Beste Josina, En heeft u de taartschep van Pylones al in gebruik? Hopelijk bent u er erg blij mee? Mvg Lukas
Pluspunten
Dat mijn pakket ook op zaterdag geleveerd kon worden.
VerbeterpuntenDe verzendkosten waren duur aangezien mijn pakket door de brievenbus ging.
Beste Eline, Bedankt voor je review. Wij hebben per uitzondering het pakket met PostNL verzonden op vrijdag, omdat je het pakket zaterdag nodig had. Normaal gesproken bezorgen wij op zaterdag niet. Wij verzenden geen brievenbuspost omdat we dan niet met track & trace kunnen verzenden. Wij hopen dit op korte termijn wel te kunnen, maar nu helaas nog niet. Fijn weekend. MVG Silvia
Pluspunten
Door de aardige en attente communicatie een plezier om te winkelen.
Beste Francisca, Bedankt voor je beoordeling. We zijn blij dat je het plezierig vindt om bij ons te winkelen. Fijn weekend. MVG Silvia
Pluspunten
's Middags besteld en de volgende middag al in huis. Goede en snelle service.
Beste Miranda, Hartelijk dank voor je review. we hopen dat je heel blij bent met je nieuwe lampen. Fijn weekend. MVG Silvia
Beste Katrien, Bedankt voor je review. Heb je de handveger en blik al gebruikt. MVG Silvia
Pluspunten
snel en makkelijk, geen problemen volgende dag in huis! Perfect.
VerbeterpuntenDe prijs hing nog op 1 van de cadeaus, dit zou zeker niet mogen omdat het cadeau al is ingepakt! voor de rest alles ok.
Beste Bjarne, Bedankt voor je review. Onze excuses voor het prijsje. Dat mag zeker niet gebeuren. Fijn weekend. MVG Silvia
Pluspunten
Verrassend verpakt met persoonlijk kaartje erbij.
Le site en français
Beste Ilauna, Bedankt voor je review. Helaas zit een franstalige site er voorlopig niet in. We hopen dat je toch gezellig blijft winkelen bij ons. MVG Silvia
Pluspunten
Snelle service Duidelijke afbeeeldingen op de site. Zo weet je wat je krijgt.
Verbeterpuntenniet van toepassing. alles was goed verlopen.
Beste meneer/mevrouw Loomans, Bedankt voor de beoordeling. We hopen dat het kado in de smaak is gevallen. Fijn weekend. MVG Silvia
Pluspunten
Winkeltrolley was goed verpakt in stevige doos. Kado-verpakking was leuk met confetti er bij in. Levering was snel met 1 dag. Qua levering en verpakking beveel ik t bedrijf aan, qua kwaliteit en prijsverhouding en beschrijving op de website niet.
VerbeterpuntenEr zat geen beschrijving bij het produkt en op de website stond niet dat je de wielen er nog zelf aan moest klikken. De trolley ziet er leuk uit qua motief en is mooi. Ik twijfel aan de kwaliteit. Wat de prijs betreft zou de kwaliteit goed en degelijk moeten zijn. Ik betwijfel of dat ook zo is en of de boodschappentas die slechts met 1 riempje aan de trolley vast zit niet gaat loslaten en uitscheuren.
Beste Diana, Hartelijk dank voor je review. We vinden het fijn dat je de moeite neemt om enkele punten te noemen waarin we ons kunnen verbeteren. We gaan hier meteen mee aan de slag. Over de kwaliteit hoef je je geen zorgen te maken. Wij verkopen deze trolleys al jaren en onze klanten zijn tot dusver heel tevreden over de kwaliteit. Mocht zich toch een probleem voordoen, wordt dit uiteraard netjes opgelost. MVG Silvia
Pluspunten
Ten eerste een erg leuke site. Alles ging zoals afgesproken. Met een handgeschreven kaartje bij de bestelling, erg attent.
Beste meneer/mevroue Steenbakker, Bedankt voor deze review. Is het opbergblik al in gebruik genomen? MVG Silvia
Pluspunten
Geweldig! Makkelijk en snel in huis.
Beste Karen, Fijn dat alles naar tevredenheid was. MVG Silvia
Beste Lia, Bedankt voor je beoordeling. We hopen dat alles naar tevredenheid was. MVG Silvia
Pluspunten
snel bezorgd goed ingepakt
Verbeterpuntenaanlevertijden misschien ook in de avond?
Beste Wilma, Bedankt voor je review. We streven er zeker naar om onze diensten voor de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. MVG Silvia
Pluspunten
voor de 1 maal iets besteld bij Kad in huis, maar zeker niet de laatste keer. Keurig verpakt en precies op tijd geleverd. Echt een aanrader
Beste Mia, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je zo tevreden bent. We hopen je in de toekomst weer te mogen begroeten bij Kado in Huis. MVG Silvia
Beste Danielle, Hartelijk dank voor je beoordeling. We hopen dat het kado naar tevredenheid was. MVG Silvia
Pluspunten
Kado in Huis biedt meer dan een uitstekende service aan, heel communicatief, alles wat beloofd wordt is ook effectief zo, de volgende dag had ik al mijn bestelling in huis. Heel leuk dat er zo een persoonlijke aanpak is, zo voel je u niet de zoveelste in de rij en voel je jouw echt als klant is koning. Doe zo verder
Beste Maaike, Bedankt voor deze mooie review. We zijn blij dat de persoonlijke touch ook zo overkomt bij onze klanten. MVG Silvia
Pluspunten
Super leuke cadeau verpakking en leuke spullen te koop! Persoonlijke boodschap is ook erg leuk
VerbeterpuntenGoed de pakbon nagaan of alles in de verzending zit :)
Beste Kaying, Bedankt voor je review Fijn dat je ook een verbeterpunt aangeeft. Zo blijven we goed wakker. MVG Silvia
Beste Marcel, Hartelijk dank voor je review. We hopen dat het kado in de smaak is gevallen. MVG Silvia
Pluspunten
Super snel geleverd, jammer genoeg was 1 artikel niet voorradig, dit liep even niet helemaal goed, maar het was super snel opgelost, daavoor mijn complimenten. Zeer betrouwbaar en klantvriendelijk, met een persoonlijke noot.
Beste Elisabeth, Bedankt voor je review. We zijn blij dat het naar tevredenheid is opgelost. We laten je weten als het opbergblik binnen is. MVG Silvia
Pluspunten
Super snelke levering
Beste Marieke, Hartelijk dank voor je beoordeling. Is de speen al in gebruik genomen? MVG Silvia
Pluspunten
Zeer snel antwoord op vragen per mail. Vriendelijk aan de telefoon. Super leuk en origineel ingepakt met een handgeschreven kaartje erbij.
VerbeterpuntenBuiten de verantwoordelijkheid van Kado in huis om: Zending van leverancier was vertraagd. Dus wat eerst beloofd was eind van de week binnen te komen was vertraagd naar een volgende week. Kon niet wachten met bestellen en daarom niet eerste keus kunnen bestellen, maar een alternatief gezocht.
Beste Nocole, Bedankt voor je review. Soms willen wij ook graag sneller de artikelen weer op voorraad. Maar dan zijn we toch ook afhankelijk van de leverancier. MVG Silvia
Pluspunten
Ruime sortering artikelen. Snel en vriendelijk.
Beste Janneke, Bedankt voor je beoordeling. Is het kado in de smaak gevallen? MVG Silvia
Beste Joost, Hartelijk dank voor je review. We hopen dat de ring in de smaak is gevallen. MVG Silvia
Pluspunten
- handgeschreven persoonlijk kaartje bij de bestelling - netjes verpakt - snelle levering - duidelijke communicatie (mail als je betaald hebt, zending verzonden word e.d. en je zending is helemaal te volgen) - Leuk en divers assortiment
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Beste Anne, Thanks voor deze feedback. Lekker duidelijk en precies waar wij voor staan. Hopelijk hebben de kapstok en opbergblikje al een mooi plekje gekregen? Mvg Lukas