Beste Kim, Weer zo'n schitterende 10!!! Daar worden wij heel blij van!!! Bedankt voor het bericht! Mvg Silvia
Pluspunten
Een dikke tien i.v.m. snelheid in levertijd en de zeer prettige communicatie. De persoonlijke boodschap bij de aflevering van de notenkrakers maakte het zeer bijzonder.
VerbeterpuntenEr zijn geen verbeterpunten, ik kan dit bedrijf ten zeerste aan bevelen.
Beste Catherina, Ik krijg zin om dat liedje te zingen van je krijgt van mij een dikke 10...........:) Heel erg bedankt voor de beoordeling! Mvg Lukas
Pluspunten
De deurmat die ik besteld had werd netjes ingepakt bezorgd en ook op tijd. De kleur, maat en kwaliteit waren zoals beschreven prima. Goede ervaring met kado in huis!
Beste Marique, Heeft de deurmat le chat al een mooi plekje gekregen in jullie woning? Thanks voor review!! Mvg Lukas
Beste Janine, Hebben jullie de het verbandblik van DLP al in gebruik? Bedankt voor de beoordeling. Mvg Silvia
Pluspunten
wij hadden de thermosfles van Phylones heel snel en erg leuk verpakt in huis!!
Beste Erica, Super leuk toch om zo'n mooi pakketje te ontvangen? Leuk dat jullie ook zo enthousiast zijn. Thanks voor de beoordeling. Mvg Lukas
Pluspunten
Altijd op de hoogte wat er aan de hand is. En heel precies een tijd weergeven hoelaat het bezorgt wordt geen dagdeel maar binnen 12 & 1
VerbeterpuntenBij een bedrag boven de ...... bezorgkosten gratis. Is misschien erg leuk :)
Beste Petra, Wij versturen onze pakketten gratis boven de €50,00 Staat ook op onze homepage :) DPD heeft sinds kort deze optie aangeboden dat klanten kunnen aangeven wanneer ze het pakket willen ontvangen. Dat werkt dus perfect. Bedankt voor jullie review! Mvg Lukas
Beste Bonnie, Hebben jullie de wensballon Just Married ook op zien stijgen? Bedankt voor uw beoordeling! Mvg Silvia
Pluspunten
Het winkelen bij 'Kado in huis' bevalt ons uitstekend. Leuke aanbiedingen en goede service van jullie. Wordt na mijn bestelling zo spoedig mogelijk klaargemaakt en met de uiterste zorg verpakt, waarop het daarna meteen wordt verzonden. Ook worden we netjes op de hoogte gebracht als het is verzonden; en het is ook fijn dat we het pakketje dan kunnen volgen via 'Track & trace'. Een meer dan tevreden klant!
Beste Ellen, Fijn dat jullie de tijd wilden nemen om een review te schrijven. Feedback is altijd prettig. Dan weten we waar we staan! Thanks. Mvg Lukas
Pluspunten
Alles is keurig behandeld en snel afgehandeld. Leuk, dat handgeschreven (...) kaartje.
Beste Gerrit, Wij houden het graag persoonlijk. Was de portemonnee van Pylones naar wens? Bedankt voor uw review. Mvg Lukas
Pluspunten
Snelle en correcte levering.. Prima service.. De retro radio was een cadeautje voor een vriendin en ze was er super blij mee..
Beste Wendy, Was de retro radio helemaal naar wens? En heeft u de accessoires van Pylones al in gebruik? Bedankt voor uw beoordeling. Mvg Lukas
Pluspunten
Vlotte communicatie, geen problemen gehad met levering, alles goed verlopen, op tijd geleverd Het cadeau (speen gentlemen en contactlenzendoosje) zijn precies wat ik in gedachten had supercadeau ! Dankuwel daarvoor !!
Beste Debora, Zijn de speen gentleman en het lenzendoosje uil naar wens? Bedankt voor uw beoordeling.
Pluspunten
Gedetailleerde beschrijving over wanneer het pakketje aankomt, leuk ingepakt cadeau
Beste Sam, Was het kado goed ontvangen? Bedankt voor deze gave 10. Thanks voor de review. Mvg Lukas
Pluspunten
Na verzoek om snelle levering, werd hier ook alles aan gedaan. Super! Via mail goed contact over de bestelling. Persoonlijk kaartje bij de bestelling is zeer attent. Netjes ingepakt. Een dikke pluim!
Verbeterpuntengeen!
Beste Karin, Fijn dat jullie tevreden zijn over Kado in huis. Daar gaan we voor!!! Bedankt voor de beoordeling. Mvg Lukas
Pluspunten
Snel geleverd. Leuk als kado ingepakt.. Leuk het persoonlijke kaart.. Helemaal top!
VerbeterpuntenGeen!
Beste Wendy, Smile smile smile!!! Daar worden wij blij van. Thanks voor de review! Mvg Lukas
Beste Ronald, Heeft u al tijd gehad om het vogelhuisje op te bouwen? Hopelijk was alles naar wens? Mvg Lukas
Pluspunten
Alles = OK
Beste Hanna, Heeft het muesliblik al een mooi plekje gekregen? Fijn dat alles naar wens was. Mvg Lukas
Pluspunten
Alles perfect met een leuke attentie in de vorm van een persoonlijk briefje!
VerbeterpuntenDit is niet slecht tov jullie, maar ik had aangegeven (transportbedrijf) om ipv het pakje de dag erna af te leveren het werd uitgesteld met een paar dagen (vrijdag). Helaas toen ik de dag erna thuis kwam, stond het gewoon voor de deur. Iedereen had het zomaar kunnen meenemen, ik woon tegen de straat.
Beste Birgit, Bedankt voor je review. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We zullen hierover contact opnemen met het transportbedrijf. Sorry voor het ongemak. MVG Silvia
Pluspunten
Vriendelijk, aardig kaartje bij de levering
Beste Ton, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn dat alles naar tevredenheid is. MVG Silvia
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie
VerbeterpuntenGeen! Het gaat goed zo!
Beste Jacqueline, Super bedankt voor je review. Heb je de portemonnee al in gebruik genomen? Hij is echt superhandig. MVG Silvia
Pluspunten
De bestelling werd vlot geleverd. Ik kon de bestelling in ontvangst nemen dankzij het feit dat ik toevallig thuis was.
VerbeterpuntenVooraf werd gemeld dat de levering zou plaatsvinden tussen 9 en 17.00 uur. Dat is een erg (te) ruime termijn. Dat zou betekenen dat je daar een hele dag voor thuis zou moeten blijven. Alternatieve mogelijkheden (bezorgen bij buren of ergens ophalen) kon ik nergens vinden. Het is nu toevallig goed gegaan, maar als er niemand thuis was geweest weet ik niet hoe het verder gelopen zou zijn.
Beste Carla, Hartelijk dank voor je review. ik heb je informatie door gespeeld naar de vervoerder. We willen graag dat onze klanten op een gemakkelijke en veilige manier bij ons kunnen shoppen. MVG Silvia
Pluspunten
Supersnelle levering met een leuk persoonlijk briefje erbij. Helemaal top!
Beste Helen, Super bedankt voor je beoordeling. Heb je al lekker toast gegeten uit de broodrooster? MVG Silvia
Pluspunten
Snel en gemakkelijk besteld via de site. Mijn bestelling was inderdaad de volgende dag al in huis! Fijne snelle service!
Beste Judith, Bedankt voor je review. Heeft de hertenkop al een mooi plekje gekregen? MVG Silvia
Beste Monique, Super bedankt voor je beoordeling. We hopen dat de granny al wat meters heeft gelopen. MVG Silvia
Beste Els, Bedankt voor je review. We zijn blij dat je tevreden bent. MVG Silvia
Pluspunten
Fantastische verpakking
Beste Leen, Bent u helemaal blij met de portemonnee van Mywalit? Veel shopplezier. Thanks voor de review. Mvg Lukas