd!
VerbeterpuntenCreër meer naambekendheid! Dan worden jullie nog beter en krijgen jullie meer klanten!
Beste Desiree, Een beetje laat! Maar ik wil graag ff reageren op je review. Thanks voor de mooie woorden. Wij maken het echt waar. Je kunt ons volgen of delen op facebook dan krijgen we zeker meer naamsbekendheid! :) https://www.facebook.com/pages/Kado-in-Huis/199202890151996 Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas
Beste Marieke, Altijd leuk zo'n retro muziekdoosje! :) Fijn jaarwisseling. Mvg Silvia
Pluspunten
De persoonlijk bedankbriefje meegestuurd met het kado. Handgeschreven en heel erg leuk. Wordt zeker gewaardeerd!
Beste Frank, Altijd fijn om een zeer positieve review te mogen ontvangen! Fijne jaarwisseling. Mvg Silvia
Pluspunten
Superleuke mokken, heel aangekomen. Top.
Beste Greetje, Dat is de bedoeling ja! Gaaf zijn ze he! Die nieuwe mokken van Cabanaz? :) Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas
Pluspunten
Bijzonder leuk; het bestelde product, mooi ingepakt thuisbezorgd!
Beste Bo, Natuurlijk pakken wij onze cadeaus altijd en voor iedereen mooi in! :) Fijn jaarwisseling. Mvg Lukas
Beste Vincent, Al kunnen koken met de kookwekker van Cabanaz? Thanks voor de review. Mvg Silvia
Pluspunten
Alleen maar positief. Persoonlijk kaartje erbij maakt het af. Cadeau netjes geleverd en ingepakt.. Precies zoals gevraagd. Zeer snelle levering precies op afgesproken tijdstip. Goed dat jullie aangeven wanneer de koerier komt op het uur nauwkeurig.
Beste Christine, Thanks voor deze gave review. Zo wil je toch behandeld worden! Wij ook! :) Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas
Beste Jitske, Heb je de deurmat van DLP al kunnen gebruiken? Bedankt voor je review. Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas
Pluspunten
persoonlijke kaartje bij de levering. niet nodig maar wel erg attent en leuk
Beste Anton, Een persoonlijk kaartje maakt de levering en betrokkenheid helemaal af! :) Fijne jaarwisseling. Mvg Silvia
Pluspunten
Leuke kaarje erbij ontvangen
Beste Nejla, Bent u helemaal blij met het medicijnkastje van Derriere la Porte? Fijne jaarwisseling en bedankt voor je review. Mvg Lukas
Pluspunten
Mooi ingepakt, netjes op tijd geleverd
VerbeterpuntenGa zo door zou ik zeggen
Beste Hanneke, We proberen door feedback van klanten continue scherp te blijven! :) Thanks voor de review. Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas