Pluspunten
Zeer snelle levering
Beste Lenja, Heeft u de decoratietape al uit geprobeerd? Bedankt voor uw review. Mvg Lukas
Beste Claire, Waren de artikelen naar wens? Bedankt voor deze beoordeling. Mvg Lukas
Beste Andrea, Was de lamp Orchid van Pylones goed in de smaak gevallen? Thanks voor de review. Mvg Silvia
Beste Waltraud, Heeft u de bureaulamp scale al cadeau gegeven? Bedankt voor uw review. Mvg Lukas
Beste Marjon, Bedankt voor je review. Was de portemonnee goed in de smaak gevallen? MVG Silvia Peeters Kado in Huis
Pluspunten
Goeie en snelle opvolging van de bestelling.
VerbeterpuntenGeen goeie ervaring met het verzendingsbedrijf. Nu pas pakje gekregen. Afspraken van levering werden meermaals niet nagekomen. Veel moeten bellen (à 0,15 euro) om eindelijk pakje te kunnen bekomen. Ik beveel het bedrijf aan maar niet de leveringsdienst.
Beste Wendy, Bedankt voor je review. We vinden het heel vervelend dat het pakket niet op tijd geleverd i. Nomaal gesproken gaat het heel goed met DPD. Als er zich de volgende keer weer problemen voordoen met de verzending, kunt u ons bellen en dan zoeken wij het vor u uit. De verantwoordelijkheid ligt tenslotte bij ons en u hoeft niet dat niet zelf te doen. In ieder geval veel plezier met de mooie ring. MVG Silvia
Pluspunten
Snelle levering in België, leuk ingepakt en ook nog een persoonlijke boodschap!
Beste Martien, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat alles naar wens is. MVG Silvia
Pluspunten
Snelle levering en persoonlijk kaartje erbij.
BesteMariska, Hartelijk dank voor je review. Ik hoop dat de mooie waterkoker in de smaak is gevallen? MVG Silvia
Pluspunten
Mijn pakketje werd heel snel en goed verpakt afgeleverd.
Beste Matanja, Volgende week kunt u de leuke ijskrabber van Pylones dan eindelijk gaan gebruiken. Veel krab plezier. Thanks voor de beoordeling. Mvg Lukas
Pluspunten
prima service. snelle correcte levering
Beste Jeanne, 'Was het opbergblik voor suiker helemaal naar wens? Thanks voor de mooie 10! Mvg Lukas
Pluspunten
Leuk dat je een handgeschreven kaartje er bij krijgt. Zeer snelle levering
VerbeterpuntenIk had graag vooraf geweten dat de poppetjes bij elkaar in één doosje zaten. Nu was dit niet duidelijk via de site.
Beste Marit, De sonny Angels zitten altijd apart verpakt in een leuk doosje. De bestelling wordt natuurlijk in 1 doosje verzonden. Bedankt voor uw review. Mvg Silvia
Pluspunten
Duidelijke site en snelle bezorging. Cadeau mooi ingepakt.
Beste Heleen, Is het opbergblik van DLP in de smaak gevallen? Bedankt voor uw 10 en beoordeling. Mvg Lukas
Pluspunten
Wat was het pak leuk en feestelijk verpakt! Een feest om te geven aan de jarige.
Beste Henk, Heerlijk toch als je zo'n gaaf pakketje mag ontvangen! Bedankt voor de geweldige 10. Mvg Silvia
Pluspunten
Allemaal duidelijk. Snelle levering :) wat eeerg prettig is want moest t hebben voor een verjaardag.
Beste Esther, Waren de producten van Pylones naar wens? Bedankt voor uw beoordeling. Mvg Lukas
Pluspunten
Bij het pakket zat een persoonlijk, handgeschreven, kaartje.
Beste Anaï, Was de haarborstel in de smaak gevallen? Thanks voor de review. Mvg Lukas
Beste Carl, Wij zijn super blij met deze mooie 10! Thanks voor de review. Mvg Silvia
Pluspunten
Leuke produkten, afleveringsdatum lekker vlot
VerbeterpuntenGraag bij bestelling aangeven dat DPD niet bij de buren aflevert in geval van afwezigheid klant. Of DPD verzoeken dit wel te proberen.
Beste Ria, Bedankt voor uw feedback. Daar gaan we zeker werk van maken. Bedankt voor uw beoordeling. Mvg Lukas
Beste Iliyana, Was de jarige helemaal blij met het retro muziekdoosje? Thanks voor de review. Mvg Lukas
Beste GJ, De trolley moet natuurlijk nog ff wachten om uitgepakt te worden? Bedankt voor deze 9 en de review natuurlijk. Mvg Lukas
Pluspunten
Snelle en goede levering Voldoende communicatie
Beste Sandor, Was het bouillonblikje naar wens? Bedankt voor de review. Mvg Lukas
Pluspunten
Snel en makkelijk
Beste Amelie, Fijn dat alles naar wens was. Bedankt voor uw review. Mvg Lukas
Beste Jitske, Hopelijk was alles naar wens? Thanks voor de review. Mvg Lukas
Sehr geehrte Annelore, Vielen dank fúr ihre review. MVG Silvia
Beste Diana, Bedankt voor je beoordeling. We hopen dat je veel plezier zult hebben van deze prachtige ring. MVG Silvia
Pluspunten
ik kreeg een mail, dat een kado niet op voorraad was. Er werd een alternatief geboden en daar was ik ook tevreden mee. Erg goede site, met voor mij leuke orginele kado's! Boven 50 euro gratis bezorging en snelle bezorging! Orginele gratis inpakservice met keuze voor vrouw of man! Een heel leuk persoonlijk briefje bij de kado's. Hier ga ik 100% zeker nog eens bestellen.
VerbeterpuntenHet ingepakte kadootje voor een vrouw; dit was dubbelpapier met een soort sneeuw erin, stond geweldig, maar gaf wel wat rommel bij het uitpakken
Beste Jacomien, Hartelijk dank voor je review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent. We hopen je weer snel als klant te moge begroeten. MVG Silvia