Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling!
Beste Moniek, Wij ervaren het als zeer prettig deze feedback. Bedankt voor het schrijven van u review. Mvg Lukas
Beste Ida, Goede communicatie met onze klanten. Daar maken wij ons sterk voor. Bedankt voor u review. Mvg Lukas
Beste Edith, Bedankt voor het schrijven van een review. Fijn dat alles naar wens is. Mvg Silvia
Beste Sanaba, Dat is een uitmuntende score. Bedankt daarvoor. Mvg Lukas en Silvia
Pluspunten
snel geleverd en mooi ingepakt
Beste Henriette, Dit is wat wij willen horen. Bedankt voor u review. Mvg Lukas en Silvia
Pluspunten
heel goed
Beste Fam van Werven, Heel mooi deze 10. Leuk dat u een review wilde schrijven. Bedankt daarvoor. Mvg Silvia
Beste Margherita, Fijn dat u zo tevreden bent over Kado in Huis. Bedankt voor uw review. Mvg Lukas
Pluspunten
Leuk, dat persoonlijke kaartje! Snelle verzending en leuk verpakt! Helemaal top!
Beste Chris, Weer een super tevreden klant. Bedankt voor deze mooie 10. Mvg Lukas
Pluspunten
Snelle levering, prachtige kado verpakking en attent briefje erbij!
Beste Maruschka, Bedankt voor je positieve review. We vinden het heel belangrijk dat alles naar tevredenheid is. Fijn weekend.
Pluspunten
Mooie decanteerkaraf besteld. Snel geleverd en heel leuk verpakt (vadeauverpakking). En zelfs nog een persoonlijk kaartje erbij, geweldig leuk!
Beste Dirk Jan, Hartelijk dank voor je beoordeling. We zijn heel blij dat je zo tevreden bent. Fijn weekend.
Pluspunten
Super leuke winkel met gevarieerd assortiment. Bestelling mooi ingepakt. Vriendelijke klantenservice.
VerbeterpuntenCommunicatie. Bij de bestelling aangegeven, dat ik deze in de winkel kom ophalen. Kreeg echter een mail, dat de producten door Post.nl bezorgd zouden worden, terwijl dat natuurlijk niet het geval was.. Graag een mail wanneer de bestelling opgehaald kan worden.
Beste Helma, Ten eerste bedankt voor de review over Kado in Huis. Wat betreft de mail die u eigenlijk moest krijgen wordt aan gewerkt. Bedankt voor uw verbeterpunten. Sorry voor het ongemak. Mvg Lukas
Beste Mevr of Mijnheer Tollenaar, Bedankt voor deze mooie 9. Hopelijk was alles naar wens? Mvg Lukas
Pluspunten
Beste Anita, Fijn dat u het pakket snel heeft ontvangen. Bedankt voor het schrijven van een review. Mvg Silvia
Beste Alyson, Leuk dat u een review wilde schrijven. Fijn dat u tevreden bent. Mvg Lukas
Beste Lin, Bedankt voor u review. Hopelijk was alles naar wens. Mvg Lukas
Beste Sandor, Bedankt voor je mooie beoordeling. Fijn weekend.
Pluspunten
Een gratis wensballon toegestuurd gekregen aangezien de bestelde wensballon de lucht niet in ging. Top service!!!
VerbeterpuntenGa zo door!!
Dank je wel, Naomi. Veel plezier vanavond.
Pluspunten
Ik ben erg tevreden over de afhandeling van mijn bestelling bij Kado in Huis. 's Middags om 16:00 uur mijn bestelling geplaatst en om 17:30 dezelfde dag kreeg ik al bericht dat het pakket verzonden was. De volgende dag werd het ook netjes bezorgd. Bedankt voor deze snelle service!
Beste Maaike, Fijn dat u de tijd neemt om zo'n uitgebreide review te schrijven. Zo blijven we doorgaan. Heel erg bedankt. Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas en Silvia
Beste Patricia, Weer een tevreden klant. Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas en Silvia
Pluspunten
Snelle levering, handgeschreven bedankje
VerbeterpuntenGeen
Beste Saskia, Thanks voor de review. Persoonlijk contact daar gaan wij voor. Dat is erg prettig. Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas en Silvia
Ik vind jullie site super, alleen de verzendkosten vind heel duur !
Beste Juliette, Bedankt dat u enthousiast bent over onze webshop. De verzendkosten zijn inderdaad hoog voor Belgie. Hier wordt aan gewerkt. We proberen in januarie een veel lager bedrag te kunnen bieden. Mvg Lukas en Silvia
Pluspunten
Overzichtelijke website, snelle verzending. Mooi in kadoverpakking.
Beste Judith, Thanks voor de review. En een fijne jaarwisseling. Mvg Lukas en Silvia
Beste Ingrid, Fijne jaarwisseling en bedankt voor u review! Mvg Lukas en Silvia
Pluspunten
ze zijn gewoon top. wat een 10+ verdient is de inpakservice, gewoon geweldig
Verbeterpuntengeen
Beste Daniel, Super bedankt en leuk dat je zo enthousiast bent over onze manier van inpakken. Zijn we zelf ook nog steeds. Service daar gaat het om! Fijne jaarwisseling. Mvg Lukas en Silvia