Het is niet alleen de bestelling wat snel wordt geleverd, maar ook de attentie en de moeite neemt met een kaartje van de winkel ondertekent door het personeel. Wordt zeer gewaardeerd, Klasse!
Mooie website, makkelijk bestelproces voor originele kwaliteitsartikelen en persoonlijke aandacht voor jouw kadootje in huis.
Snelle levering en leuk verpakt.
Prima, lekker snel, goeie mails en makkelijk afhalen!
Zonder elkaar te zien en te ontmoeten heb ik een positieve ervaring met Kado in Huis. Letterlijk dus. Een geschreven kaartje erbij met een lief bericht. Dat maak ik niet vaak mee. Daarom hulde voor Kado in Huis.
Mooi ingepakt en top geregeld
Ik heb een hele goede ervaring met deze winkel. Het gekochte product beviel niet en het omruilen werd op een heel vriendelijke en efficiente manier geregeld. Aanrader voor wie houdt van echte service!
Het bestellen van het vogelhuisje ging heel soepel en het was super snel geleverd.
Mijn gewenste kado was niet op voorraad. Gelukkig kreeg ik van jullie een bericht dat het weer leverbaar was. Dat vind ik nu service.
Ruime keuze, snelle afhandeling van de aankoop
Meerdere kadoartikelen besteld bij deze webshop. De artikelen waren erg mooi, heel snel bezorgd, mooi ingepakt met een attent dank kaartje erbij!
Makkelijke website en bestelling. Keurig op de hoogte gehouden van bestelling en levering. Product zoals verwacht
Leuke site, overzichtelijk en genoeg keus.Bestellen is makkelijk en er wordt snel geleverd.
snelle reactie en we werden prima op de hoogte gehouden van de reus van ons pakket. persoonlijk tintje in de vorm van kaart bij pakketje. leuk!
Leuk lampje, mooi blauw. Snelle levering met persoonlijke boodschap
Pakje was er de volgende dag al. Met een aardig handgeschreven kaartje erbij. Goed verpakt. Ook nog netjes in kadopapier. En geen verzendkosten. Ik heb geen klachten!
Kado in Huis is telefonisch goed bereikbaar en prettig in overleg en snel je geld terug.
Erg vriendelijk aan de telefoon en via mail. Snelle bezorging!! Dank!!
Duidelijke communicatie via de mail en snelle levering van het pakketje
In 1 woord Top! Netjes ingepakt en zelfs een persoonlijk geschreven kaartje bijgesloten. Super.
Fijne webshop om leuke en originele cadeautjes te vinden. Goed verpakt en ook snel in huis. Aanrader :).
Ondanks drukte bij de pakketbezorging snel in huis, leuk verpakt en persoonlijke briefje erbij, heel attent !
Het vogelhuisje is super orgineel en verassend voor onze visite op de toilet! De geluiden zorgen ervoor dat je even helemaal zen wordt. Het privé moment op het toilet, al is het 2 minuten dat je je daar bevindt, zorgt ervoor dat je even helemaal “nieuw” wordt! Het handgeschreven kaartje bij het pakket vond ik zelf ook zo een verassing en komt heel persoonlijk over… fijne dag! Groetjes Yvie
Makkelijk on line te bestellen, snel bezorgd en geen overtollig verpakkingsmateriaal. Persoonlijk kaartje heel klantvriendelijk. Fijn om te bestellen bij een website met een adres en telefoonnummer in Nederland. Betaling met creditcard lukte helaas niet, wel met Ideal.