Mijn gelukskat besteld en de volgende dag alweer in huis. Met een persoonlijke handgeschreven kaartje erbij van de verkoper. Zéér gewaardeerd en een leuke extra. Fijne website!
Mijn pakketje lag klaar en werd mooi ingepakt.
Leuke klok voor leuke prijs was in no time bezorgd.
Cadeautje was mooi ingepakt, bestelling was snel binnen (precies voor de feestdagen) en mijn vrouw is er superblij mee. Prima shop!
Beste Lukas en Silvia, Zo ontzettend fijn om ondanks de kerstdrukte de 'Oceanbox' 1 dag na de bestelling te mogen ontvangen. En dan doen jullie ook nog de moeite om er een handgeschreven kerstwens aan toe te voegen. Ook wij wensen jullie fijne kerstdagen en een voorspoedig 2024. Jeanette & Willem
Alles netjes en leuk ingepakt en op tijd geleverd
Zeer snelle bezorging en super leuk ingepakt cadeau!
Vlotte verzending, niet duur en ook nog een leuke persoonlijke boodschap erbij!
Dat was een hele snelle levering! Leuk gepersonaliseerd met een kaartje, erg leuk! Goed product, erg tevreden over.
Leuk product gekocht. Eenvoudig te bestellen en vlot geleverd
Prima, heel leuk met geschreven kaartje. Bedankt!
Al een paar keer de Stamps horloges besteld. Verder leuke badges assortiment . Voor elk wat wils ! Betrouwbare en overzichtelijke site. Ik blijf hier kado,s bestellen.
Kado in huis heeft leuke kadootjes, snelle levering en leuk verpakt.
vlotte service, en mooi ingepakt.. top
Snel geleverd, netjes verpakt. De inhoud kan ik niet beoordelen het is een kerstcadeau
Binnen 2 dagen bezorgd op het juiste adres, prima service
Snelle en goede bezorging
Snelle levering, netjes verpakt
Mooi ingepakt en snelle levering graag weer.
No tenia ninguna idea para el regalo de navidad de mi abuelo y vosotros me disteis una muy buena ideea, en la página web hay muchas ideas y productos bonitos. Gracias.
Twee zeepjes leuk verpakt en kunnen zo onder de kerstboom. Superfijn?
Na een verkeerde bezorging is de bestelling de dag erna goed bezorgd. Heel fijn geregeld !
Goede duidelijke communicatie
In de avond besteld, volgende dag geleverd! Uitstekend verpakt en ook nog een persoonlijk kaartje erbij. Complimenten.