Pluspunten
Groot assortiment van hoogwaardige kwaliteit. Hele vriendelijke benadering. Zeer verzorgd uitziende artikelen met leuke cadeau-verpakking.
VerbeterpuntenHet assortiment nog meer uitbreiden
Beste Fam Kok, Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze manier van werken. Service! service! Daar gaat het om. Mvg Lukas en Silvia
Pluspunten
Snelle levering, mooi verpakt! Persoonlijk aanpak wat ikzelf geweldig vind. Het zelfgeschreven kaartje was super! Je zou zo nog iets bestellen.
VerbeterpuntenGeen!
Beste Karen, Super bedankt voor deze review. Persoonlijke touch vinden wij heel belangrijk. Mvg Lukas
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijke aandacht en prima verzendklaar gemaakt!!
Beste Emma, Persoonlijke aandacht is altijd prettig! Bedankt voor u review. Mvg Silvia
Pluspunten
De snelheid waarmee het pakje werd bezorgd, binnen 24 uur. Het was ook erg mooi ingepakt!
Beste Connie, Blij te horen dat u ook enthousiast was over de verpakking en het pakket op tijd bij u was! Mvg Lukas
Pluspunten
Erg leuk ingepakt voor 5 december zonder extra kosten!!!
Verbeterpunten-
Beste Shirley, Bedankt voor je beoordeling. Wij zeggen altijd: De verpakking is al het halve kado. Fijn weekend.
Beste Robert, Hartelijk dank voor je beoordeling. Fijn weekend.
Pluspunten
Zeer snellen en goed levering.
Verbeterpuntenn.v.t.
Beste Sandor, Hopelijk waren de blikjes naar wens? Fijn om te horen dat u tevreden bent! Mvg Silvia
Pluspunten
snelle verzending, leuk persoonlijk kaartje, goed verzorgd.
Verbeterpuntengeen
Beste Rita, Hopelijk viel het kado in de smaak? Persoonlijke touch dat is het werk! Thanks. Mvg Lukas
Pluspunten
Ze maken het persoonlijk. Je hebt snel contact als er iets anders verloopt met de betaling. Bestelling is snel in huis na betaling.
VerbeterpuntenGeen kunnen bedenken/vinden. Ga vooral door waar je me bezig bet
Beste Leonie, Bedankt voor je leuke reactie. ik hoop dat degene waar het schoenpoetsblik voor was, er blij mee is.
Pluspunten
Ik ben tot nu toe heeeeel tevreden over Kado in Huis. Ik heb als Belg al een aantal keren bij jullie besteld en dit is super. De laatste keer duurde het lang voor de nieuwe levering van DLP geleverd was maar dat ligt niet aan jullie.
Beste Kaatje, Bedankt voor je positieve beoordeling. We zijn blij dat de nieuwe blikken van DLP weer in de smaak vielen.
Pluspunten
Persoonlijk katte belletje bij de levering
Beste meneer Rutger, Super bedankt voor de goeie beoordeling. Hier zijn we heel blij mee.
Pluspunten
Heel snel mailtje dat artikel weer binnen was, directe respons op vraag
Beste Pieter, Persoonlijk contact en het lijntje kort houden. Dat vinden klanten prettig! Thanks voor je review. Mvg Lukas en Silvia
een beetje meer keus mag, maar dan even leuke dingen
Beste Yvonne, Bedankt voor je review! Wij breiden ons assortiment wekelijks uit. We blijven iedereen verrassen. Alle tips zijn welkom! Mvg Lukas en Silvia
Pluspunten
Alles was perfect!!!!
Verbeterpunten...mijn vader zou zeggen: doet zo verder....
Pluspunten
communicatie is middels mail en de website. Deze is helder!
Verbeterpunten?
Beste Judith, Fijn dat alles duidelijk was. We hopen je nogmaals te begroten als klant bij Kado in Huis.
Pluspunten
Helemaal top winkel! Ik ben super blij mee!
Beste Amanda, Hartelijk dank voor je positieve reactie. We zijn blij dat alles naar tevredenheid is. Fijn weekend.
Pluspunten
Persoonlijk kaartje erbij, snelle bezorging.
Beste Lars, Wij vinden een persoonlijke benadering erg belangrijk. Fijn om te horen dat dit bij de klanten ook goed in de smaak valt. Fijn weekend. MVG Lukas en Silvia
Pluspunten
Persoonlijke briefkaart geeft idee dat je er echt toe doet. Heel leuk.
Beste Bernadette, Bedankt voor deze mooie tien. Met zo'n review krijg je echt wel kippenvel! Mvg Lukas en Silvia
Beste Rian, Fijn dat u een review wilde schrijven. Mooi dat u tevreden bent. Mvg Lukas en Silvia
Pluspunten
snelle levering,keurige afhandeling leuk persoonlijk kaartje.
Beste Gertjan, Fijn dat u zo tevreden bent over Kado in Huis. Bedankt voor u review. Mvg Lukas en Silvia
Pluspunten
Snelle levering, super mooi ingepakt en geweldig met een geschreven bedankt briefje.
VerbeterpuntenHelemaal geen verbeter punten geweldige service!
Beste Emelein, Leuk! Leuk! Leuk! Persoonlijk contact daar gaat het om. Mvg Lukas en Silvia
Pluspunten
Snelle bezorging, mooi ingepakt, snel antwoord op vragen via de mail, erg leuke producten
VerbeterpuntenGeen kunnen vinden
Beste Suzan, Fijn om te horen dat we het erg goed doen! Mvg Lukas en Silvia
Pluspunten
Snelle levering. Leuk persoonlijk briefje erbij. Maakt dat ik beoordeling invul.
Beste Koen, Tevreden klanten daar gaan wij voor! Mvg Lukas en Silvia
Pluspunten
Snel levering, origineel product, persoonlijk
Beste Anyta, Bedankt voor deze review. Persoonlijk contact vinden wij heeeel belangrijk. Mvg Lukas en Silvia