Pluspunten
Snelle levering, via DPD informatie over tijdstip van bezorging. Leuk persoonlijk kaartje erbij, zeer klantvriendelijk allemaal.
Beste Karen, Als wij een online bestelling doen. Willen we ook graag zo behandeld worden. Dus bij deze nogmaals hartelijk dank voor uw beoordeling. Mvg Silvia
Beste Cristy, U heeft de juiste keuze gemaakt van het etui! Duitsland Wereldkampioen!!! Thanks voor uw bericht. Mvg Lukas
Pluspunten
Snelle service, goed verpakt, leuk ingepakt én een persoonlijk handgeschreven kaartje bijgevoegd. Zo maak je als webwinkel het verschil. Super!
Beste Els, Wij moeten ons wel onderscheiden tegenover de "grote" jongens! Bij ons telt de bezieling en liefde voor onze winkel. Bedankt voor deze superrrrr 10!!! Mvg Silvia
Pluspunten
Heel snelle levering! Alles prima in orde!
Beste Katia, Waren de gave ringen van Pylones en het tafelzeil van Kitsch Kitchen naar uw tevredenheid? Bedankt voor de beoordeling. Mvg Silvia
Beste Annette, Heeft u al gebruik kunnen maken van de hippe trolley van DLP? Veel shopplezier. Thanks voor de review. Mvg Lukas
Beste Nell, Heeft u het spaarblik al in gebruik? Hartelijk dank voor de beoordeling. Mvg Silvia
Pluspunten
Snelle service, zowel in communicatie en in levering
VerbeterpuntenGeen
Beste Anton, Hebben jullie al inkopen kunnen doen met de trolley van DLP? Goed om te horen dat jullie tevreden zijn. Mvg Lukas
Beste Stefanie, Heeft u al thee gedronken uit de mooie theepot van Pylones? Bedankt voor het schrijven van een review. Mvg Silvia
Pluspunten
Ik heb teckel linialen besteld voor mijn kantoor, omdat wij een teckel in ons logo hebben. Dat past er dus goed bij. Het was leuk om een persoonlijk kaartje in het pakje te vinden. De verzending was ook snel en correct. Niets op aan te merken. Ik zal in voorkomende gevallen zeker weer bij dit bedrijf bestellen.
Beste Elisabeth, Zo te horen heeft u de liniaal tekkel al kunnen gebruiken. Fijn dat alles naar wens was. Thanks voor de review. Mvg Lukas
Pluspunten
Correcte service, cadeau was goed verpakt verzonden.. Er is aandacht aan besteedt Hele leuke site om te bezoeken ,groot assortiment. Ga jullie bij mijn vriendinnen en collega aanbevelen!
Verbeterpuntens aanbevelen.!
Beste José, Fijn dat u onze goede service wilt delen! Bedankt voor deze mooie 10. En bedankt voor de beoordeling. Mvg Silvia
Beste Jitske, U ontvangt zsm een nieuwe solar Queen! Bedankt voor u review! Sorry voor het ongemak. Mvg Lukas
Beste Inge, Fijn dat u tevreden bent over onze service! Thanks voor de beoordeling. Mvg Silvia
Beste Rita, Heeft u de kadoartikelen al in gebruik genomen? Bedankt voor uw review! Mvg Lukas
Pluspunten
Perfecte service en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Beste Tineke, Vielen de kadootjes van Pylones in de smaak? Bedankt voor uw beoordeling. Mvg Silvia
Pluspunten
Erg leuk dat er een persoonlijke boodschap bij de bestelling wordt meegestuurd en de bestelling mooi wordt ingepakt!
VerbeterpuntenGeen
Beste Joanne, Was degene helemaal blij met de trolley van DLP? Erg prettig als het kado mooi verpakt is. Dat maakt het kadootje toch helemaal af? Mvg Lukas
Pluspunten
Goede site, makkelijk te vinden, en een snelle afhandeling, en werd keurig verpakt verzonden.
Beste Mickey, Fijn dat u zo tevreden bent over ons! Bedankt voor u review. Mvg Lukas
Pluspunten
Ondanks de wellicht wat onpersoonlijke aankoop via een webshop, zat er een heel attent handgeschreven kaartje bij de bestelling. Daar hou ik van: van deze tijd en óók persoonlijk!
Beste Remko, Bent u tevreden met de suiker en zoetjes dispenser van Cabanaz? Thanks voor de review. Mvg Silvia
Pluspunten
Alles zag er verzorgd uit.
Beste Ingeborg, Heeft u het lenzendoosje uil al in gebruik? Bedankt voor u review. Mvg Lukas
Pluspunten
Jullie besteden erg veel aandacht aan de cadeaus, super verpakking en een heel attent briefje! Was blij verrast!
VerbeterpuntenNog iets langere bestel mogelijkheden zou ideaal zijn voor de late beslissers !
Beste Nathalie, Bedankt voor je review. Is je visitekaarthouder al goed gevult met kaartjes? Fijn dat je ook verbeterpunten aangeeft. Wij streven er naar om onze bestelmogelijkheden zo optimaal mogelijk te maken voor onze klanten. Maar omdat wij een kleiner bedrijf zijn, is dit soms lastig. Daar tegenover staat dat we persoonlijker contact met onze klanten kunnen hebben
Pluspunten
Heel snel bezorgd
Beste Hatice, Hartelijk dank voor je review. Is de wensballon al de lucht in gegaan? Ik hoop dat deze veel wensen laat uitkomen. MVG Silvia
Pluspunten
Dit was de eerste keer dat ik iets bij jullie heb besteld en ik ben heel erg tevreden!
Beste Lianne, Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Heb je al geshopt met je nieuwe trolley? MVG Silvia
Pluspunten
Leuke site, en makkelijk te bestellen als gast.
Verbeterpuntengeen
Beste Jacqueline, Bedankt voor je review. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je sponshouder. MVG Silvia
Beste Willmien, Hartelijk dank voor je beoordeling. We hopen dat het koffieblik een mooi plaatsje in je keuken heeft gekregen. MVG Silvia
Pluspunten
Zeer tevreden van de service. Mijn bestelling werd op de geplande datum geleverd. De cadeauverpakking was heel origineel.
Beste Tess, Hopelijk was de persoon waar het kado voor was erg tevreden? Goed om te horen dat alles naar wens was! Mvg Silvia
Pluspunten
Hele nette transactie
Beste Esther, Draagt u de ring van Pylones al? Fijn dat u zo tevreden bent! Mvg Lukas