Beste Wim, En zijn ze gaaf de Robot fietslampjes? Bedankt voor deze schitterende 10. Mvg Silvia
Pluspunten
Persoonlijk kaartje bij de bestelling
Beste Ingrid, Leuk he die bouillonblikjes van DLP? Hebben ze al een mooi plekje gekregen in jullie keuken? Mvg Lukas
Pluspunten
mooi en snel
Verbeterpuntengeen
Beste Fam Harmsen, Zwemmen de visjes al lekker in het Fish Hotel? Thanks voor de 10! Mvg Lukas
Beste Aniek, Heeft de raamsticker al een mooie plek gekregen? En heeft u al lekkere koffie gedronken uit de mokken van PT? Thanks voor de review. Mvg Silvia
Beste Fam ten Thij, En hebben jullie de reisweegschaal al gebruikt? Hopelijk kunnen jullie hem heel vaak gebruiken. Mvg Lukas
Pluspunten
Leuke vrolijke aflevering
VerbeterpuntenGa zo door !
Beste Michelle, Bedankt voor je positieve review. Viel de grandad in de smaak? Mvg Lukas
Pluspunten
Zeer snelle aflevering en leuk handgeschreven kaartje! Erg positief!
Beste Marianne, Hartelijk dank voor je beoordeling. We hopen dat je veel plezier zult hebben van je nieuwe borstels. Mvg, Lukas
Pluspunten
De kado's zijn leuk verpakt, en er zit een persoonlijk berichtje bij het pakje.
Beste Ria, We hopen dat de kadootjes in de smaak zijn gevallen. MVG Silvia
Pluspunten
Super leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat!
Beste Katrien, Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Zo krijg je het gevoel dat je je producten in de winkel op de hoek hebt gekocht. MVG Silvia
Beste Carla, heb je al lekker geshopt met je nieuwe trolley. Ze zijn echt super handig. MVG Silvia
Beste Joyce, Heb je al lekkere recepten gemaakt met je nieuwe producten van Pylones? Ze fleuren je keuken toch weer lekker op. MVG Silvia
Pluspunten
Alles leuk ingepakt de volgende dag aangekomen.
Verbeterpuntennvt
Beste Marja, Volgens mij ben je een echte Pylones fan. Nogmaals heel veel plezier met je nieuwe aankopen. MVG Silvia
Pluspunten
Ik miste een glazen deksel. Na bellen met de klantenservice is deze dezelfde dag nog opgestuurd!
Beste Laura, Heb je het dekseltje inmiddels ontvangen? We hopen dat je veel plezier zult hebben van je nieuwe aankopen. MVG Silvia
Beste Lucy, Was de paspoorthouder Scale van Pylones naar wens? Fijn dat u een beoordeling wilde schrijven. Mvg Silvia
Beste Jolanda, Heeft de deurmat al een gave plek gekregen? Thanks voor de review. Mvg Lukas
Pluspunten
Leuke spullen, snelle levering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de afhandeling en bezorging van je bestelling.
VerbeterpuntenKan de klant de keuze krijgen of het pakket wel of niet aan buren afgegeven mag worden? In mijn geval werd mijn bestelling niet aan mijn directe buren (hetzelfde portiek) afgegeven maar verderop in de straat, aan iemand die ik totaal niet ken. Dat vond ik wat minder. (Overigens wel weer goed dat ik later per mail zijn volledige naam kreeg.)
Beste Vera, Bedankt voor u review. Wat betreft de verbeterpunten. We hebben contact gehad met dpd. De optie wel of niet afleveren bij buren komt er wel in de toekomst. U krijgt een email van ons wanneer het pakket verzonden is. Daar staat een link in waar u aan kunt geven wanneer u het pakket wilt ontvangen. Wanneer u deze optie niet gebruikt wordt het pakket eerst thuis aangeboden. Hopelijk is het zo duidelijk voor u. Fijne avond. Mvg Lukas
Beste Hanne, Bedankt voor je review. Is de portemonnee helemaal naar tevredenheid? MVG Silvia
Pluspunten
Snelle aflevering! Ook naar het buitenland. In zuid-Frankrijl afgeleverd in 3 dagen! Wauw! Ook duidelijk gecommuniceerd wanneer het pakje verstuurd werd.
VerbeterpuntenGeen
Beste Jamaica, Bedankt voor je beoordeling. We hopen dat je vriend of familie blij was met de sponshouder. MVG Silvia
Pluspunten
Het persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling! Erg leuk in deze tijd van mails enz
Beste Els,<br /> <br /> Hartelijk dank voor je beoordeling.<br /> We hopen dat de blikken al een goed plaatsje hebben gekregen.<br /> Houdt onze website in de gaten, want er komen snel weer nieuwe blikken van DLP.<br /> <br /> MVG Silvia
Pluspunten
Snelle en goede service
VerbeterpuntenGeen
Beste Stieneke, Bedankt voor je review. Zitten de deurknopjes al op z'n plaats? MVG Silvia
Pluspunten
Besteld en de volgende dag bezorgd. Eenvoudige betaling en duidelijke bevestigingvia email met tract en trace. Duidelijke foto van de produkten op de website (realistisch)
Beste Monique, Onze site is inderdaad zeer gebruiksvriendelijk. Dat is erg prettig voor de klant. Zijn de suikerstrooiers naar wens? Vriendelijk bedankt voor de review. Mvg Silvia
Pluspunten
Winkel gaf zelf aan dat ik een foute keuze gemaakt had bij levering, toch ontving ik 's anderendaags al de bestelling!
Beste Tiffany, Bent u tevreden met de trendy ringen van Pylones? Thanks voor de beoordeling. Mvg Lukas
Pluspunten
Bestelling compleet, leuk ingepakt, leuk persoonlijk kaartje erbij
VerbeterpuntenGeen te noemen
Beste Vera, Bent u tevreden met de vrolijke artikelen van Pylones? Staan ze al mooi in uw keuken? Thanks voor de review. Mvg Lukas
Beste Cindy, Heeft de roll mag al een mooi plekje gekregen? Bedankt voor u beoordeling. Mvg Silvia
Beste Lara, Waren de artikelen van Pylones en Kikkerland naar wens? Hartelijk dank voor uw review. Mvg Lukas