Een handgeschreven kaartje bij mijn kadootje ⭐⭐⭐⭐⭐
Bedankt voor de leuke geschreven kaart! Heel persoonlijk! Met vriendelijke groet Ko
Wat een leuke verrassing: cadeautjes prachtig ingepakt en ook nog vergezeld met een persoonlijk kaartje. Superleuk. Ook snel bezorgd!
Snel geleverd en goed verpakt, persoonlijke kaart erbij. Maakt een online aankoop toch veel leuker
Vlotte verwerking en ik had het al snel in huis. Keurig verpakt. Fijn als jecsnel een cadeautje moet hebben. Ook een vriendelijk bedank kaartje erbij. Dat maakt het altijd zo persoonlijk.
Prima service.Snel geleverd.
Duidelijk verhaal, blij met mijn bestelling en snel bezorgd.
Ik zocht gewoon naar Cabanaz servetten voor in de bekende houder. Gevonden bij Kado in Huis. Besteld en volgende dag al geleverd met een persoonlijk kaartje. Hartstikke attent.
Bestelling snel ontvangen met een vriendelijk, handgeschreven en gepersonaliseerd kaartje erbij. Leuk!
Fantastische service
Op 18/1 besteld, op 19/1 bezorgd. Een klein bestellinkje, maar met zorg en attentie afgehandeld. Uitstekend.
Een overzichtelijke website waar je makkelijk iets bestellen en betalen kunt. Het artikel werd binnen een paar dagen geleverd. Het zat prima ingepakt, niet in plastic en werd op het goede adres geleverd. Leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat.
mijn bestelling is netjes verpakt en snel geleverd
Fijne site en een snelle verzending
Snelle levering en correct verzonden.
Snelle service met een leuke persoonlijke boodschap. Top!
Echt top service. Had mn pakketje de de volgende dag in huis. Super goede communicatie ook!
Heldere communicatie, snel verzonden en netjes ingepakt.
Hele snelle levering, product mooi ingepakt als kadootje en een persoonlijke boodschap. Dit wordt erg gewaardeerd!
Zeer tevreden over de site, de snelheid van leveren en het leuke bedankkaartje dat bij de bestelling zat!
Snelle levering en een aardig handgeschreven kaartje erbij
ik had verkeerd besteld, binnen 5 minuten was het opgelost. volgende dag de bestelling al binnen
Snel geleverd en dan ook nog een handgeschreven kaartje erbij Geweldig!
Blij met deze mooie degelijke wekker.